Avautuu 08:30

Kahvila-Konditoria Houkutus

kahvila konditoria
Arvosana 2.6 / 5

Kaikkia Houkutuksia ei tarvitse vastustaa. Oman konditorian herkkuja, myös mukaan ja tilauksesta. A-oikeudet, jätskit, erikoiskahvit, Toiveittesi salaattivitriini, lounaskeitto.


Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Salaatti on erinomainen. Jo yhden täytteen salaatista tulee kylläiseksi. Raaka-aineet tuoreita ja laadukkaita. Kakut ja leivokset ovat todella hyviä ja valikoima kahvileivissä varmasti kaupungin paras. Siksi onkin harmi, että ynseä palvelu karkoittaa usein päiväkahville mieluummin naapurikuppilaan. Palvelu on usein juuri ja juuri välttävää, täyttäen vaivoin minimivaatimukset menemättä rimaa hipoen töykeyden puolelle. Hymy ei ketään Houkutuksen tytöistä rumentaisi. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2016
Arvosana: 0

Monet kerrat olen käynyt uudessa houkutuksessa ja joka kerta naisten wc ollut likainen ja lähipöytään asti haisee vessasta. suolaiset piirakat suolattomia ( siis pohja)ja lohipiirakka maistui joskus pilaantuneelle... pöydät usein likaiset täynnä astioita.työntekijät hitaita ja tietämättömiä .esimerkkinä,kun kysyy jotain mitä jokin tuote maksaa??niin ei yleensä tiedetä tai mitä tuotteet sisältää.panostusta tuotteiden laatuun, asiakaspalveluun ja siisteyteen!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.06.2015
Arvosana: -1

Monipuolinen leivonnaisvalikoima, hyvät erikoiskahvit, jäätelöannokset ja ihanat isot salaatit. Joskus sain hyvää mustikkakukkoa jäätelöllä. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 6€ Lisätty: 18.07.2014
Arvosana: 0

Kiva ja raikas salaatti, iso ja kohtuuhintainen, hyvää leipää sen kanssa. Mahdottoman paljon näytti olevan myös makeita leivonnaisia, ihanan näköisiä! Ei ihme että kehuja kuuluu monelta suunnalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 14.10.2013
Arvosana: 1

Hyviä leivonnaisia, runsaassa valikoimassa huomioitu myös erikoisruokavaliot. Jääteet itse tehtyjä. Palvelu ripeää ja ystävällistä, miljöö normikahvilan, mutta elämyksiä mennään tänne hakemaan ihan muusta kuin silmänruoasta. Sitäkin tosin tarjoavat Houkutuksen kauniit kakkupalat. Valikoimissa myös uunijäätelöä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 06.07.2013
Arvosana: -1

Mukava paikka viettää aamukahvi tuoreen suolapalan kera.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 04.10.2010
Arvosana: 1

Maukkaita kakkuja ja suolaisia leivonnaisia.

Lukuisat herkulliset kakut ja pikkusuolaiset aiheuttavat valinnanvaikeutta kahvilan jonossa. Kaikki maistamani leivonnaiset ovat olleet maistuvia ja omaksi suosikiksi on muodostunut mokkahovi-kakku.

Tarjolla on myös esimerkiksi reilun kaupan kahvia, erikoiskahveja ja -teetä, kaakaoita makusiirapeilla ja niin edelleen. Sisustus on mukavan värikäs ja tunnelmaltaan kahvila on rento.

Miinusta tulee ainoastaan paikan ahtaudesta, sillä päiväsaikaan paikka on monesti aivan täynnä. Jos haluaa varmistaa pääsyn kahvilaan, kannattaa suunnata sinne arkipäivinä hiljaisimpaan aikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 08.09.2010
Arvosana: 2

Aivan ällistyttävä paikka ainakin helsinkiläiseen hintatasoon tottuneelle! Samankokoiset kakkupalat maksaisivat pääkaupungin kuppiloissa vähintään tuplat. Valinnanvaraa on todella runsaasti makeissa ja suolaisissa leivonnaissa, joten nirsompikin löytää omansa. Aivan ehdoton paikka käydä, jos pistäytyy Joensuun keskustassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 05.09.2010
Arvosana: 3

Salaatti oli maukas, raikas ja monipuolinen. Ohessa ollut leipä rakenteeltaan hyvä ja maukas. Ja "pakollinen" jälkiruokakakku oli mahtavan mehukas ja ihastuttava. Mukava kahvilalounaskokemus. :-D

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.07.2010
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Torikatu 24, 80100 Joensuu - Reitti
(013) 316735
http://www.houkutus.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita