Kitchen is open

Phad Thai Restaurant

Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (43)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Apparent lack of waiting staff! Utterly disapppointing experience waiting first to be served, then to for the starter we ordered (but never received, apparently they had ran out of spring rolls but forgot to tell us... the customers...) Overall up to the point of delivery of food to the table took about about 50 minutes with less than 1/3 full restaurant. Food, fortunately, was decent. Nice warm kick with three chilis, not to be taken for granted in Finland. Nothing spectacular but certainly not the worst place in Finland.

Shame about the wait and unpleasant experience in the waiting staff, will not be going back anytime soon but could consider ordering food through e.g. Foodora. Waitresses were clearly in a hurry, forgetful and let it show to the customers. When addressed the waitress went onto stereotype Finnish people who are disappointed when starters do not come which was wholly inappropriate.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 25.03.2018
Rating: 0

Tom yam katkaravuilla oli ihan hyvä esitys, tulinen ja autenttinen. Annos tosin ei ollut kovin runsas ja mielestäni aika hintava.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 16.08.2017
Rating: 0

Pad thai possulla.

Palvelua sai kyllä nopsaan, ja se oli mukavaa, ruokakin melko pian pöydässä.

Muuten ok, mutta potkua olisi saanut olla hieman enemmän. Pöydästä ei löytynyt mitään jolla annosta olisi voinut tuunata. Myös servetit sekä haarukan sai itse käydä etsimässä toisaalta ravintolatiloista kun niitä ei omassa, eikä viereisissä pöydissä ollut.

Ei tämä kamala kokemus ollut, mutta ei mitään liian spesiaaliakaan. Ravintoa. Tuoli oli epämukava..

Foodorapäivitys: Lähetin tuomisina phad kaphao ei vakuuttanut. Chiliä oli kyllä niinkuin kuuluukin, mutta siihen se jäikin. Thaikkuruokaan normaalisti kuuluva freesiys loisti poissaolollaan, annoksen possut olivat kumimaisia ja kastike muutenkin muistutti niin koostumukseltaan kuin sisällöltään enemmän kiinanravintoloiden epämääräisiä tuotoksia kuin autenttista thaita..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 04.03.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Todella herkullinen lounasbuffet. Aivan ihana sisustus ja todella ystävällinen palvelu. Paikka on helmi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.01.2017
Rating: 0

Runsas valikoima, myös sushipaloja - täältä lähdetään kylläisenä sorvin ääreen takaisin

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Valitsin kotiinkuljetuksella somtam-papaijasalaatin ja massman curryn, joten palvelusta ei voi sanoa mitään. Mutta ruoka: nam! Todella maukasta. Papaijasalaatti yksinään olisi ehkä liian tulista, mutta toimi aivan erinomaisesti curryn kanssa. Suosittelen yhdistelmää!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.06.2016 View previous reviews (5)
Rating: 0

Ensimmäinen kokemus tästä ravintolasta, tilasin kotiin Green curryn tofulla. Curryn maku ja tofun rakenne yksi parhaista mitä Helsingissä olen syönyt, ja hintakin varsin kohtuullinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 02.04.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.11.2015
Rating: 0

Ystävällinen henkilökunta ja maukas phad thai!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 01.11.2015
Rating: 0

Minulla oli vain pieni nälkä,joten söin lasten annoksen. Lasten annokseksi hinta oli mielestäni suuri mutta kun sain annoksen eteeni niin sen koko vastasi aikuisen annoskokoa.
Valitsin ilmeisesti ruuan väärin aiemmista kehuista päätellen. Oma annokseni sisälsi kuivia kananpaloja paistetun riisin seassa. Vihanneksia annokseen piti kuulua mutta löysin vain muutaman tomaatinpalan. makukaan ei säväyttänyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 04.08.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Urheilukatu 36, 00250 Helsinki - Route
0414765957

Options