Lunch på gång

Makalu

Betyg 4.7 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (167)

Helsinkiin Malmin talon vieressä sijaitseva ravintola makalu on yksi parhaista Nepalilainen ravintola söimme viime perjantaina mieheni kanssa listalta( makalu mix masala ja kukhura korma) ruoka oli erittäin hyvä ja ladukasta palvelu oli taivalista.paikka on siisti ja rentouttua ja lopulta saimme nepalilaista mahtava teeta.Aivan mahtava paikka suosittelen!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.09.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ostin take-awayn kolmelle. Kotona huomattiin, että salaatti puuttui, vaikka kuului annokseen. Pienet annokset ja ihan tavallista "intialaista" ruokaa, jota saa kaikista vastaavista paikoista. Ei mitenkään erikoinen paikka mielestäni. Rehellisiä saisivat olla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 27.08.2017
Betyg: 0

Sunnuntai-iltana safkalla. Paikka oli aika täynnä, mutta silti palvelu oli sujuvaa.

Useampaa annosta tuli maistettua ja kaikki olivat maukkaita. Naan leipä oli myös sopivan kuohkeaa, eikä kuivaksi paistettua kuten jossain on.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 25.06.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Aivan mahtava paikka. Mahtava palvelu. Kaikki annokset ovat olleet erittäin maittavia sekä täyttäviä. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 04.02.2017
Betyg: 0

Ei lopu ylisanat tämän kohdalla. Ruoka on taivaallista ollut aina, lounalla, tai myöhemmin listalta. <3 Joka päivän on lounaslistassa lacto-ovo vaihtoehto, mutta ei vegaanista. (varmaan lounasjana ulkopuolella ehkä tekisivät, fiksua porukkaa) .. Äärettömän mukava palvelu. Lounashi ntakin (ja varmaan muutkin) ovat pysyneet vuosia samana, ei haittaa, mutta en panisi pahakseni, vaikka tästä enemmänkin maksaisi =) -- en ole käynyt kuukauteen tätä kirjoittaesssani..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.01.2017
Betyg: 0

Erinomainen palvelu ja kaikin puolin siisti paikka. Ruoka oli hyvää ja annokset kohtuullisen kokoiset.Hinta-laatu suhteeltaan aivan erinomainen paikka. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.01.2017
Betyg: -1

Taso laskenut.

Ennen oli yksi suosikki nepalilainen lounaspaikka mutta nykyään tuntuu taso laskeneen. Kerran annoksessa oli ainoastaan yksi lammaspyörykkä...

Valikoima sama kuin muissakin Helsingin Nepalilaisissa ja toteutus keskinkertainen. Lounasaikaan paikka yleensä täynnä jolloin joutuu syömään ahtaasti. Kiireestä johtuen pöydät yms. yleensä tosi likaisia joka laskee kyllä ruokahalua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.12.2016
Betyg: -1

Lounas ok. Ei kuitenkaan todellakaan paras nepalilainen Helsingissä. Anna purnassa käyneenä tämän totean....

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 23.11.2016
Betyg: 0

Lähiön helmi. Tämä ravintola ei ole sijainniltaan varmaankaan parhaalla paikalla, mutta ruoka puhuu puolestaan. Annokset tuotiin nopeasti vaikka ravintola oli lähes ääriään myöten täynnä. Ruoka oli hyvätasoista, tuoreen ja raikkaan ja autenttisen makuista. Kiitos :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 29.09.2016
Betyg: -1

Makalu is one of the best Nepalese restaurant in Helsinki. It offers great value to your money. Delicious food and friendly service. I absolutely recommend you to try their food!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 10.08.2016
Betyg: -1


Läge

Pikkalankatu 5, 00700 Helsingfors - Route
050 595 8400
http://www.ravintolamakalu.fi/