hisk

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Hyve & Pahe lunch cafe/chocolate shop

Paikka on usein lounasaikaan täynnä, joten kannattaa suunnata syömään vasta iltapäivän puolella. Wokit on maukkaita ja pyydettäessä saa astetta tulisemmankin version. Omaan makuuni annos olisi voinut olla huomattavasti tulisempi, mutta annos oli maittava näinkin.

Otettiin nuudeliannokset ja saatiin tarjouksena alakerran kahvilasta valita toinen jälkiruoista ilmaiseksi.

Erityismaininta alakerran touhukkaasta asiakaspalvelijasta - hän esitteli mielellään erilaisia jälkiruokia ja osasi kertoa niistä. Valittiin banaani-suklaakakkupalaset, joissa oli ihkaoikeaa banaania esanssin sijaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 24.02.2011
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Jecika indian

Pettymykseksi runsas lounasbuffet oli muuttunut valmiisiin annoksiin.

Kovin nälkäisenä ravintolaan ei kannata saapua sillä lounas muodostui lautaselle annostellusta perussalaatista, riisistä, kastikkeesta sekä puolikkaasta naan-leivästä. Naan-leipä on pehmeää ja pinnalta rapeaa eli erinomaista. Hintaansa nähden kastiketta oli melko vähän, mutta vähäisyydestä huolimatta se oli entiseen tapaan tuhdin mausteista ja hyvää.

Ruoantulo kesti yllättävän kauan vaikka ravintolassa ei ollutkaan kuin muutama pöytäseurue.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 20.09.2010
Rating: 1

Restaurant: Nana

Todella positiivinen yllättäjä kiinalaisen ruoan saralla.

Lounasaikaan salaattipöytä oli perushyvä, ruoan vihannekset olivat tuoreita ja sopivan kypsiä, kanaa oli runsaasti ja kastike oli täyteläistä. Annoskoko oli itselleni jopa hieman ylimitoitettu - johtuen liian runsaasta salaatin nauttimisesta ennen pääruokaa.

Ravintolassa viihtyisi varmasti pitkän kaavan mukaan, koska sisustus, ystävällinen palvelu ja siisteys tekevät siitä miellyttävän tunnelmallisen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 08.09.2010
Rating: 2

Maukkaita kakkuja ja suolaisia leivonnaisia.

Lukuisat herkulliset kakut ja pikkusuolaiset aiheuttavat valinnanvaikeutta kahvilan jonossa. Kaikki maistamani leivonnaiset ovat olleet maistuvia ja omaksi suosikiksi on muodostunut mokkahovi-kakku.

Tarjolla on myös esimerkiksi reilun kaupan kahvia, erikoiskahveja ja -teetä, kaakaoita makusiirapeilla ja niin edelleen. Sisustus on mukavan värikäs ja tunnelmaltaan kahvila on rento.

Miinusta tulee ainoastaan paikan ahtaudesta, sillä päiväsaikaan paikka on monesti aivan täynnä. Jos haluaa varmistaa pääsyn kahvilaan, kannattaa suunnata sinne arkipäivinä hiljaisimpaan aikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 08.09.2010
Rating: 2

Restaurant: Dolly Meal Maker

Ainoa kelvollinen patonkipaikka Joensuussa.

Patongit ovat rapeita, maukkaita sekä täyttäviä. Pehmiksen kanssa tarjoiltava nougat-kastike on todella hyvää, mutta kenties liian äitelää nautittavaksi suuren aterian jälkeen.

Ravintola ei ole kokonaisuudessaan erityisen viihtyisä ja kesällä kolkko ulkoterassi on usein sotkuinen ruokaa kyttäävien lintujen takia. Palvelu toteutetaan jämäkästi liukuhihnatyyliin kuten voi olettaakin. Viikonloppuisin ruokaa tarjoillaan grillin puolelta aina aamuyön tunneille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 07.09.2010
Rating: 3


Followers

Following (2)