Kale

24 Recensionen

Perusoletukseni on että ravintolassa saa parempaa ruokaa kuin itse teen. Kun ravintolasta poistuu hymyssä suin, on kokemus ollut hyvä. En etsi 5 tähden gourmeeta, vaan hinta/laatu-suhteeltaa hyvää ruokaa.

Badges

Blog link

Recensioner (23)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Trattoria Il Faro

Il faroon tullaan ruuan takia. Herttoniemen satama on hieno, mutta usein tuulinen, siksi tällä kertaa olimme sisällä. Palveluun voi suhtautua kahtaalta, minusta se on toimivaa, mutta hyvinkin eleetöntä. Lapset huomioidaan hyvin. Heidän ruokansa tulevat nopeasti ja turhilta kitinöiltä vältytään.
Eiliseltä listaltamme löytyivät Falafelit, Pollo Picante ja kolme pitsaa. Keittiö oli onnistunut tälläkin kertaa pääosin erinomaisesti. Vieraamme ihasteli Pollo Picantea vielä illallakin. Falafel oli maistuva, mutta ehkä rakenteelta aavistuksen turhan pehmeä. Lasten kinkkupitzat olivat suorastaan täydelliset. Ainoastaan omat quattro oli aavistuksen turhan raaka. Olisin kaivannut rapeampaa pohjaa ja jopa vähempää määrää täytettä. Mutta turha valittaa, paikalta poistui taas erittäin tyytyväinen joukkua, kiitos Il Faro!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 01.07.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Savon Hovi

Erittäin positiivinen löytö. Eatin arvioiden perusteella tultiin ja ei tarvinnut pettyä. Palvelu oli välitöntä, mutkatonta ja erityisesti lapset huomioivaa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Tatziki oli aivan taivaallista, juuri sopivaa koostumukseltaan. Muiden kehuma possulankku oli näyttävä, mutta ei ehkä kuitenkaan niin erityinen. Sen sijaan jäämeren lohi oli erittäin hyvää. Jälkiruuissa creme bruleeta ja suklaa fondanttia uskaltaa varauksetta suositella. Tulemme toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 26.03.2016
Betyg: 0

Restaurant: Classic Pizza Itis italiensk, pizza

Hyvä pitsa ja nopea palvelu. Standardipitsaan verrattuna makua ja tarjoilia uskalsi kertoa mielipiteensä. Käymme uuudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 28.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Mei Lok

Mukava kokemus. Ruoka oli kohtuullisen autenttista ja palvelu hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 28.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Gandi

Tänne on kiva palata. Omistaja muisti vielä vuosienkin kuluttua. Ruoka oli edelleen hyvää ja mausteista. Mangolassit ovat varmaankin Helsingin parhaat.Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 28.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Kulosaaren Casino

Pari kertaa vuodessa tulee käytyä ja aina lähtee pois hyvillä mielin. Jos joskus on ruoassa ollut huomautettavaa, on se välittömästi korjattu tai hyvitetty. Palvelu on aina ollut ensiluokkaista. Kaiken kruunaa mielettömän hieno miljöö.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 28.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: El Greco smaker från grekland

Hyvä palvelu, hyvä ruoka, parempi mieli. Onnistunut ilta El Grecossa. Kun henkilökunta on autenttista, silloin usein ruokakin. Kaikki toimi ja jäi hyvä mieli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 28.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Farouge

Farouge ei petä. Neljäs kerta paikalla ja ulos lähti taas kaksi onnellista ihmistä. Pöydän varaus toimi netistä hyvin ja vastaus tuli nopeasti. Palvelu on ollut aina ystävällistä ja vaikka ihmisiä oli talo täynnä, jäi myös meille aikaa. Alkupaloista Tabbuli (talon salaatti) sisälti ehkä pikkuisen liikaa persiljaa, mutta oli mukavan raikas aloitus. Fitr, paistetut herkkusienet korianterin ja valkosipulinkera, oli täydellinen napakymppi.

Tunnustan että olen pahasti jämähtänyt Shis Kebabiin. Neljäs kerta ja jälleen kieli meni mukana. Varsinkin nuo valkosipuliperunat ovat jotain uskomatonta. Ei mitään kermahömppää, vaan perunasuikaleita, joissa on tuoretta valkosipulia päällä. Vaimon scampin pyrstöissä olivat myös maut kohdallaan.

Jälkiruuiksi valitsimme nuudelikakkun ja pienet täytetyt ohukaiset. Kummatkin erinomaisia, tosi ohukaiset sitä luokkaa että riippuvaisuus alkaa kohta lähestyä.

Ruokalista on aika staattinen, mutta itse en näe siinä muutoksen tarvetta. Minulle riittää kun tiedän että tiedän mitä saan ja että voin poistua tyytyväisenä talosta. Hintaa annoksilla on ja näytti siltä että muut olivat pitkälti yritysasiakkaita. Hyvästä olen kuitenkin valmis maksamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 25.03.2013
Betyg: -1

Parasta Anttolanhovissa on miljöö ja palvelu. Jo niiden takia on kiva tulla paikalle. Kävimme Hovin Blini-viikoilla. Tarjoilija oli erittäin avulias ja puhelias. Emmimme hetken viiniä, mutta tarjoiliapa toi maistiaiset!

Blinit olivat tarvaisimmat ikinä, mutta lisäkkeet pelastivat aterian. Sienet, haukiterriinit yms. olivat todella hyvin onnistunutta lähiruokaa. Oli kiva poistua hymyssä suin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 21.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Aasian ravintola

Kolmas kerta toden sanoo ja tämä oli viimeinen kerta. Trendi on alaspäin. Ruoka oli OK, mutta kaukana aidosta thaimaalaisesta. Uskomattominta oli kun keittiöstä alkoi kuulua mieletön älämölö. Olimme jo varmoja, että joku sinne kohta tapetaan. Vaimo kävi jo ovella, mutta sitten meitä tultiin rauhoittelemaan. Pisteenä i:n päälle vedestä laskutettiin. Ulkonäöllisesti paikka on hieno, mutta se ei meille riitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 21.07.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Following (1)


Lists

Bookmarks


Favorites