Kitchen is open

Tapahtumatalo Bank

lunch restaurant
Rating 2.5 / 5

Event Arena Bank is a unique restaurant which fits perfectly into it’s stylish 1950’s bankers' surroundings. It is an exiting combination of vast spaces, grand architecture, invitingly soft sofas, and comfortable atmosphere.


The deliciously exciting, interesting dishes served up at the Bank are in complete harmony with the surroundings, offering a combination of classical and new styles with a contrasting touch of East and West. All this topped with a cheerful, caring but precise service.

Lunch Club is a modernly fresh free flow lunch restaurant offering its customers a spacious and luminous environment to spend their lunch hour. The kitchen's philosophy is to serve food "from New York's China Town through the Mediterranean port cities to Asian street kitchens". The daily Lunch Club menu consists of four different choices all for the price of a Finnish lunch coupon. The first of the four choices, Cosy 'n Creative is a easy, tasty choice of delicious home made food - one day from Finland and the next day from India. The second choice, Light 'n Lovely is a combination of a fresh salad buffet and a wonderful hot soup à la Bank. The third choice, Fast 'n Fantastic is a delicious trip of different woks, vegetables, meats, fish, pasta or noodles all skillfully mixed by the wok chef. The fourth choice, a Sushi bar with a different option every day.


The Party Spot is an extremely versatile banquet space for parties of 50 to as many as 1000 guests. It can be transformed from a setting suitable for a traditional dinner to an extravagant banquet room which matches any theme you can imagine. The Banks’ banquet menu is always prepared perfectly to meet the guests' requirements.


Bank Meetings: You can choose from a selection of no less than 19 cabinets and a spacious auditorium!

With the facilities and services at the Bank you simply cannot go wrong: modern audiovisual and conference technology, a conference team comprised of highly skilled professionals and extremely versatile rooms, which are suitable for meetings of two, to conferences for 220 people.


The Wall Street has five meeting rooms and a private Lounge where food and drink are served throughout the meeting. Recently three of these meeting rooms were modified into design meeting rooms featuring top Finnish designer brands such as Artek, Isku, Martela and Iittala. This so called DesignMenu concept is an interactive display of products for business guests.

The Union Square auditorium with its comfortable lounge area provides peace and privacy for up to a hundred people.


Bank Bistro, a cosy and elegant restaurant situated on the corner of Unioninkatu and Pohjoisen Makasiinikatu near the south harbour. The restaurant is open weekdays for lunch and for private funtions at any time. Bistro has a reputation as a relaxed and easygoing place, wonderfully cheerful service and its genuine bistro style food.

Bank Bar & Bistro can be reserved for private functions, on weekdays from 14:00h onwards and earlier, from lunch time, on Saturdays and Sundays.Bank Bistro is an ideal place for occasions such as weddings, cocktail parties, Christmas parties or after meeting dinners. It is a small restaurant suitable for 10-50 persons. Bistro has a cosy and pleasant atmosphere, furnished with comfortable sofas, small lounges and bars.BANK is a gourmet’s paradise in the centre of the city. Welcome!


Customer experience

Vegetarian

Reviews (36)

Taas kerran Bank:iin pettymään. On mennyt kyllä ruoan taso alas. Todella surullista. Tämä tosin on viimeinen reissu. Ruoka on mautonta. haaleaa ja ylikypsää. Listalla pyörii samat ruoat. Onneksi lähellä on muitakin paikkoja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.03.2016
Rating: -1

Vuosittainen reissu Bank:iin työyhteisön pakottamana on aina samanlainen. Tuntuu samalta kun olisi astunut 90-luvun ala-asteen kouluruokalaan, vaikka itse rakennus ja sisätilat ovatkin siistit. Ruoka ei maistu juuri miltään, lisukkeet ovat mitäänsanomattomia ja tuntuu lähinnä rangaistukselta maksaa ruuasta lounaan hinta.

Tuskin maltan odottaa seuraavan vuoden visiittiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.03.2016
Rating: 1

Useamman kerran viikossa käyn, ruokalistalla on joka päivä monta vaihtoehtoa, kaikille löytyy mieluinen. Laatua parannettu viime kuukausina.
Nyt ateria maksetaan heti sisään mentäessä, mikä oli järkevä muutos. aiemmin piti jonottaa ruoan kanssa.
Hintansa väärtti!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.10.2015 View previous reviews (2)
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Helsingin parhaita lounaita. Tällä hinnalla harvasta paikasta saa näin hyvää.
Ainoa huonopuoli on että ravintola on ääriä myöten täynnä puolen päivän aikaan

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.03.2015
Rating: -1

Lounaan taso laskenut viimeisen parin vuoden aikana niin että kohta kolahtaa! Ruoka on väsähtänyttä, viileää ja väljähtänyttä. Vaikka kyseessä on noutopöytä niin usein määrä on säännösteltyä tyyliin 'annokseen kuuluu 1 pihvi/kala jne, lisäannos X euroa' - hei oikeasti !!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.02.2015
Rating: -1

Entisestä pankkiholvista on saatu tilava ja monipuolinen lounaspaikka lähiseudun konttorityöläisille ja satunnaisille seminaaripäivän viettäjille. Vaikka paikka sinänsä ei ole erityisen kodikas, on se suosittu; ruuhka-aikana on vaikea löytää vapaata pöytää.

Lounasvaihtoehdoiksi on valittavana neljä vaihtoehtoa ja niistä todennäköisesti jokainen löytää itseään miellyttävän vaihtoehdon. Usein on tullut otettua itse koottava burgeri, mutta tällä kertaa sitä ei tarjolla ollut. Valintani sen sijaan kohdistui paistettuun maksaan valkosipulikastikkeessa ja perunagratiiniin. Maksa olikin todella maukasta, mutta salaattibuffetin runsaus jäi silti hieman mieltä kaihertamaan. Maksan ja kahden eri pastan valinneille tarjolla ollut salaattipöytä oli suoraan sanoen köyhä ja ankea. Itse en siihen edes koskenut, joten annoksesta tuli melko karski ilman vihreyttä ja raikastusta. Useimmat taisivatkin raasteisiin koskea vain kosmeettisista ja lautasmalliohjeisiin perustuvista syistä. Täysin ala-arvoista. Jälkkärinä ollut jäätelöpuikko sai kuitenkin mielen liikkumaan lempeämpiin aiheisiin.

Bankissa on tullut käytyä vuosien varrella useasti, enkä oikeastaan koskaan ole siellä huonoa ruokaa syönyt. Miinuksena tosiaan salaattipöytä (toim. huom. salaattibuffet on siis hyvä ja monipuolinen!) ja kenties myös itsepalveluperiaate, mutta sen toisaalta ymmärtää, kun huomioi, että paikassa käy lounaalla valtava määrä ihmisiä ja vaihtuvuus on suurta. No, saataisiinpa sillä muutama työtön työllistettyä, kun kiertäisivät holvia lautasia keräämässä… Koska ruoka on hyvää, miljöö mukavan erilainen ja hintatasokin on järjellisellä tasolla, voi ravintolaa suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.12.2014 View previous reviews (2)
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.08.2013
Rating: 0

Lounaalla seminaaripäivän lomassa. Tavoilleni uskollisena valintani on salaattilounas, joka Bankissa kulkee nimellä Light n’ Lovely salaattibuffet. Tarjolla olisi myös samaan vajaan kympin hintaan esim. Cosy n’ Creative wokkia härällä tai lohella ja kasvisvaihtoehto Bistro Green (käyntipäivänä mozzarella gratinoitua munakoisoa).

Salaattibuffa on kattava. Valitse vapaavalintaisesti suurelle lautaselle monipuolisesta kasvis ja protskujoukosta haluamasi. Tarjolla mm. raejuustoa, tonnikalaa, lihapullia, oliiveja, perunasalaattia, monenlaisia kasviksia, ceasarsalaattia, kastikkeet, siemenet yms-yms. Kaikki on esillä siististi ja kätevästi. Settiin kuuluu myös keitto – skippasin sen. Taisi vierailupäivänäni olla purjo- perunasosekeittoa. Luonnollisesti mukana myös juomat, leivät ja kahvi. Ihan kelvollinen kombo ja maistuikin hyvälle. Tosin itsepä salaattiannokseni sisällön valitsin. Raaka-aineet ovat kuitenkin raikasta ja tuoretta.

Maksut kassalle ja siitä tarjottimen kanssa pöytään. Lopuksi astioiden palautus kärryihin tai linjastolle. Pitkälti itsepalvelua siis.

Ruokailutila on suuri ja korkea sali (entinen pankkisali?), josta on onneksi saatu melkoisen viihtyisä lounastila. Illalla tämä ei olisi parhaimmillaan – hieman liian kolkkoa iltatunnelmaan. Kuitenkin mukavan funkkishenkinen miljöö. Kelvollinen lounashetki niin ruuan kuin ympäristön puolesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.05.2013
Rating: 0

Keskimääräistä parempi itsepalvelulla toimiva lounaspaikka, vaikka pankkihalli on vähän kolho. Ruoka on kuitenkin monipuolista ja hyvinkin maittavaa - ja sitä saa annostella nälkänsä mukaan. Leivät, juomat ja jälkiruoka kuuluvat hintaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 31.07.2012
Rating: 0

Luomuvaihtoehto possunniska oli hyvänmakuinen, samoin lisukkeet.

Standardilounas ei aivan yllä tälle tasolle.
Maitovaihtoehtona ainoastaan rasvatonta eikä leipäpöydissä voita. Antaisivat asiakkaiden itse päättää, mitä haluavat juoda ja laittaa leivänpäälle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 21.04.2012
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Unioninkatu 20, 00130 Helsinki - Route
(09) 6128 5650
http://www.royalravintolat.com