Opens at 16:00

Töölönranta

restaurang
Betyg 3.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Tillgänglig
Diet

Recensioner (105)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävimme testaamassa Töölönrannan blinipöydän (tarjolla vielä 18. 3.2018) asti. 45 euron hinta tuntui suolaiselta, mutta paikan päällä selvisi, että rahalle myös saa vastinetta.

Buffet-pöydässä oli tarjolla huikeasti vaihtoehtoja, eikä raaka-aineissa oltu säästelty. Blineille oli tarjolla kahta vaihtoehtoa ihan oikeaa mätiä. Lisäksi vaihtoehtoina oli runsaasti katkarapuja sisältävä skagen sekä kylmäsavuporosalaattia. Blinit olivat herkullisen rapeita, tosin pelkkä tattarin käyttö tuo makuun oman vivahteensa. Buffetin valikoimaa myös täydennettiin aktiivisesti, joten ei joutunut odottelemaan mitään herkkuja.

Erityismainintana buffet oli lähes kokonaisuudessaan gluteeniton (myös blinit). Pienenä kauneusvirheenä vain toinen jälkiruoista, sitruuna-valkosuklaakakku ei ollut gluteeniton.

Sunnuntaitarjouksena kuoharia sai 3 euroa/lasi.

Paikan päällä näkyi myös runsaasti julkkiksia.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 45€ Tillagt: 28.02.2018
Betyg: 0

Töölönrannan baarissa hidasta tunnelmaa. Baarinpuoli oli mukava olohuone, mutta palvelu on onnettoman hidasta. Sunnuntaipäivänä ainoana asiakkaana sain odottaa ensin palvelua ties kuinka pitkään ja sen jälkeen vielä lämmintä juomaani toisen mokoman. Muuten ihan hyvä paikka, mutta palvelussa reilusti parannettava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 04.11.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Pariin otteeseen brunssia ja illallista. Oikein hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.06.2017
Betyg: 0

Joululounas oli todella hyvä. Alkupalapöytä monipuolinen ja herkullinen. Pääruoka tuotiin pöytiin. Tämä on hyvä idea, sillä monesti buffetissa lämmin ruoka on pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.02.2017
Betyg: 0

Ruoka oli maukasta ja raaka-aineet laadukkaita. Palvelussa hieman parantamisen varaa, mutta kokemuksena käynnistä jäi positiivinen kuva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.02.2017
Betyg: 0

Söin alkuun korvasienikeiton lohitartarilla. Keitto maistui, mutta tartaria oli ehkä pienen peukalon pään kokoinen klimppi, joka oli painunut lähes näkymättömiin. Sen rooli jäi hieman epäselväksi. Pääruuaksi söin tofua, joka valitettavasti oli mautonta ja mitäänsanomatonta. Vuohenjuustokreemi ja omena-salottisipulipyree, sekä retiisit ja vihreät pavut maistuivat ihan hyviltä, mutta eivät olleet mitään kovin erikoista. Vuohenjuustokreemin koostumus oli jotenkin epätasaista ja paikoin hyvin jähmeää. (Ehkä se oli pursotettu johonkin valmiiksi aiemmin päivällä ja sitten laitettu kylmään odottamaan.) Jälkiruoka Crème Brûlée maistui siltä miltä pitääkin. Mieheni oli tyytyväinen alkuruokaansa, eli parsaan, mutta pääruoka oli täysi katastrofi. Medium rare -kypsyydellä tilattu grillattu naudan entrecôte oli vaalen ruskea lähes umpikypsä köntsä, josta ei tunnistanut mikä raaka-aine oli kyseessä. Kokin toinen yritys onnistuikin sitten paremmin ja bearnaisekastike oli erittäin hyvää. Mutta sillä välin kun mieheni odotti uutta pääruoka-annosta, minä olin tietenkin syönyt omani. Emme tosin olleet odottaneetkaan samantasoista makuelämystä kuin mitä jotkut toiset vastaavan hintaluokan ravintolat Helsingissä tarjoavat, mutta toivoimme, että miljöö ja tunnelma hyvittävät sen. Toisin kävi. Olimme illan viimeiset asiakkaat ja tarjoilijat pyörivät salissa pyyhkimässä viereisiä pöytiä, siirtämässä huonekaluja, kattamassa pöytiä ja valmistellen seuraavan päivän brunssia. Tunnelma oli kuin koulun ruokasalissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 44€ Tillagt: 06.06.2016
Betyg: 1

Tulimme ravintolaan heti sen avauduttua klo 16. 00. Olimme ainoat asiakkaat. Tilasimme karitsan potkaa sellerillä ja lipstikkakastikkeella. Pöytään tuotiin hintaan sisältyvä leipäkori täynnä vaalea, tuoretta hötöleipää. Ruoka tuli pöytään yllättävän nopeasti. Annokset olivat suuria. Liha oli hyvin haudutettua ja maukasta. Selleri ja lipstikka OK. Kastikkeessa tuntui olevan reippaasti sokeria: ei siis mikään diabeetikon unelma-annos. Kuten yleensäkin Royal-ravintoloissa, hintataso on laatuun nähden korkeahko. Lasillinen tsekkiolutta maksoi 8,80. Palvelu sujuvaa ja asiallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 15.04.2016
Betyg: 1

Hyvä hinta-laatusuhde brunssi. Ruoka ehkä "vain" keskivertoa, mutta kaikki oli fressiä ja nätisti esillä. Tuore itse tehty leipä oli erinomaista. Blinit ei niin rapsakkaa, mutta ei voi vaatia että olisi seisovassa pöydässä. Kiva miljöö. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 37€ Tillagt: 03.03.2016
Betyg: 0

Kävimme viime lauantaina 10-hengen purukka syömässä Blinibuffetti ennen Indigo-oopperaa. kaikki oli kohdallaan!!!Buffettipöydällä sopivasti hyviä kalajuttuja. Bliniit kivankokoisia eikä liian paksuja. Tosi maukkaita,rapeita ja LÄMPIMIÄ!!! Jälkiruoka tosi herkullinen! Ja kaiken ihanan lisäksi meillä oli ihastuttava tarjoilija joka palveli meitä tosi hyvin. Hyvällä mielellä jatkettiin Oopperaan. Indigokin oli elämys! Siis täydellinen ilta meille ja meidän ystävillemme Vaasasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 38€ Tillagt: 08.02.2016
Betyg: 0

Töölönranta on mainio ravintola. Kävin siellä tammikuussa sekä blinibuffetissa että brunssilla. Jos kiinnostaa lukea aiheesta enemmän ja katsoa kuviakin, käy blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 38€ Tillagt: 01.02.2016
Betyg: 0


Läge

Helsinginkatu 56, 00260 Helsingfors - Route
+358 9 6128 5700
http://www.royalravintolat.com

Options