Küche geöffnet

Taivaanranta Lahti

Note 4.4 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (36)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Palvelu oli laskun tuloon asti erinomaista, ystävällistä ja asiakkaan tarpeet poikkeuksellisen hyvin huomioonottavaa, erityisesti suomalaisen mittapuun mukaan. En ole ikinä joutunut lähettämään ruokaa kahta kertaa takaisin keittiöön, mutta homma hoidettiin ystävällisesti ja ilman takavuosien ravintoloiden vakiokommenttia "olet ensimmäinen ikinä, joka on reklamoinut". Tästä pisteet henkilökunnalle. Sen sijaan entrecote oli jänteistä ja liha hampaissa natisevaa, joko valmiiksi huonolaatuista tai mennyt pilalle valmistuksessa. Tilalle sain kalaa, joka tuli heti, koska se oli tehty valmiiksi odottamaan isoa seuruetta. Odottaessa se oli kuivunut. Uudelleen tilattu kala tuli sitten suoraan pannulta ja oli ok, ei gourmet-ruokaa mutta hyvää perustasoa. Samoin jälkiruuat ok. Vähän ihmetytti, kun juoduin maksamaan 80% huonon pihvin hinnasta, "koska siinä ei ollut vikaa". Se olisi tulkittu vialliseksi, jos olisin tilannut saman annoksen uudestaan, mutten uskaltanut koska arvelin ettei se siitä parane. Tässä kohtaa ravintolan olisi pitänyt kertoa asiakkaalle, että jos vaihdat ruokaa, joudut maksamaan edellisestä. Etenkin kun heille oli halvempaa vaihtaa pihvi uuden pihvin sijasta valmiiksi tehtyyn kuivuneeseen kalaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 30.01.2016
Note 0

Kaskimenu. Aluksi leipää luonnollisesti pöytään, joku oliiviöljyyrtti/balsamico mukana oli ihan hyvä.
Sitten savuporokanttarellikeitto. Njaah, vähän olisi enemmän savun ja kanttarellin makua kaivannut, kivan makuinen silti, mutta laimeahko. Näin jälkeenpäin ajateltuna Kaski teemaan sopisi ronskimpi savun ja metsän maku.
Seuraavana hirven lapaa, yllätyin kuin kaksi iso palaa lihaa, yhteensä varmaan +300g oli lautasella. Liha maukasta ja mureaa, tyrnivoi ei ehkä ollut omaan makuun. Suolaa ehkä lisää, toki makukysymys, käytän itse liikaa suolaa. Kannattaa pyytää varmuuden vuoksi suola pöytään. Kastikkeeseen ehkä pikkasen potkua olisi tarvittu, jotain uupui. Perunakroketti oli täydellinen, ei lisättävää. Pääruoka kyllä täyttävä.
Seuraavaksi pienehkö pala juustoa, maukasta vahvaa oli. Humalalla maustetut kirsikat oli jotain makuhermoja hivelevää, täydellistä..
Jälkiruoaksi vaihdoin suklaakakun jäätelöllä, joka olikin suklaista, todella suklaista hyvällä tavalla, ei ollut makeaa kuten yleensä pilataan moni suklaakakku liialla sokerilla. Isompi siivu ehkä olisi voinut olla, olen perso suklaalle. Mantelijäätelö oli kivanmakuista, erilaista.
Kaiken kaikkiaan ei täydellinen, mutta 45euroa kohtuullisen kattavasta makutaipaleesta oli sopiva hinta. Tarjoilu hyvä, ei liian nuoleskeleva ja tekopirteä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 23.09.2015
Note 0

ankkaa oli yrityksen tapahtumassa ja oli kyllä unohtunut uuniin parituntia liian pitkään. Oli niin palanutta ettei tosi en suosittele kenellekkään eikä yrityksestämme kukaan mene kyseiseen ravintolaan enää syömään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 38€ Hinzugefügt: 09.03.2015
Note -1

Taso on vuosien saatossa laskenut, mutta hinnat nousseet. Tarjoilu hitaan puoleista ja ruoat keskitasoa. Melko usein tulee kyllä käytyä, kun vaihtoehtoja ei oikein ole.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 21.02.2015
Note 0

Lahden paras lounas-salaattipöytä lounaan alkuruokana. Lounasannokset tehdään vasta tilauksen jälkeen, joten ovat tuoreita. Tosin ei mikään 30min-ruokatauko-paikka. Miinusta siitä, että aina ei mahdu "lounasaikaan" lounaalle, mutta 12.30 jälkeen on yleensä jo tilaa.

Erikoisruokavaliot toteutettu aina lounaslistasta "huolimatta", eli vaikka lounaslista on lyhyt, niin kokki soveltaa jos joukossa on joku poikkeava. :)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 02.10.2014 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Burgerit + laajat lisukkeet noutopöydästä olivat aivan loistavat. Ehkä parhaat hampparit mitä oon syönnykkään. Ens kerralla lapset mukaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 06.09.2014
Note 0

Kerrassaan surkea kokemus.
Alkupalat muuten mainiot, mutta pikkelöidyt kasvikset olivat mauttomia ja tarpeettoman kovia ja ilmeisesti pikkelöinti puuttui.
Pääruoka härän ulkofile oli vahvemmallekin miehelle todella haastava syötävä. Vaikeaa ja sitkeää leikata. Ryhmämme vanhion eläkeläinen jätti lihan syömättä, kun ei saanut sitä palasiksi. Myös pääruuan yhteydessä tarjotut juurekset(listalla lukee parsaa) olivat todella mauttomia ja haasteellisia leikata.
Jäliruoka oli maistuvaa, mutta kovin ihmeellinen fuusio sekoitus samassa sörsselissä suklaafudge, Hilma juusto sekä vadelmasorbetti.
Parhaat makuelämykset olivat naapurileipomon huippu hyvä leipä sekä oman panimon maukas lager.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 43€ Hinzugefügt: 08.08.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.09.2013 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Kävin lounaalla ja vaikka näytti olevan ruuhkaa, sain kuitenkin sujuvasti ruoan eteen. Itsetehty pasta oli plussaa ja täyttävää. Maut hyvät ja tuotteet sitä mitä listassa luvattiinkin. hyvä hyvä

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.09.2013 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 3

Oikein mainio. Toast skågen alkuun ja pääruoaksi kuhaa. Hyvät maut ja hyvä palvelu. kiittäen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 05.08.2013
Note 3

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Rautatienkatu 13, 15110 Lahti - Route
0424 925 230
http://www.taivaanranta.com/

Options