Köket är öppet

Thai Garden

Betyg 4 / 5

Thai Garden fortsätter att glädja gästerna hos Nådendal Spa med en varierad meny bestående av asiatiska delikatesser som vi tror är de bästa som går att få i Finland idag. Rätterna utgörs av väldoftande thailändska soppor och kryddiga curryrätter lagade av specialimporterade ingredienser - allt ackompanjerat av thailändsk öl och exotiska drinkar.


Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvin tehty ja maukasta, mutta ei ihan aitoa thaimaaliasta. Onhan se odotettavissa etta kylpylan sisusksissa on maut tehty suomalaisten mieltymyksien mukaan.
Tuota huomautusta lukuunottamatta, illallinen sujui hyvin. Kaikki oli valmistettu huolella ja aseteltu kauniisti. Tarjoilijat mukavia, hinta OK.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.07.2016
Betyg: 0

Rauhallinen illallistunnelma, palvelu erittäin miellyttävää ja asiakkaan huomioivaa.
Kahtena peräkkäisenä iltana nautimme alku- ja pääruoat - kaikki tarjoomukset järkyttävän hyviä. Seuralainen halusi ruokansa tulisena ja sai sellaisen...
Alkudrinkkeinä Mojito Green Tea ja Mojito Basilikalla - suosittelemme! Ruokien kanssa kannattaa kysyä Tony Jost -valkoviiniä, sopii todella hyvin tulisenkin ruoan kanssa. Tämä on suosikkiravintolamme!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 07.04.2015
Betyg: 0

Todella hyvää ruokaa, mietityt ja huolella valmistetut maut; elämys, joka poikkesi edukseen ns riviravintoloista, ja jota olen jäänyt kaiholla muistelemaan. Maistoin neljää erilaista annosta, eikä yksikään ollut pettymys!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.08.2013
Betyg: 0

Huikea ruokakokemus, jota varten kannattaa tulla kauempaakin. Elämäni paras naudan sisäfilee löytyi odottamatta wokista. Puolisoni Phad Thai oli mullistava kokemus. Huippuluokan palvelu, miellyttävä tunnelma ja sisustus. Juomat ja jälkkäritkin toimivat loistavasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 09.08.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Matkailijantie 2, 21100 Naantali - Route
02 445 55 99
http://www.lesoleil.fi/ravintola-thai-garden/

Options