Paille

2 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (2)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Fafa's Sörkka

Täyttäviä ihania falafel pitaleipiä! Otan usein vuohenjuusto-pesto tai halloum pitaleivän, molemmat ovat mielettömän hyviä. Tuhti annos, yleensä syön puoliksi kaverin kanssa, hyvä asiakaspalvelu, hyvä meininki!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 16.06.2014
Note 1

Restaurant: Soi Soi

Olen käynyt nyt kolmesti Soi Soissa, ruoka on erittäin hyvää, burgerien leipä voisi tosin olla jotain omatekemää tai edes vähän parempaa kuin perus Fazerin ruis ja kauraleipä. Pitaleivät on sen sijaan todella herkullisia.
Viime kerralla kuitenkin petyin pahasti asiakaspalveluun. Yksi kokeista kiroili itsekseen jatkuvasti valmistaessaan ruokaa, ja läimäsi tarjoiluastiat asiakkaiden pöytään ilman mitään hymyä tai ystävällistä sanaa. Ostin green curry pitan joka oli oikeen hyvää ja lisäksi bataattiranskalaiset. Ranskalaisiin kuuluva majoneesi kuitenkin puuttui annoksestani ja kun menin ystävällisesti kysymään saisinko majoneesin vielä tähän kokki alkoi valittamaan että laittoi minulle tulista kastiketta koska majoneesi on loppumaisillaan ja on niin paljon jonossa ihmisiä perässäni. Tämä ei mielestäni ollut mikään sopiva syy kun maksoin kuitenkin bataateista niihin kuuluvan majoneesin kanssa, joten tarjoilija sitten lopulta laittoi majoneesia päälle mutta senkin teki raivoten.
Huono maku jäi ravintolan hengestä, mutta todella hyvää ruokaa niin toivoisin, että kokit hieman hellittäisivät stressiään ja kohtelisivat meitä edes ilman kiroilua ja hapanta naamaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 16.06.2014
Note 0


Bilder


Followers

Es folgen (1)


Lists

Bookmarks


Favorites