Closed now

Ravintola Aviin

Rating 2.4 / 5

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pizzat ovat hintaansa nähden hyviä ja kotiintoimitus on toiminut

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 29.10.2013
Rating: 0

Ihan sama minkä pizzan tilaa, kaikki maistuu samalta perusmätöltä. Kinkkupizzasta unohtui kinkku mutta sattuuhan sitä. En suosittelisi pahimmalle vihamiehellenikään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.09.2013
Rating: -4

Säälittävin ravintola jossa olen koskaan asioinut. Tilasimme seuralaiseni kanssa 2 pizzaa Pizzaonlinen kautta ja laitoimme tilaukseemme selkeällä SUOMEN KIELELLÄ että meillä on ovipuhelin, sekä siihen vaadittavan asuntonumeron. Kuski ei tätä näemmä osannut tai tajunnut(?) käyttää, joten tyytyi jättämään täysin tyhjän vastaajaviestin ja lähtemään pois.

Noin 2h odoteltuamme soitimme "ravintolaan" ja saimme kuskin puhelimeen. Hän ei ollut omasta mielestään tehnyt mitään väärää, ja kun yritimme asiaa selvittää reilusti, päätti kuski suoralla suomen kielellä haukkua minua VITUN HOMOKSI ja KUSIPÄÄKSI.

Ja tämähän ei ole ensimmäinen kerta kun tämän puljun kanssa on ongelmia. Milloin on ollut täysin väärät täytteet pizzassa sillä perusteella että "Mutta kun se oli loppu" taikka tilaus kestänyt törkeän kauan ja hyvitykseksi saanut pelkkää päänaukomista.

En suosittelisi tätä edes pahimmalle viholliselleni!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 21.12.2012
Rating: 6
     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.09.2012
Rating: 0

Näin likaista ravintolaa en muista nähneeni. Ravintola on kuin pommin jäljiltä, pöydät tahmeita ja vessa sellainen että teki mieli itkeä. Pöydässä oli pari lasia, mutta katsoin parhaaksi juoda kolan suoraan pullosta. Leipäkebab tuli tilattua ja pöytään saapui pakastimesta otettu pita, päältä kuin kivi ja alta kuin kostea öylätti. Sisällä valtava määrä lihaa joka oli pilattu pahanmakuisella, imelällä kastikkeella, salaatissa oli ilmeisesti havaiji-kastiketta. Jäi suuri osa syömättä, suolainen hinta tällaisesta. Palvelu kylläkin perusystävällistä. Pizzoja tässä on kehuttu mutta en tämän jälkeen uskalla kokeilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 15.09.2012
Rating: 0

En ole vielä halvempaa pizzzeriaa löytänyt. Kaiken lisäksi pizzat erinomaisia (erityisesti Empire ja Opera). Ainoa miinus tulee kebabeista. Pidän erityisesti iskenderistä ja täältä sitä ei mielestäni kannata tilata. Kastiketta ei ole juuri ollenkaan ja leipäkuutiot ovat olleet joka kerta palaneita. Pizzat parhaasta päästä, kebabit taas sitten sieltä toisesta päästä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.04.2012
Rating: 1

Ihan hyvät peruspitsat. En tosin uskaltaisi syödä tämän paikan lohiannosta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 27.08.2010
Rating: 0

Toimitusaika 1,5 tuntia. Toinen pizza oli väärä ja toisestakin oli vääriä täytteitä. EN SUOSITTELE.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.03.2010
Rating: -4

Hyvä hinta-laatusuhde ja nopea, ystävällinen palvelu ovat saaneet minut palaamaan toistuvasti. Myös kotiinkuljetuksesta (Munkinseudulle) on ihan myönteiset kokemukset.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.03.2010
Rating: 1
     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 03.02.2010
Rating: 0

Community

Images


Location

Lehtisaarentie 1, 00340 Helsinki - Route
09 447857