Köket är öppet

Gandi

Betyg 2.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (103)

Leivät myydään kertomatta hintaa, en oo edes vielä uskaltanu kattoo kuittia paljon ne maksoi. Kallista lystiä oli ja lapselle myyty butter chicken oli ällöttävän makeaa eikä tytär sitä pystynyt syömään. Kysyin makeudesta ja tarjoilija tuli vartiksi pöytään selittämään ympäripyöreitä eikä tajunnut lähteä menemään vaikka yritin sanoa että kiitos nyt selittelyt riittää. Lopussa tuotiin happohyökkäyksen tuhoavia fenkolin siemeniä mitä tarjoilija väitti korianterin siemeniksi. Itse asiakkaana tiesin paremmin. Läävä mesta, ehkä korkeintaan lounaalle enää jos meinaa taju lähteä lähimaastossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.07.2016
Betyg: 0

Tänne on kiva palata. Omistaja muisti vielä vuosienkin kuluttua. Ruoka oli edelleen hyvää ja mausteista. Mangolassit ovat varmaankin Helsingin parhaat.Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 28.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Edelliseen kommenttiin, onko ystävälläsi lääkärintodistus joka todistaa että kyse on juuri ruokamyrkytyksestä? Jos ei, niin et voi moisia syytöksiä esittää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 07.09.2015
Betyg: -1

Ystävä sai ruokamyrkytyksen täältä 04. 09.2015. Eipä tarvitse enää palata.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.09.2015
Betyg: 0

Tosi hyvä ruoka ,

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.08.2015
Betyg: 0

Halpahan tämä lounas oli, mutta ruoka ei ollut hyvää. Vegekorma oli makea kuin jälkiruoka. Palvelu oli lähes epäkohteliasta, komentavaa. En mene toiste, kun on vaihtoehtojakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 26.05.2015
Betyg: 0

Ruoka oli tosi hyvä ja sopiva hinta. (:(:(:(:(:

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 10.08.2014
Betyg: -1

Tarjoilija oli suhteellisen ystävällinen, mutta hieman tuputtava. Kun tilasin annokset niin lisäkkeitä tuputettiin ilman mainintaa hinnoista nopealla tilauksella. Loppujen lopuksi tarjoilija tuli kuititta pyytämään rahaa kortilta ja kun lasku oli maksettu niin kuitin sai vain maksamalla "unohdetun" cocacolan kun vesi maksoikin saman verran. Hieman kusetuksen makua jäi käynnistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 06.08.2014
Betyg: 0

Huonoin takeaway kokemus vuosiin! ! 30 mins odotus kahden kuivan kanankoiven takia!! Riisi ilman minkäänlaista kastiketta, raita tms. pelkän maustetun sipulin kanssa oli myös syömäkelvontonta. En voinut siis syödä annosta lainkaan ja leipäkin oli heikoin esitys lajissaan pitkiin aikoihin! Olisihan se pitänyt arvata nuhjuisesta julkisivusta, interiööristä ja jopa henkilökunnasta.. Näkymä keittöön avoimesta ovesta ei vakuuttanut myöskään. Pohjanoteeraus!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 04.08.2014
Betyg: 0

Perusintialaista tulista lammasruokaa, mutta kokeilukerralla kuivahkoa. Sijainti pelastaa paljon, jos paremmat paikat ovat kiinni tai täynnä. Varmasti menen vielä uudelleen testaamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 13.05.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Toivonkatu 1-3, 00250 Helsingfors - Route
(09) 496 580
http://www.gandi.fi