Closed now

Coma

Betyg 3.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (89)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Loistava henkilökunta ja mielettömän hyvä risotto. Paikka on ahdas mutta se vain parantaa tunnelmaa. Omistaja tuntuu aidosti välittävän asiakkaidensa viihtyvyydestä ja kiertelee ympäriinsä heittämässä juttua. Palvelu on hieman hidasta mutta se ei meidän seuruetta haitannut ollenkaan. Coman hyvä palvelu ja ruoka hymyilytti vielä seuraavanakin päivänä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 06.02.2016
Betyg: 0

Ruoka oli hyvää ja maistui ihan aidolle Italialaiselle, viihtyisä paikka jota suosittelen. Ainoa miinus oli musiikki...italialainen ravintola ja koko ajan soi espanjalainen Julio Iglesias...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.01.2016
Betyg: -1

Tarjoilija ylimielinen. Annoksissa käytetyt oliivit, persikat ja artisokat olivat suoraan purkista. Risotto ylikypsää muussia. Joitakin annoksia ei voinut listalta tilata, koska raaka-aineet olivat loppu. Viinisuosituksia kysyttäessä tarjoilija vain tokaisi, että katso siitä listasta, siinä ne kuvaukset lukee. Palvelu erittäin hidasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 0

Pieni söpö ravintola Museokadulla. Söimme alku & pääruoat, joiden kaveriksi tuhdit lasilliset punaviiniä. Alkuruoan bruschetta á la Coma oli varsin kotikutoinen, ei kovin erikoinen.

Olen vieraillut tässä ravintolassa useampi vuosi sitten, ja syy paluuseen olivat muistini mukaan erinomaiset risotot. Joten pääruoaksi nautimme scampi-korianteririsoton ja tattirisoton. Molemmat risotot olivat oikein oivat, tattirisotossa ei tatteja ollut säästelty. Henkilökunta oli erittäin kohteliasta, joskin tarjoilu välillä hieman hidasta. Pieni miinus siitä, että kanssamme samaan aikaa tilauksen tehnyt toinen pöytäseurue tilasi osittain samoja ruokia, ja tarjoilija sekoitti tilauksemme osittain. Sekaannus saatiin kuitenkin suht. nopeasti korjattua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 13.11.2015
Betyg: 0

Paras risotto mitä olen syönyt, upea henkilökunta/omistaja. Erinomainen viini, tunnelma ja terassille sopiva ilmakin sattui... Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 15.08.2015
Betyg: 0

Ravintolan tila heti sisään tultaessa oli ahdas. Vasemmalla oli avokeittiö, jonka kärryjen kakofonia valtasi ravintolan. Oikealla puolella oli ahtaita pöytäryhmiä. Ravintolaan tuli lisää asiakkaita ja pöydät järjesteltiin toisiinsa kiinni, niin ettei pystynyt liikkumaan ja ruokailuntapahtui viereisten pöytäseurueisen kanssa. Broileripastassa ei ollut nimeksikään broileria, vain 3 kpl 1x1 cm kokoisia paloja. Kummankaan ruoka ei maistunut erikoiselta. Kaiken kukkuraksi yläpuolella olevasta koneesta tippui vettä päähäni. Ravintola oli ahdas, käryinen ja ruoka oli mauton. Ainoa hyvä asia oli, että naispuolisen tarjoilijan palvelu oli hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 03.05.2015
Betyg: 0

Salaatti jätti plajon toivomisen varaa. Öljyinen, ulkonäöltään suttuinen. Annos pienehkö. Palvelu tympeää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 29.03.2015
Betyg: -1

Kaikki onnistuneen ravintolaillan ainekset paikallaan: erinomainen palvelu, erinomainen ruoka, suositellut viinit erinomaisia ! Tunnelma rento ja välitön. We´ll meet again....!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.01.2015
Betyg: 0

Kultaotsa-ahven täys kymppi! Kiva meininki!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 02.12.2014
Betyg: 0

Todella sympaattinen ravintola, ihan kuin olisi Välimerellä ollut. Sisäpiha oli viihtyisä ja palvelu välitöntä ja ystävällistä.

Kaikki ruuat vaikuttivat itsetehdyiltä alusta asti. Etanoissa oli loistava kuorrute, bruscettassa raikas salsa ja ahven täydellisesti paistettu. Pasta oli kerrankin niin hyvää, ettei jäänyt fiilis että olisi itse tehnyt parempaa. Ja marmorifilee oli niin mureaa, ettei haitannut vaikka pihviveitsi tuotiin reilusti myöhässä. Myös tiramisu ja juustokakku olivat itse tehtyjä ja tosi hyviä. Tänne on päästävä uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 16.08.2014
Betyg: 0


Läge

Museokatu 18, 00100 Helsingfors - Route
(09) 588 4086
http://coma.fi/

Options