Köket är öppet

Sinisen Huvilan Kahvila

Betyg 3.7 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (35)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Oli kiva käydä, paikka on hieno. Palvelun nopeudessa ehkä pientä viilaamisen varaa. Usein aika täynnä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.07.2016
Betyg: 0

Upeat näkymät puiden siimeksestä Töölönlahdelle, mukava henkilökunta, symppis-tunnelma, hyvät kahvit ja taatusti myös tuoreet leivonnaiset, maistuvat. Kiitos elämyksestä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.09.2015
Betyg: 0

Uskomattoman samettiset elokuun lopun illat, runsas valikoima itse tehtyjä tuotteita, upea kokemus raikkaat mehut ja asiantunteva palvelu. Suosittelen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 700€ Tillagt: 02.09.2015
Betyg: 0

Hieno maisema ja ystävällinen palvelu. Kuitenkin törkeän ylihinnoiteltu, ja hintoja korotettu joidenkin tuotteiden kohdalla jopa euron viimevuodesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.08.2015
Betyg: 0

Hyvällä paikalla oleva kahvila, jossa on ainutlaatuisen kauniit maisemat. Kahvittelukokemuksen pilasi kuitenkin kassalla olleen tarjoilijatytön tyly käytös, josta tuli todella paha mieli. Taidan nauttia jatkossa maisemista ihan vain lenkkeilyn muodossa ja nauttia kahvini muualla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.08.2015
Betyg: 0

Valttikorttina tietenkin ainutlaatuiset näkymät kimmeltävälle Töölönlahdelle viehättävästä kartanopihapiiristä. Aurinkoisella säällä ehdottomasti must-see kesäkohde Helsingissä. Valikoima mukavan kotikutoista pullineen ja piiraineen. Palvelu kassalla hiukan ontuvaa. Edes pienenpieni hymynkare olisi pelastanut paljon!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.07.2015
Betyg: 1

Kahvila on eittämättä Helsingin parhaalla paikalla.

Kahvilasta sai vielä pari kesää sitten taivaallisia kasviskeittoja, mutta nyttemmin niiden taso on laskenut kuin lehmänhäntä - hinta puolestaan noussut huomattavasti.

Työntekijöinä todella nuoria tyttöjä, joilla ei kaikesta päätellen ole juurikaan asiakaspalvelukokemusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.05.2015
Betyg: 0

Loistava paikka poiketa kahville kävelylenkin lomassa. Sisätilojen puute ei hyvällä ilmalla haittaa, koiran voi ottaa helposti mukaan ja taisi siellä puun varjossa olla koirille oma vesikuppikin valmiina.

Hienot maisemat ja simppelit tuotteet. Pieni miinus siitä ettei tarjolla ollut mitään vehnätöntä (ellei suklaasydämiä lasketa), plussaa hyvin tehdystä americanosta. Myös peruskahvi on täällä hyvää.

Vaikka ilmeisesti melko uusi työntekijä vasta opettelikin joitain asioita, oli palvelu kuitenkin todella iloista ja ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.04.2015
Betyg: 0

Hyvä tunnelma. Hyvää ruokaa. Ainoa negatiivinen asia on se, että kahvila on hieman ylihinnoiteltu. Kahvilassa ei myöskään ole sisätiloja joten siitä annan miinuksen.

Käykää mielummin Cafe Regatassa, Taivallahdessa.

Kiitos! : D : D :D

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.12.2014
Betyg: 0

Upeat maisemat, ja ehdottomasti Helsingin parhaat korvapuustit. Asiakaspalvelu on todella ystävällistä - kauniit tytöt jaksavat hymyillä vaikka jono onkin kesäisin lähes päivittäin takaportille asti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.09.2014
Betyg: 0


Läge

Linnunlauluntie 11 H, 00530 Helsingfors - Route
050 502 1115
http://www.sinisenhuvilankahvila.com

Options