fluxion

9 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Treffi Pub & Bistro

Kasvissyöjille varoituksen sana Treffin uudesta vegeburgerista: luokaton esitys, syökää muualla. Maukasta nyhtöhernettä oli onnettoman vähän ja pääosaa näytteli järjettömän paksu fetajuustosiivu. Aivan päätön köntti. Burgerissa maistui ainoastaan se ja hieman savuaromi. Pakastimesta tulleet bataattiranskalaiset olivat myös masentavan lötköjä. Harmi, Herttoniemi kaipaisi kipeästi bistroruokaa vegeillekin. Pettymys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 17.07.2017
Note 0

Restaurant: Sunkosi

Ylistävien arvioiden johdosta kokeilin paikan kasvisthalian, eli neljä erilaista vegeruokaa. Ruoka oli kieltämättä perusnepalilaista maukkaampaa ja annoksen söi ilolla vaikka en varsinainen alueen ruoan fani olekkaan. Makuja löytyi.

Palvelu oli ikävä kyllä kohmeisen etäistä ja aiemmat kehut hyvästä asiakaspalvelusta ihmetyttää. Huono päivä? En tiedä, mutta verotti kokemuksesta aika paljon. Harmi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 02.04.2017
Note -1

Restaurant: Roji

Kuulin ennen visiittiä muutamasta suunnasta kommenttia, että Roji olisi nyt Kallion paras sushiravintola. Käynnin jälkeen voin allekirjoittaa väitteen. Freesit maut, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja ihanan seesteinen aitojapanilainen tunnelma. Minimalistisen sisustuksen skandinaavisuus ja kauneus lämmitti. Ilo huomata että ovat auki sunnuntaina iltakasiin. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 07.09.2016
Note 3

Restaurant: Nuur Ravintola

Huomio kasvissyöjät: Nuurista saa laadukasta falafelia tolkuttoman hyvällä hinta-laatusuhteella! 7,5 eurolla saa maukkaan falafel-annoksen riisillä (syyrialaiseen tyyliin, suosittelen!) tai ranskalaisilla, herkullisen linssikeiton, muutaman palan tuoretta leipää ja dippailulautasen (munakoisotahna, hummus, majoneesi). Ja pullollisen ayrania. Hyvää on ja ei taatusti jää nälkä. Ystävällinen tunnelma, siisti ravintola. Jostain syystä paikassa ei ole koskaan ollut ruuhkaa kun ollaan käyty, sääli! Ruoka on ollut sen verran hyvää että salin sietäisi olla jatkuvasti täynnä. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 21.03.2017
Note 0

Restaurant: Just Vege

Olen kokeillut Just Vegestä falafelburgeria ja feta-munakoisofalafelia. Jälkimmäinen on jäänyt tavaksi.

Falafelburgeri jäi aikanaan hieman kuivaksi ja vajaaksi kokemukseksi, olisi kaivannut vielä yhtä mehevöittävää komponenttia. Ei huono, mutta ei hyväkään. Tylsähkö. En ole ottanut toiste.

Feta-munakoisofalafel on oma vakioni Fafasissa, joten vertailua syntyy väkisinkin. Molemmissa paikoissa tapahtuu katuruoalle tyypillistä laadunvaihtelua, mutta Just Vegen versiosta voisi sanoa keskiarvoisesti: pita on tuhdimpi, vegesafkaksi jopa "mättö", falafelit ovat rasvaisempia ja annos ei ole ihan niin "hienostunut" kuin Fafasissa. Välillä aioli, marinoitu munakoiso, feta ja falafelit ovat hienossa tasapainossa, välillä pitan sisus on mätömpi kokonaisuus josta komponentit eivät erotu niin selkeästi. Huono tämä annos ei ole ollut koskaan ja olen suositellut sitä useasti eteenpäin. Hyvää vege-katuruokaa joka on jäänyt itselle viikottaiseksi traditioksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 28.10.2014
Note 0

Restaurant: Just Vege
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 880€ Hinzugefügt: 28.10.2014
Note 0

Restaurant: Just Vege
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 880€ Hinzugefügt: 28.10.2014
Note 0

Restaurant: Live Laugh Love

Kirppukokoinen, 9-paikkainen (terassilla kaksi lisää) Live Laugh Love on oikein tervetullut lisä Alppiharjun ja yleisemmin Kallion yllättävän heikkoon sushitarjontaan.

Erinomainen, sydämellinen palvelu ja kuten mainittua, annoksissa kestää tovin mutta sushit edustavat keskivertoa parempaa, hyvää laatuluokkaa. 15-palainen "Gourmet" -setti täytti hyvin ja hinta-laatusuhde miellytti.

Tullaan toistekin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 09.09.2014
Note 0

Restaurant: Ristorante Monte Etna

Tämäpä yllätti positiivisesti! Todella viihtyisä ja siisti italialainen.. Kurvissa, vau. Uunissa gratinoidut canellonit olivat herkullisia ja jälkiruoka-latte oli hyvä. Menen varmasti uudestaankin. Laskun saamisessa kesti hieman, mutta silloin tuli kyllä ruuhkaakin. Hieno löytää Kurvista näin asiallinen ravintola.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 15.08.2010
Note 0


Followers