Vilka

14 reviews

Badges

Blog link

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Zucchini vegetarian

Yksi kaikkien aikojen suosikeistani - taattua laatua! Zucchinin annoksissa huomioidaan maun lisäksi ruuan ravintoarvo - herkulliset annokset ovat monipuolisia ja yleensä niissä on mukavasti proteiininlähteitä. Käyn täällä säännöllisesti, enkä muista koskaan olleeni pettynyt (paitsi silloin kun ravintolan ovi onkin ollut lukossa henkilökunnan loman tms. takia). Ihana tunnelma, ystävällinen ja viehättävä henkilökunta! Pelkkää plussaa siis.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.03.2014
Rating: 3

Restaurant: Four Seasons Salads & Delicatesses lunch restaurant

Viihtyisä paikka, hyvä fiilis, annoskoot runsaita verrattuna moneen muuhun paikkaan. Ruoka keskivertoa parempaa ja ulkona on kiva istua kesällä. Lounaalla aina yksi kasvisvaihtoehto + salaatteja. Kavislounaan taso tosin vaihtelee, kerran söin vatsani täyteen herkullista linssimuhennosta riisin kera kun taas toisen kerran tarjolla oli risottoa, jossa ei näyttänyt olevan juuri muuta kuin riisiä ja kermaa. Lasagnea tuntuu olevan tarjolla joka päivä (?), se maistuu ok:lta, joskin epäilen että lihakastikkeen mausteet tulevat pussista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.03.2014
Rating: 1

Restaurant: Johan&Nyström

Tunnelmallinen hipsteripaikka, tosin hieman elitistinen fiilis jäi ekasta kerrasta. Hinnat korkeat, mutta toisaalta kahvi- ja teevalikoimat ovat erinomaiset ja henkilökunta tietää mitä tekee ja valitsee. Kokeilin viikonloppuna ensimmäistä kertaa raakabrunssia. Se oli hyvä, mutta väittäisin että ylihypetetty. Erilaisia suolaisia herkkuja oli tarjolla kyllä (nam nam!), mutta osa safkasta loppui eikä sitä tuotu lisää. Jälkkäriksi oli tarjolla vain yksi raakakakku. Kakku oli tosi jees, mutta ei lähellekään parhaiden nauttimieni raakakakkujen makuilotulitusta. 30 euron edestä olisin kaivannut brunssilta innovatiivisempaa ja monipuolisempaa otetta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Kitch

Tunnelmallinen luomumesta, johon on helppoa ja kätevää tulla, sillä paikka toimii tarvittaessa ravintolana, kahvilana tai baarina. Pitkäaikainen suosikkini. Tuntuu kyllä, että ruuan laatu olisi heikentynyt viime aikoina - jotenkin muistelen että ekoilla käynneillä tapakset olisivat olleet parempia. Toivon, että paikan taattu ja tasainen suosio ei johda laadun romahtamiseen ja henkilökunnan välinpitämättömyyteen tason säilyttämisen suhteen. Omalla tavallaan hauska omistaja, joskin kaikki hänen juttunsa eivät mielestäni täysin asiallisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.03.2014
Rating: 1

Restaurant: Café Truffel

Sympaattinen paikka ja henkilökunta, herkullinen ruoka. Söin täällä eilen kalaseljankaa, joka maistui ihanan kotitekoiselta ja olikin sitä. Listalla tuntuu olevan usein samat vaihtoehdot, mutta tämä kahvila osaa selkeästi keskittyä siihen minkä tekee hyvin. Mielelläni tuen tällaisia pieniä paikkoja, sillä vastaavia kadunkulma-kahviloita soisi olevan enemmänkin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.03.2014
Rating: 3

Restaurant: Rulla

Kauniita, tuoreita ja herkullisia rullia, mahtavia makuyhdistelmiä! Aivan loistava ja terveellinen välipala kaupungilla hengaillessa jos iso tai pieni nälkä yllättää. Lempeitä, pehmeitä makuja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Cafe Kuppi&Muffini

Ihanan suloinen paikka, lisää vastaavia Helsinkiin! Ihania leivoksia ja vastapuristettua mehua. Aamiaispuuro ei täysin vastannut odotuksia, vaan maistui enemmänkin pikapuurolta ilman suolaa. Tulen tänne kaikista mieluiten after work- teelle ja kakulle ystävän kanssa :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Silvoplee vegetarian

Super-laatua, vatsa ja mieli kiittää jokaisen Silvoplee- käynnin jälkeen! En ole kovin vakuuttunut tämän uuden isomman paikan tunnelmasta tosin, tila on hieman kolkko ja ruokalamainen. Porukkaa tosin tulee ja menee jatkuvalla syötöllä eli siinä mielessä ruokalamaisuus on perusteltua. Olen usein mennyt Silvopleehen yksin, mutta päätynyt käymään kivoja keskusteluja mielenkiintoisten pöytänaapureiden kanssa. Kivaa on lisäksi se, että samassa tilassa on nyt myös smoothie-baari ja aukioloajat ovat pidentyneet. Lounas ei ole halvimmasta päästä (riippuen tietty kuinka paljon kasaa lautaselleen), mutta ruoka ja ainekset ovat todella laadukkaita. En voi kuin ihmetellä kerta toisensa jälkeen miten Silvopleen kirsikkatomaatit ja ananakset voivat olla niin makeita ja herkullisia vuodesta toiseen, kesät talvet! Kaikista muista herkuista puhumattakaan. Tästä arkiluksuksesta olen valmis maksamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 27.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Sandro Kallio North African

Yksi Stadin parhaista brunssi- ja lounaspaikoista! Tuore, kasvispainotteinen ruoka, rento tunnelma ja ystävällinen henkilökunta. Päivällä Sandrossa tarjotaan ruokaa, iltaisin paikka muuttuu viihtyisäksi baariksi/klubiksi. Parasta paikassa on monipuolinen ja runsas salaattibuffet sekä herkulliset itseleivotut leivät (myös gluteeniton vaihtoehto tarjolla aina kun olen käynyt lounaalla!). Lämpimät ruuat eivät ole aina yltyneet täysin samalle tasolle kuin salaatit. Esimerkiksi viimeksi lounaalla Sandrossa ollessani olisin toivonut että lämpimät mozzarella-tomaattivartaat olisivat saaneet kypsentyä uunissa kauemmin. Siitä jäi kiireen tunne. Suosittelen lämpimästi erityisesti kasvissyöjille ja mid-east -hengestä tykkääville :)!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.03.2014
Rating: 0

Yksi suosikkipaikoistani. Olen käynyt täällä lähinnä lounasaikaan, jolloin paikka täyttyy työssäkäyvistä ja pienten lasten vanhemmista. Paikassa on ihana ja iloinen tarjoilijaa/omistaja, joka saa aina hymyn huulilleni. Tänään hän tarjosi minulle ja seuralaiselleni ilmaiset lounaskahvit! Ruokalista on pysynyt suurin piirtein samana sen noin puolentoista vuoden ajan, minkä olen täällä käynyt. Minua se ei haittaa sillä olen löytänyt listalta suursuosikkini - linssi/papupihvit herkullisten paistettujen perunalohkojen ja tuoreen salaatin kanssa. Tällä annoksella pärjää hyvin pitkään iltapäivään. Muidenkin annosten koot vaikuttuvat sopivilta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.03.2014
Rating: 0


Images


Followers