nzhuk

20 reviews

Badges

Blog link

Reviews (19)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Helmi restaurant

Ravintola oli tiistai-iltana tyhjillään ja kuuden hengen seurueemme oli ainoana seurueena ravintolapuolella. Tästä huolimatta sekä alku- että pääruokien valmistus kesti ikuisuuden. Tarjoilija yritti parhaansa mukaan keventää tunnelmaa, mutta ei sekään oikein tilannetta pelastanut. Alkuruoat oli ihan ok - Japani-Suomi -fuusioyritystä ehkä siihen suomalaiseen ruokaan painottuen. Pääruoaksi ottamani haukiannos piti sisällään ruotoja ja aivan käsittämättömän suolaista pinaattimuhennosta. On tainnut keittiön puolella käydä vahinko kun olivat tuon annoksen ovestaan ulos päästäneet. 2,50 euron narikkamaksu tuntui kaiken tämän päälle lähinnä koomiselta. Kerta tässä ravintolassa riitti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 02.02.2011
Rating: -3

Restaurant: Ravinteli Bertha

Todella hyvää, kekseliästä ja yllätyksellistä fine dining-ruokaa erinomaisella ja asiantuntevalla palvelulla ja yllättävän kohtuullisella hintatasolla. Kuten tuossa jo todettiin, paikka ansaitsisi ehdottomasti Michelin-maininnan. Annoskoot olivat myös sopivia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 29.08.2011
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Tokyo55 japanese

Erinomainen kokonaisuus. Todella tuoreet raaka-aineet, puhtaat maut ja pääruoat edullisia laatuunsa nähden. Kekseliäs ruokalista tarjoaa myös hieman erikoisempia vaihtoehtoja. Palvelu oli välillä hieman hidasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.02.2011
Rating: 1

Restaurant: Bellevue russian

Kaupungin paras venäläinen ravintola. Ruoka oli erittäin hyvää ja ruoka-annokset olivat reiluja. Myös zakuska yllätti monipuolisuudellaan ja runsaudellaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.12.2009
Rating: 1

Restaurant: Soppakeittiö soup

Loistavaa bouillabaissea, reiluja annoksia ja nopeaa palvelua. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 04.02.2011
Rating: 1

Restaurant: Chez Dominique michelin-rated

Kuuden ruokalajin yllätysmenu tarjosi taivaallisen makuista ruokaa, jossa on käytetty kekseliäisyyttä ja omaperäisyyttä. Erityisesti vasikka oli suussasulavaa, ja hyviä kokin tervehdyksiä tuotiin "pääruokien" välissä tiuhaan tahtiin.

Iloinen yllätys oli myös alkoholiton mehumenu, joka koostui omaperäisistä mehumikseistä. Mehumenun tarjoiluun olisi tosin voinut panostaa enemmän. Mehuja olisi voinut jaksottaa paremmin koko ruokamenun ajaksi ja ne olisi voinut esitellä kuten ruoat ja viinit.

Erikoisruokavalio otettiin hyvin huomioon. Palvelu oli nopeaa ja kohteliasta. My first Chez Dominique -kampanjasta plussaa ravintolalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 110€ Added: 16.02.2010
Rating: 5

Restaurant: Kuu modern finnish

Paras suomalaisen ruoan ravintola Helsingissä. Alkuruoat lupasivat hyvää eivätkä pääruoat jääneet niistä jälkeen. Kaikki liharuoat olivat todella onnistuneita, pöydällämme oli suussasulavaa poroa, karitsaa sekä todella pehmeän makuista paistettua maksaa. Ruoan laatuun oli panostettu todella paljon, mutta annosten koot olivat silti reiluja.

Ravintolan viinilista tarjosi monipuolisen valikoiman todella kohtuullisen hintaisia laatuviinejä.

Palvelu oli ystävällistä, joskin pientä haparointia oli välillä huomattavissa.

Paikan sisustus on konstailematon ja siisti, tunnelma on mukava ja rento. Ruokansa puolesta paikka kuuluu ehdottomasti Helsingin kärkiravintoloiden joukkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 12.06.2010
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Jecika indian

Ravintolan kastikkeiden tulisuus on hyvällä tasolla - keskivahva kastike tarkoittaa jo ihan oikeasti tuntuvaa tulisuutta. Valkosipulilla maustetut naan-leivät ovat erinomaisia. Sisustus ja tunnelma on perussiisti. Ei mikään illallispaikka, mutta ei myöskään mikään rasvakatkuinen take away-mesta.

Suosittelisin ehdottomasti kaikille tulisemman ruoan ystäville.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 27.12.2009
Rating: 3

Restaurant: Ravintola blanko restaurant/café/bar

Alkuruoan laatu oli vaihtelevaa. Purkkioliiveja, purkkijalapenoja, kylmää vehnäpatonkia ja sinänsä hyvää hummustahnaa. Pääruoaksi otetussa lammaspastassa taas oli kaikki kohdallaan. Seuralaiseni sai hyvää mutta halvahkon oloista parmesankanaa, jonka juustokuorrutus maistui lähinnä edamilta. Välillä myös ravintolan melutaso nousi lähibaarin tasolle. Palvelu oli ripeää ja toimi hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 02.04.2010
Rating: 2

Restaurant: Kuurna finnish

Alkuruoaksi tarjottu Pistou-keitto oli mukavan valkosipulista ja todella aromikasta. Poronpotkapata ja perunamuusi oli herkullinen ja kotiruokamainen, mikä ei ollut lainkaan huono asia. Jälkiruoaksi tarjottu sitruunatorttu ranskankermalla vei kielen mennessään. Erityisruokavalio osattiin myös ottaa hyvin huomioon, ja hintataso oli kohtuullinen.

Kyseessä on aika pieni paikka, jota ei erityisemmin huomaa kadulta. Perjantai-iltana iltayhdeksän aikaan paikka oli täynnä, joten pöytävaraus lienee ehdoton. Ravintolan sisustus on sekoitus maalaismaisuutta ja eurooppalaisuutta. Ei valkoisia pöytäliinoja. Tänne ei tulla pönöttämään, vaan nauttimaan erinomaisesta ruoasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 24.04.2010
Rating: 2


Followers