Küche geöffnet

Puotinkrouvi

Note 3.8 / 5

Bewertungen (1)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kuka löytää ravintolan?
Vaikka joukkiomme oli hyvillä ohjeistuksilla varustettu ja alueen tunteva, oli tämän mystisen Abyssinia-nimeen verhotun ruokaravintolan löytäminen täysmahdottomuus. Äänekäs taivastelu Puotinharjun ostoskeskuksella tuotti kuitenkin tulosta. Ohikulkenut etiopialaishenkinen nainen kuuli ongelmamme ja ohjasi joukkion viereisestä ovesta Puotinkrouviin.

Puotinkrouvi, tuo itäkeskuslainen olutjuottola. Biljardipöytä. Darts-taulu. Kesäterassilta maisema Itäkeskuksen kauppakeskuksen takapuolta päin. Vieressä moskeija. Toisella puolella alkoholistien lämmittelykoti. Ympäristö ei suoraan sanottuna ensimmäisenä herättäisi ajatusta onnistuneesta etnisestä ruokailusta.

Ruokalista löytyi seinältä. Hintoja ei. Muutama hassu afrikkalainen sana. Ei infoa. Tiskin takana mies, joka ei ensisilmäyksellä herättänyt luottamusta etiopialaisen ruuan valmistustaidoillaan.

Ja sinä katso! Samainen neiti, joka oli seurueemme opastanut sisään ovesta, pamahti yhtäkkiä enkeli Gabrielin lailla takahuoneesta essu päällään ja alkoi esitellä eväslistaa. Perääntymiselle ei enää mahdollisuutta suoda, joten näillä mennään.

Odottaessa on mahdollista varmasti hyvinvalikoituina päivinä lurauttaa parit 'Aikuiset naiset' ja heittää vaikka useampikin 501, sillä ruuansaantihan kesti. Neljän hengen tilaukset, kaikilla eri setti. Aikaa meni valehtelematta lähemmäs tunti, olihan toki keittiö vasta avattukin.

Monenlaista hämmennystä koettiin heti, kun injera-lettua puski pöytään hirveä lasti erilaisissa muodoissaan. Oppitunti eri ruokien ateriointikeinoista annettiin kädestä pitäen. Aterimia ei tarjota, aidolla sormipelillä mennään.

Mutta ainekset kelpasivat. Sitomislettu oli aavistuksen turhan maustettu vieden muut maut osin mukanaan, mutta makuahan riitti. Annoksien sekoittelun jälkeen koko ruokalista on nopeasti maistettu - eikä pienintäkään valittamista jäänyt. Kasvissoosit jättivät oikeanlaisen maun, monipuolista raaka-aineiden sekoittelua. Annosten koko oli täysin sopiva, esillepano miellyttävän kotoisa. Palvelusta ei voi pahaa sanaa vihjaistakaan.

Ja jos ei häiriinny A-oluen voimalla huutavista partasuista, on paikka sinun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.01.2011
Note 2

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Kastelholmantie 2, 00900 Helsinki - Route
(09) 323 3070

Options