Köket är öppet

Ravintola Meritorppa

Betyg 4.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Matkustin tänne testaamaan tartaria. Valitettavasti perillä odotti pettymys. Tartar oli laadultaan hyvä, mutta se ei maistunut juuri miltään eikä sen kanssa tarjottu rapeaa leipää, kuten (mielestäni) asiaan kuuluisi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.10.2017
Betyg: 0

Parempaa brunssia. Ystävällisen ja palvelualttiin henkilökunnan tarjoilemien juomien siivittämän alkuruokapöytä tarjosi kaikille ryhmämme syöjille jotain. Myös lapsille. Pääruoka oli miehisestä näkökulmasta katsottuna, annoksena hieman pieni, mutta alkuruoan jälkeen, ennen jälkiruokia juuri sopiva. Kokonaisuutena hintansa arvoinen kokemus, suosittelen kuitenkin vierailua selkeällä säällä jolloin myös maisema tarjoaa nautittavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 23.03.2015
Betyg: 0

Herkullinen sunnuntaibrunssi! Hieman hintava, mutta sisältää pöytään tarjoiltavan lämpimän ruoan sekä runsaasti herkullisia alkuruokia sekä jälkiruokia. Parinkympin brunsseihin verrattuna on valikoima selvästi laadukkaampaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 02.01.2015
Betyg: 0

Upeassa merimaisemassa herkuttelemassa. Ihan ensimmäiseksi vaikutuksen teki upealla näköalalla oleva terassi. Seuraavaksi hauska ja rento palvelu. Myös ruoka oli erinomaista. Söin Light Summer menun, lohitataki, karitsaa, sitruunaposset. Ihan himpun verran minun makuaistini olisi vaatinut enemmän suolaa (tai enemmän kastiketta karitsalle), mutta muuten kaikki kolme annosta olivat hyviä ja kauniita. Tänne tullaan uudelleen ihan varmasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 04.08.2013
Betyg: 0

Sijainti tosi houkutteleva kauniine merinäköaloineen. Henkilökunta ystävällistä Juhannusaaton kiireestä huolimatta, koska ravintola oli aika täynnä.
Ruoka hieman mautonta. Olisi voinut olla hieman edullisempaa laatuun verratuna. Lounaslista suppea (kallis). Olisimme toivoneet lounaslistaan esim. leipä- salaattivaihtoehtoja esim. porsaakyljen sijaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.06.2013
Betyg: 0

Amazing sunday evening with excellent three course meal and one of the most beautiful sea side view in Helsinki!

Suosittelen! +++
Very much recommended! +++

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 09.06.2013
Betyg: -2

Arkipäivän lounas ihanalla merelle päin olevalla terassilla. Ravintola oli tyhjä, silti pöytävarausta peräänkuulutettiin. Terassi ei täyttynyt, sisällä ei ollut ketään. Palvelu oli kautta linjan todella kiireistä ja kulmikasta, terassin lattiapuut vain kolisivat, kun henkilökunta pisti puolijuoksua (suotta, sillä asiakkaita oli vain nimeksi). Henkilökunnan kiire oli suuressa ristiriidassa ihanan rauhallisen sijainnin kanssa.

Ruoka keskivertoa, laatuunsa nähden varsin ylihintaista - selvästi merimaisemalisä. Paikkana kuitenkin niin viihtyisä, että on mentävä toistekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 27€ Tillagt: 06.06.2013
Betyg: 0

upea brunch sunnuntaina! kiitos. kaikki ruuat olivat loistavia ja maistuvia. Ja emme edes jälkiruokaa enää jaksaneet.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 34€ Tillagt: 21.05.2013
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2012
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.08.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsingfors - Route
09 45 811
http://www.hravintolat.fi/kalastajatorppa/ravintola/meritorppa/

Options