Opens at 11:00

Casablanca

Betyg 2 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Niin kuin miutkin ovat huomaneet, ravintola oli tyhjä! !! Ymmärrän, ei vaan eksoottisellä sisustuksellä saadaan asiakkaita. Olen maistanut kyllä parempaa marokkolaista ruokaa. Casablancasta saatiin huono ruokaa Ja sen päällä se maistui vähän vanhalta. Tilasimme pojalle lamppaan Lihapuölat ja ranskalaisia ja ne pyörät jututmitä saatiin eivät maistu miltään. Oli ISO pettymys meille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 25.04.2015
Betyg: -2

Vihdoin ja viimein tuli käytyä Casablancassa. Kokemus oli erittäin positiivinen. Ruoka oli erittäin hyvää, niin meze alkupaloista pääruokaan. Tarjoilu sujuvaa, ei tuppisuista, eikä toisaalta tyrkyttävää. Ihanaa, että toiset jaksavat panostaa ja tarjota uusia makuja tänne meillekin. Voi kun näitä erilaisia ravintoloita saataisiin tuonne keskustankin suuntaan ja sitä kautta suuremmallakin yleisölle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 12.09.2014
Betyg: 0

Loistavaa ruokaa. Sijainti hieman syrjässä mutta ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Ulkoa paikka näyttää hieman lähiökuppilalta mutta sen ei kannata antaa hämätä, sisältää paikka on erinomaisen siisti. Ja ruoka on todella erinomaista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 06.09.2014
Betyg: 0

Sikäli arvioni on puutteellinen, että emme päässeet edes ruokaa maistamaan. Tai no, jos olisimme jääneet odottamaan kokkia. Kourallinen "vakioasiakkaita" terassilla kun tulimme paikalle. Keskiviikkoilta ja kello seitsemän. Aukioloaikaa netin mukaan vielä pari tuntia. Sisällä siistiä, ihan viihtyisän näköistä mutta tyhjää. Tarjoilija ilmestyi sattumalta ja tiedustelin mahdollisuutta ruokailuun. "Nyt on niin, että kokki ei ole paikalla... mutta voin kyllä soittaa..." Mietin, minkä säilykepurkin hän meille avaisi vai sulattaisiko pakasteesta jotain. Kiitos mutta ei kiitos. Ensin huvitti, sitten harmitti (useampi kymmenen kilometriä sentään ajettiin varta vasten), lopuksi kävi sääliksi. Jos on leimautunut ns. juottolaksi niin kai se sitten on niin. Toivottavasti "vakkarit" jaksavat pitää paikan pinnalla. Oluella ja siiderillä?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.07.2014
Betyg: 0

Mezeä ja pääruoaksi pitkään haudutettua naudanlihaa luumilla ja manteleilla couscousin kera sekä punkkua tietty. Käymisen arvoinen paikka, vaikka joutuukin vähän Porvoon keskustasta tähän paikkaan vaeltamaan. Ainoa miinus luumunkivi johon meinasin särkeä hampaani, mutta näitä nyt sattuu. :) Palvelu oli hyvää ja paikka oli tunnelmallinen. Ruoat tarjoltiin värikkäistä "kipoista". Ulospäin paikka näyttää edelleenkin vähän lähiökuppilalta, vaikka sitä Sukula tuunailikin. Hämmentävää oli myös suomalainen iskelmä taustamusiikkina (tästä joku jo aiemmin kommentoikin)?

Kaukainen sijainti keskustasta aiheuttaa sen, että paikassa käy vain vakioasiakkaita tai turisteja, jotka ovat tehneet paljon taustatyötä. Satunnaisia poikkeajia varmaan harvemmin tulee...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 21.07.2014
Betyg: 0

Ruoka on oikeasti hyvää.
Hinnatkin sen verran kohdillaan, että annoksia voi tarvitessa tilata 2 ja silti tulee halvemmaksi, kuin porvoon muissa paikoissa syöminen. Palvelussa ei ole mitään vaittamista ja Varmasti menemme uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 24.05.2014
Betyg: 0

Hyvä kokemus, ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Kiitos :-) Tulemme toistekin

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 26.02.2014
Betyg: 0

Hyvää ja tuoretta ruokaa. Poikkesimme 4 hengen porukalla käymään kun satuttiin olemaan Porvoossa. Ravintola oli oikeasti vielä kiinni, tarkoitus avata vasta seuraavana päivänä, mutta tarjoilija kertoi ystävällisesti mitä ruokia olisi saatavilla jos haluaisimme kuitenkin syödä. Mukavaa. :) Falafelit oli hyviä ja tulemme varmasti uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 22.01.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ainoa iso miinus oli ja on ollut jo pidemmän aikaan: tarjoilu. Omistajapariskunta osaa hommansa hyvin, mutta nykyinen tarjoilija (harjoittelija?) ei osaa. Tilasimme viinipullon. Pullo tuotiin ja jätettiin pöydän päätyyn, avaamattomana. Ruokia kerättiin pois vaikka ei oltu syöty valmiiksi ja jälkiruokaletut tarjoiltiin haarukka keskellä lautasta, eli haarukat olivat aivan tahmeita, jouduttiin pyyhkimään ne. Emme tule uudestaan syömään ennenkuin Casablanca on saanut uuden AMMATTITAITOISEN JA ILOISEN tarjoilijan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 07.01.2014
Betyg: 0

Surkein ravintolakokemus miesmuistiin! Olimme ravintolassa yli puoli tuntia emmekä saaneet eteemme muuta kuin ruokalistat. Tarjoilijaa ei neljän hengen seurueemme palvelu kiinnostanut joten lähdimme syömättä pois. Asiakaspalvelu oli ala-arvoista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.12.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Options