Suljettu nyt

Hyve & Pahe

wok-ravintola / kahvila
Arvosana 4.8 / 5

Alakerran suklaakahvila Pahe sulattaa sydämet taivaallisella suklaaherkuillaan, sekä monenlaisilla kylmillä ja kuumilla juomilla.
Yläkerran Hyve ravintolassa nautit toiveittesi wokkiannoksen, lounassoppaa tai herkkuja kilohinnalla salaatti-antipastobuffasta. Meillä myös laaja valikoima Laitilan linppareita, siidereitä ja oluita. A-oikeudet.
Kesäterassi kävelykadun sykkeessä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (25)

Hyvä palvelu ja erinomaiset tuotteet. Lisäksi ihana miljöö vanhassa talossa. En suosittele lastenvaunujen tai rattaiden kanssa liikkuvalle tilojen ahtauden takia. Vaunut tai rattaat ovat auttamatta tiellä joka paikassa, vaikka ne miten koettaisi laittaa niin etteivät ne ole tiellä. Lisäksi yläkertaan menee vain jyrkät portaat, joihin ei rattaiden kanssa ole asiaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2016
Arvosana: 0

Huippu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 20.07.2016
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Just oltiin syömässä ties monettako kertaa.
Mieheni kanssa ollaan ihastuttu heidän wokkeihin. Päihittää kaikki kiinalaiset ravintolat.
Ihana, tunnemallinen ravintola ja nopea, ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: 0

Loistopaikka! Välitön, ystävällinen palvelu, laadukkaat ainekset ja paljon vaihtoehtoja, tällä kertaa kokeilin wokkia kesälistalta, cashew&katkarapu. Suositeltu kastike toimi, ruoan kanssa laadukkaita juomavaihtoehtoja. Poimin tämän ravintolan kaupungin vaihtoehdoista, ja näyttää kyllä hakkaavan muut mennen tullen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.07.2014
Arvosana: 0

Hyve&Pahe on keskellä kaupunkia. Hyvä idea on siinä, että ensin kulhoon voi valita omat kasvikset mielensä mukaan, joista wokki tehdään halutulla liha/kasvis lisukkeella.

Ravintola on pienehkö ja suosittu. Jotkut voivat kokea sen hyvällä tavalla ja joillekin tilat voivat tuntua liian ahtailta (jos ei sitten alhaallakin voi syödä?).

Wokit vaikuttivat olevan varsin tulisia. Mietoja ei juurikaan löytynyt. Tämä oli ehkäpä suurin ongelma, koska itse en pidä kovin tulisista ruoista ja kuumuuden saattoi tuntea suussa pitkän aikaa kun otti palankin. Monet saattavat kyllä pitääkin tuollaisista.

Hintataso ei ole ainakaan kalliimmasta päästä. Ehkäpä halpaa-keskitasoa.

Hyvällä idealla varustettu pienehkö ruokapaikka+kahvila, joka voi joillekin nousta suosikkipaikaksi.

ps. Nettisivut voisivat toimia paremmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.06.2014
Arvosana: 1

Kävin viimeksi eilen syömässä, tekisi mieli käydä joka ikinen päivä! Aivan ihanaa ja maukasta herkkua, vaihtoehdot wokkia varten loistavat vaihtoehdot.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2014
Arvosana: 0

Hyvää wokkia kivalla konseptilla! Wokkiin sai itse poimia kulhollisen raaka-aineita valikoimasta tuoreita kasviksia (myös herkkusieniä), tai säilöttyjä (oliivi, bambu, valkosipuli), myös siemeniä ja pähkinöitä oli tarjolla. Niistä, nuudeleista ja valitusta proteiinista (itse otin broilerin) sekä kastikkeesta kokki valmisti maukkaan annoksen joka tuotiin pöytään kauniisti esille pantuna. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Miljöökin melko miellyttävä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.03.2014
Arvosana: 1

Olen käynyt syömässä lounasta kyseisessä paikassa muutaman kerran. Olen kasvissyöjä ja syön yleensä wokkia soijasuikaleilla. Nuudelit saa vaihdettua riisiin halutessaan.

Ruoka on mielestäni todella hyvää, tykkään siitä, että kasvikset saa valita wokkiin itse. Huonointa on mielestäni se, että annos on kaltaiselleni urhelevalle ihmiselle liian pieni.

Palvelu on ollut hyvää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 03.01.2014
Arvosana: 0

Paikka on kaunis ja viihtyisä, tykkäsin vanhanoloisesta tunnelmasta. Yläkerta tosin yllättävän ahdas ja aika vähän paikkoja ruokailijoille. Minä myös pidin siitä, että saimme itse valita ruokaamme käytettävät ainekset, ja ruoka oli maukasta. Palvelu kassalla hyvää, mutta valitettavasti saimme palvelua myös toiselta "ei niin positiivisella fiiliksellä" olleelta henkilöltä ja se jätti hiukan huonommat tuntemukset ko. paikasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.08.2013
Arvosana: 0

Suosikki lounaspaikkani Joensuussa! Palvelun taso vaihtelee, se on joko erinomaista, tai sitten ihan ok. Ruoka on aina maukasta. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 18.05.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kauppakatu 27, 80100 Joensuu - Reitti
(013)123 377
http://www.hyvepahe.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita