Opens at 10:30

Ravintola Nilgiri

Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (49)

Sitä samaa. Ei tämä varsinaisesti huonoa ole, mutta samasta eteläaasialaisesta keskuskeittiöstä kuin kaikki muutkin vastaavat, jolla ei ole juuri tekemistä aidon nepalilaisen tai intialaisen ruoan kanssa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.11.2016
Betyg: 0

Edelliseen kertaan noin vuosi sitten taso on noussut. Kasvislistan Nilgiri paneer oli todella maukas ja minulle chiliä oli aivan sopivasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 01.10.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen juuri vieraillut viime viikolla tämä paikka illalliselle perheeni ja otin kanan rintapaloja suuri testi ja myös perheeni he ottivat Nilgiri MIXMAX myös oli hyvä testi ja hyvin sisustettu levy .small ja aivan paikka, jossa nepalies musiikki taustalla rakastan sitä. Jos olemme ympäri Helsinkiä, tykkään taas .Thanks paljon Nilgiri joukkue oman hyvin huoltoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.09.2015
Betyg: 3

Palvelu on erinomaista ja ystävällistä. Ruoka oli erityisen hyvää ja puitteetkin oikein ok, ehkä hieman ahdas. Lounaan hinta oli kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.07.2015
Betyg: 0

Lempipaikkamme. Raita ei ole ihan parhaimmasta päästä, mutta ruoan kastikkeiden maku loistava. Puolivuotta sitten oli ajankohta jolloin ruoka ei ollut niin maistuvaa, mutta maut palautuivat, liekö pariskunnan lapsi päästetty kokeeksi keittiöön. Hinnat ovat mielestäni hieman korkealla nepalilaiseksi ravintolaksi ja se karsii kertoja käydä, käyn usein mutta kävisin vieläkin useammin jos ala carte listan ruoka ei olisi melkein 15€.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 29.06.2015
Betyg: 0

Ei vastannut odotuksia. Parin kuukauden takainen lounas antoi odottaa paljon, mutta valitettavasti illallinen oli pettymys. Ruoka oli harmillisen mautonta, olisi kai pitänyt ottaa tarjottua ylimääräistä chilikastiketta. Muutenkin annoksen jättiravut olivat kuivia. Naan-leipä oli tasoa "ihan jees". Ja se daal, miten ihmeessä oikeasti hyvä ruoka voi olla jokaisessa Helsingin nepalilaisessa pahaa? Ja miksi sitä pitää tunkea lähes jokaiseen annokseen? Palvelu kyllä jälleen ystävällistä, ja nyt sisällä ei myöskään ollut liian kuuma.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 28.06.2015 View previous reviews (2)
Betyg: -2

Etikkaista ja kaupan purkkikastiketta muistuttava maku kastikkeessa eikä naanleipä ollut tuoretta :( Ehkä annan lounasaikaan vielä joskus mahdollisuuden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 23.06.2015
Betyg: -2

Hyvä nepalilainen peruslounas. Palvelu nopeaa ja ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 11.05.2015
Betyg: 3

Hyvää ruokaa. Viihtyisä ja tunnelmallinen. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.05.2015
Betyg: 3

Pieni pettymys, mautonta ruokaa. :( Suurena nepalilaisten ystävänä jouduin valitettavasti pettymään. Pari kertaa olen täällä käynyt lounasaikaan, ensimmäisellä kerralla ruoka oli aika mitäänsanomatonta, ei pahaa mutta ei oikein minkään makuistakaan. Toisella kerralla tilasin neljälle annokset mukaan ja pyysin kaikki extra tulisena. Petyimme jälleen, koska annokset olivat kyllä tulisia (todella tulisia!) mutta mitään muuta makua niissä ei sitten ollutkaan.

Viimeisestä käynnistä on nyt jo muutama kuukausi, joten tilanne on voinut toki muuttuakin tämän jälkeen. Mutta koska muita hyviä nepalilaisia on kuitenkin lähiseudut pullollaan, annan tuskin tälle enää kolmatta mahdollisuutta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 30.04.2015
Betyg: 0


Läge

Kulmavuorenkatu 4, 00500 Helsingfors - Route
0503000560
http://www.nilgiri.fi