Stängd

Classic Pizza Itis

italiensk, pizza
Betyg 3.6 / 5

Classic Pizza restaurangen kan hittas på Bulevarden i köpcentret Itis, mittemot Anttila.


Recensioner (10)

Erinomaista pizzaa sopivassa tunnelmassa kera peruspalvelun. Pizza oli tavanomaista maukkaampi eikä läheskään yhtä rasvainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 11.11.2015
Betyg: -1

Hyvä pitsa ja nopea palvelu. Standardipitsaan verrattuna makua ja tarjoilia uskalsi kertoa mielipiteensä. Käymme uuudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 28.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

A very disrespectful restaurant, at the time that I write these ligns we are still waiting to give our order for our lunch, after being seated nobody gave us or took an order for drinks, nor food, when we saw that a table that came after us got water and were giving their order we left in the biggest indifference of the people waiting there. So except for a very bad experience, it is very difficult to judge on food and price balance. But that for sure we will never go back there again.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.06.2015
Betyg: -1

Varsin täynnä oleva paikka ennen joulua arki-iltana, mutta saimme mukavan pöydän. Pizzat olivat hyvät ja palvelu asiallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 11.01.2015
Betyg: 1

Pizzat hyvät, mutta palvelu innotonta. Tarjoilija todella flegmaattinen. Ruoan tulo kestää ikuisuuden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.11.2014
Betyg: 0

Yksinkertaisesti paras pitsaketju. Ei mitään löts löts vessakuraa. Muut itkee hinnasta mutta fiksu tiedostaa, että näissä pitsoissa on raaka-aineet astetta parempia kuin perinteisissä lähiöläävä pizzeerioissa. Haluat laatupitsaa niin syöt Classicissa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 14.09.2014
Betyg: 0

Muutaman kerran täällä käyneenä ole ollut ihan tyytyväinen pizzoihin ja palveluun. Sinänsä ihan varma paikka jos tykkää syödä parempaa pizzaa kuin ns.peruspizzerioissa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 28.08.2014
Betyg: -1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2014
Betyg: 0

Pizzat ovat hyviä, plussaa gluteenittomasta vaihtoehdosta. Jotkut täyteyhdistelmät ovat tosin osoittautuneet hieman kummallisiksi - esimerkiksi runsain mitoin ympäriinsä ripoteltu parmesaani antoi oudon jauhoisen ja rakeisen vaikutelman.

Palvelussa voisi olla parantamisen sijaa. Eräänkin kerran seuralaisen pizzan edelleen jäässä olevat herkkusienet kuitattiin hyväntuulisella olankohautuksella - ei pahoittelua, saati jonkinlaista hyvitystä. Olisi ehkä itse pitänyt ymmärtää vaatia.
Toisella kertaa taas odottelimme pizzoja lähes tunnin. Pitkästä odotusajasta ja tarjoilijan hätäisyydestä päättelimme, että keittiössä oli luultavasti jonkinlainen poikkeustilanne tai kriisi päällä, mutta olisi silti ollut hyvä, että tarjoilija olisi kertonut tästä suoraan vaivaantuneen käsien vääntelyn sijaan - "meillä on uuni rikki" tai "paikalla on siajiskokki" olisi lisännyt ymmärtäväisyyttä, nälän kanssa yhtä aikaa kasvavan kärsimättömyyden sijaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 13.02.2014
Betyg: 0

ensimmäine pizza versio oli huonoimpia mitä olen saanut ikinä. tarjoilija ei oikein tiennyt saako annoksen palauttaa takaisin vai joudunko maksamaan myös korvaavan tuotteen. toinen pitsa menetteli, jopa lhipitseria vetää voiton. unohtui tuoda myös ruokajuomat ja sitten kumminkin laskutettiin kahdesta pitsasta ja kahdesta juomasta vaikka join yhden. palvelu, paskaa ja ala-arvoista. en suosittele kenellekkään. enemmin mäkkärin ranskalaiset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 24.11.2013
Betyg: -1

Läge

Itäkatu 1-7, 00930 Helsingfors - Route
044-0337603
http://www.classicpizza.fi