Wolfie

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Phad Thai Restaurant

Ensimmäinen kokemus tästä ravintolasta, tilasin kotiin Green curryn tofulla. Curryn maku ja tofun rakenne yksi parhaista mitä Helsingissä olen syönyt, ja hintakin varsin kohtuullinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 02.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Darshan

Riihimäkeä tuntematta suunnistimme tänne täysin Eat. fi:n suositusten perusteella, ja jouduimme pettymään. Se, että annokset maksavat vähintään saman verran kuin Helsingin intialaisissa ja nepalilaisissa, mutta eivät pidä sisällään edes raitaa tai naan-leipää jotka piti tilata erikseen lisukkeina (n.2e/kpl), toi rahastuksen maun suuhun. Korkeat hinnat antoivat odottaa jotain aivan erityistä, ja olin toiveikas kun erittäin kauniisti asetellut annokset tulivat pöytään. Seuraava tunne oli kuitenkin silkka pöyristyminen, sillä makumaailma oli lähempänä koulun linjastoruokalaa kuin Intiaa. Malai Koftassa kastike maistui liian suolaiselta kaupan pastakastikkeelta ja pyörykät olivat jauhoisia. Naan-leipä oli...erikoista, ei lainkaan ilmavaa ja pehmeää. Ja alleviivattakoon vielä että Malai Kofta naan-leivällä ja raitalla maksoi 17,90e.
Pohdimme, että ehkä ravintola on ansainnut maineensa nimenomaan liharuoistaan, sillä me kaikki kolme kasvissyöjää olimme yhtä pettyneitä. Palvelu oli perusystävällistä mutta jokseenkin etäistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.01.2015
Rating: 0

Restaurant: Lovinghut

Hyvä hinta-laatu-suhde, kasvissyöjänä ihanaa päästä aasialaiseen buffet-pöytään joutumatta tyytymään yhteen kiintiökasvispöperöön tai pelkäämään että lautaselle on vahingossa eksynyt lihaa. Kastikkeet olivat erityisen herkullisia lihankorvikkeineen, joiden kaltaisia en ole löytänyt muualta Helsingistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.12.2014
Rating: 3

Restaurant: Cafe Veggie vegetarian cafe

Veggie teki jo ensimmäisellä kerralla vaikutuksen sympaattisen ja ystävällisen palvelun ja herkullisten kasvispiirakoittensa ansiosta. Tällöin tilausta tehdessä myyjä (omistaja?) pahoitteli englanniksi suomenkielentaidottomuuttaan. Ainoina asiakkaina meille tarjottiin maistiaisiksi lehtevää mansikkaleivosta, joka oli yllättävän raikkaan makuista ja kokeilemisen arvoista.

Toisen kerran nyt n. kolme kuukautta myöhemmin tilausta tehdessämme oli leuka loksahtaa paikoiltaan, kun sama mies palveli sujuvasti suomenkielellä. Sivusalaatin kanssa tarjoiltavat piirakat edelleen yksiä parhaista mitä Helsingin kahviloissa olen maistanut.

Tunnelmallinen ja sympaattinen kahvila, josta huokuu että paljon yritystä on pelissä, hyvällä tavalla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.01.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites