Stängd

Ravintola Anttolanhovi

Betyg 4.4 / 5

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Sekä sapuskapöytä että a la carte tarjosivat silkkaa erinomaisuutta. Noutopöytä loisti sillä että kaikki tarjolla oleva ruoka oli hyvien makujen lisäksi varustettu täydellisellä kypsyysasteella mikä on aina haasteellista. Jälkiruoat veivät kielen mennessään. A la carten pippuripihvi oli täydellinen. Suussasulava ja mehevä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.06.2014
Betyg: 0

Ihan parhaat blinit koskaan! Tilasimme ns. blinijuhlat menun eli syö niin paljon blinejä kuin jaksat. Täytteet olivat erinomaisia ja blinit mukavat rapeita. Kattaus oli toimiva ja kaunis. Palvelua ei tarvinnut erikseen pyytää vaan tarjoilija kävi aika ajoin tarkistamassa tilanteen. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja joustavaa. Luonnon kaunis ympäristö ja aurinkoinen päivä kruunasivat fantastisen blinittelyn.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 03.03.2014
Betyg: 0

Parasta Anttolanhovissa on miljöö ja palvelu. Jo niiden takia on kiva tulla paikalle. Kävimme Hovin Blini-viikoilla. Tarjoilija oli erittäin avulias ja puhelias. Emmimme hetken viiniä, mutta tarjoiliapa toi maistiaiset!

Blinit olivat tarvaisimmat ikinä, mutta lisäkkeet pelastivat aterian. Sienet, haukiterriinit yms. olivat todella hyvin onnistunutta lähiruokaa. Oli kiva poistua hymyssä suin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 21.07.2013
Betyg: 0

Tällä kertaa Tirripaisti sapuskapöydästä oli mielettömän hyvää. Koko lista on täynnä paikallista lähiruokaa (kala, hanhi, härkä) sen parhaissa muodossa, erityisesti kala-annokset on hyviä. Mikkeli- Imatra välin paras viinilista. Joka kesän vakipaikka n. 2006 alkaen. Rento, mutta asiallinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.07.2013
Betyg: 0

Aivan huippu. Monen ruokalajin savolainen perinneruokapöytä alku-, pää- ja jälkiruokineen (mustikkakukkoa kermavaahdolla + kahvi).
Kyllä viikon takainen pizza/pasta/lammas/simpukat ja pannakotta Roomassa kalpenevat tälle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 25€ Tillagt: 25.06.2013
Betyg: 0

Saimme perheeni kanssa järkyttävän huonoa palvelua eräältä tarjoilijalta. Hän tiuski asiakkaille ja työkavereilleen kovaan ääneen. Tuli erittäin huono mieli tästä kyseisestä tarjoilijasta. Emme mene koskaan enää kyseiseen paikkaan. Ruoka oli kyllä erinomaista, mutta palvelu pilasi koko kokemuksen. Kaikille muille paitsi kyseiselle tarjoilijalle 10 pistettä palvelusta sekä ruuasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 11.05.2013
Betyg: 0

Ei maineensa veroinen.

Kävin viime kesän loppupuolella syömässä seurueeni kanssa ja täytyy todeta paikan sekä ruoan, että puotteiden puolesta olleen hienoinen pettymys.

Mikäli puhtaat maut tarkoittaa toistensa yli laitettuja laajoja makukerroksia ja kuvunutta lihaa niin paikka onnistui siinä. Asiakaspalvelun osalta voisi todeta, että keskinkertaista julkisuutta saanut ravintoloitsija ei ole ystävällisen palvelun ja laadun tae.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 37€ Tillagt: 16.02.2013
Betyg: 0

Ei mitään ketjumeininkiä. Mahtavaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.02.2013
Betyg: 0

Kävimme ohikulkumatkalla Anttolanhovin rantaravintolassa syömässä kolmen ruokalajin menun, ruoka oli kerrassaa hyvää ja hyvin puhtaita suomalaisia makuja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 11.07.2012
Betyg: 0

Läge

Hovintie 224, 52100 Mikkeli - Route
020 7575 211
http://www.anttolanhovi.fi