Öffnet um 12:00

Fafa's Sörkka

Note 3.4 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (70)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

They never delivered our Wolt order. Didn't even bother to reject, so we waited in vain. Avoid them if you are a Wolt customer.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 31.10.2016
Note 0

Ruoassa ei ole valittamista. Annokset ovat sopivan kokoisia ja maut kohdilaan. Tänne kannattaa tulla syömään jos on aikaa, nimittäin palvelu on hidasta ja porukkaa riittää. Asiasta voidaan olla montaa mieltä mutta se jatkuva asiakkaiden nimien huutelu ulos asti alkaa ottamaan parin kerran jälkeen päähän. En ymmärrä kuinka vaikeaa olisi kantaa se annos sinne ulos terassille sen sijaan että meuhkataan nimeä puoli minuuttia kurkku suorana. Tästä syystä onkin mukavampi syödä annos vaikka työpaikalla jossa saa ruokarauhaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 07.06.2016
Note 0

Hyvät pitat, tuoretta ja kivasti mausteista. Autenttisen makuista. Annos näyttää ehkä pieneltä, mutta harvoin jaksaa silti syödä loppuun. Palvelu on aina omalla kohdallani ollut ystävällistä, käyn ehkä joka toinen kuukausi. Tässäkin varmaan auttaa se jos itse hymyilee...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.02.2016
Note 0

Maukkaat hyvät pitat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 21.12.2015
Note 1

Palvelun taso on täysin randomia Monesti tiskillä vastassa on niin tyly ja osaamaton myyjä, että alkaa vituttaa. Ja jos puolet ruoan valmistumisen ajasta menee työntekijöiden keskinäiseen läpänheittoon, on yleisarvosana huonon puolella, oli ruoka kuinka hyvää tahansa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.12.2015
Note 2

Ruoka on ihan ok, vaikkakin hieman ylihintaista ja annokset tuli kylmänä. Se mikä tästä paikasta jätti huonon kuvan, oli henkilökunta joka käyttäytyi epäkohteliaasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.07.2015
Note 0

Fafa'sin falafelit ovat kyllä jotain älyttömän hyvää. Ei voi muuta kuin suositella. Lisäksi palvelu on todella rentoa ja leppoisaa, ekstratäytteitä jaellaan jos tilauksen odottelu venyy yms, muutenkin huumorintajuista ja hauskaa porukkaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.07.2015
Note 0

Fafas on ykkönen ruoan puolesta.
Toimipisteiden viihyvyyttä voisi parantaa huolehtimalla siisteydestä ja miksi ei ihan oikeat pöydät ja tuolit (erottaa oma konsepti Fafa´s a la carte?). No, asiakkaiden kiertonopeus on taattu näillä mukavuuksilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.01.2015
Note 0

Ihan hyvää pikaruokaa, paitsi että ei ole pikaista ja kokemus paikan päällä vähän ankea. Suurin osa annoksista on falafel-/kebabmätöksi ihan laadukasta, mutta suitsutus vähän yliampuvaa. Paikka on käryinen, ruokaa saa odottaa melko kauan ja pidemmän päälle henkilökunnan läpänheitto ja hössötys ovat vähän rasittavia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 03.01.2015
Note 0

Hinta kohdallaan. parhaimmat falafelit stadissa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 28.11.2014
Note 0


Standort

Vilhonvuorenkatu 10, 00500 Helsinki - Route
http://www.fafas.fi

Options