Köket är öppet

El Toro

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (37)

Saan pakasteperunoita ja kohtalaista lihaa kotonakin - reilusti halvemmalla. Paikassa on puolensa, mutta minusta pakasteperunat eivät kuulu 30 euron ruoka-annokseen. Myös lihan laatu on huonontunut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 23.10.2015
Betyg: 0

Torossa pitää syödä pippuripihviä! Se on todella hyvä ja annos on täyttävä. En ole enää moneen vuoteen syönyt pippuripihviä muualla kuin Torossa. Enkä syö jatkossakaan, koska muiden ravintoloiden pippuripihvitekeleet ovat mitätöntä moskaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 01.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ensimmäistä kertaa menin pari viikkoa sitten, enkä toista kertaa mene. Ainut asia mikä oli kohdallaan oli asiakaspalvelu. En ymmärrä miksi tutut käyvät niin usein ja maksavat tuosta.. Kasvikset ovat kamalia ja vetisiä, sekä liha sitkeää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 01.08.2015
Betyg: 0

Kävimme 25. 10. lauantaina kääntymässä noin klo 18 ja tupa täysi. Täystyöllistetyt tarjoilijat vilkuilivat toisiaan kuka nuo hoitaisi ja lopulta yksi kysyi onko meillä pöytävaraus. Valitettavasti ei tilaa ollut, mutta eipä tarjottu mahdollista myöhempääkään aikaa tai ehdotettu muuta. Jäi ikävä maku 150km päästä tulleille kun ei tajuttu varata pöytää ajoissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.11.2014
Betyg: -1

Siisti ja asiallinen palvelu, annosten maut ihan ok. Nälkäisenä ei tosin kannata mennä: annoskoot pieniä piperryksiä ja ruoat roimasti ylihinnoiteltuja. Nälkäisinä poistuimme, onneksi lähellä oli Hesburger, mihin menimme suorinta tietä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 10.09.2014
Betyg: 0

Ystävällinen palvelu, vähän vanhanaikainen sisustus, sitkeää lihaa, välttävä paella, hämmentävän korkeat hinnat, ei niin lapsiystävällinen paikka, ahdasta. Tulipahan koettua, emme mene toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 11.08.2014
Betyg: 0

Alkuruuaksi tilatut simpukat syömäkelvottomia, purukumia, olivat kuulema purkista. Samoin oli tilaamani kallis kuha-annos, ilmeisesti pakasteena säilötty, puiseva, ei minkään makuinen, kastike myös huono, ns. keitetyt perunat "kumipalloja" otettu ilmeisesti myös pakasteesta. En suosittele!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 20.03.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.08.2013
Betyg: 0

Söin sen, listan mukaan kuuluisan, pippuripihvin. Pihvi oli laadukas pala lihaa ja reilulla kädellä lisätty kastike riittävän pippurista sekä todella kermaista. Kasvisten virkaa toimitti uuniperuna. Hyvin raskasta, mutta toimivaa ja ihan maukasta. Sisustus tosiaan jotenkin tunkkainen ja palvelu lähinnä tylsistynyttä. Paikka kaiken kaikkiaan vähän ylihinnoilteltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.07.2013
Betyg: 1

Lahdesta ei parempaa maksapihviä saa. Käsittämättömän maukas, juuri sopivan rosé, murenee kielelle. Peittoaa El Toron "kuuluisan" pippuripihvin 6-0.
Miljöö kaipaisi uusimista, henkilökunta on so-and-so, mutta tuo maksapihvi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 04.05.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Mariankatu 8, 15110 Lahti - Route
(03) 7825 388
http://www.eltoro.fi/