Keittiö auki

Virgin Oil Co.

italialaista
Arvosana 1.9 / 5

Virgin Oil Co. on uniikki amerikanitalialainen ravintolaelämys Helsingin ytimessä. Ruokaravintolan, viiniolohuoneen ja olutbaarin lisäksi sisältä löytyy myös yläkerran monipuolista livemusiikkia tarjoava Club, joka vetää keikoille 500 musadiggaria. Mahdollisuus myös suuriin yksityistilaisuuksiin: seisovana buffet aina 500 henkilölle. Talon puolesta huippu PA-tekniikka. Autamme mielellämme myös tilaisuuksien ohjelmasuunnittelussa.

Virgin Oil Co:n runsaalta, maukkaalta ja konstailemattomalta ruokalistalta löytyvät muun muassa kaupungin parhaat pizzat. Yhteensä kolmessa kerroksessa on 850 asiakaspaikkaa. Lisäksi kesäterassin 120 asiakaspaikkaa tarjoavat auringonpaistetta janoaville erinomaisen näköalan Kaivopihan ja Mannerheimintien vilinään.


Arvostelut (251)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

The lunch buffet option is quite overpriced compared with similar lunch buffets.
The selection and the quality is really basic and it's comparable with a school cafeteria.
Despite their claim, this has nothing to do with Italian food.
Definitely there are better options in the city center.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 25.10.2017
Arvosana: 0

Ennen hyvät pizzat ovat nykyään melko geneerisen makuisia ja hukutettu juustoon. Tilasin Benedetta-pizzan, jossa täytteenä salamia ja gorgonzolaa, kyllä näitäkin jonkun verran löytyi, mutta enemmän oli suupaloja, joissa pelkkää mozzarellaa. Pohja sentään on hyvä.

Palvelu on ammattimaista, mutta ei erityisen ystävällistä eikä ainakaan nopeaa. Tunnelma ravintolassa on kuitenkin aina hyvä, minkä tekevät asiakkaat, joita tässä paikassa sijaintinsa takia aina riittää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.04.2017
Arvosana: 0

Uudestaan en tulisi. Alkuruoaksi prosciuottoa ja parmesania, parmesania se ei ollut ja proscioutto oli kuivaa. Pääruokaksi tortellineja raputäytteellä, se menetteli mutta sitäkään en uudestaan tilaisi. Täyte maistui purkkitonnikalalta. Ruuassa kesti 40min ja kun tilasimme laskun, odotimme 20min kunnes tarjoilija totesi että hups unohtui. Ei ollut hyvä kokemus, ainoa plussa glögistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.11.2016
Arvosana: 2

Medium pihvi oli täysi yli well done. Piti lähettää takas keittiöön ja uusi tuli 30 min kun kaikki muut oli syönyt. Menun viinipaketti oli hyvä, mutta olis ollu kiva jos viinit tulis pöytään yhtä aikaa ruokien kanssa eikä vasta kun ne on syöty. Palvelusta piiiitkä miinus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 12.11.2016
Arvosana: 1

Kävimme ensimmäistä kertaa kyseisessä ravintolassa ja muutamaa pikku takkua lukuunottamatta kokemus oli erittäin positiivinen. Ravintola itsessään oli todella viihtyisä ja tyylikäs, mikä teki heti vaikutuksen. Tilasimme listalta vegaaniset (aina plussaa kun tämä mahdollisuus ravintolasta löytyy!) pita-annokset. Annos oli hintaansa nähden melko pieni, mutta maut osuivat todella hyvin kohdilleen! Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu sujui tehokkaasti aina jälkiruokakahveihin asti, minkä jälkeen tarjoilija tuntui täysin unohtaneen meidät, odottelimme tyhjänpantteina lähes puoli tuntia. Joka tapauksessa, lopulta saimme maksettua ja ravintolasta jäi hyvä fiilis. Poikkeamme varmasti toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 18.09.2016
Arvosana: 0

Menimme työporukalla teatteri-illan jälkeen istumaan iltaa Virginiin. Virginin hyvät pizzat olivat entisellään ja niitä kehui moni, mutta...

Muut ruuat olivat lähes syömäkelvottomia. Kukaan tuskin haluaa syödä kylmää etanapannua. Rapukeitto oli myös kylmää ja maistui valmiskeitolta.

Palvelu oli varsin konemaista. Ei varsinaisesti huonoa mutta ei mitenkään yksilöllistä tai ystävällistäkään. Minkäänlaista lisämyyntiä ei harjoitettu, edes jälkiruokia ei tarjottu, vaikka meitä oli liikkeellä lähes 20 hengen seurue.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.03.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 11.01.2016
Arvosana: 0

Olipa hyvä kun osasimme etukäteen katsella missä Hgissä on su päivänä ruokapaikka auki. Vieraat tulivat Ivalosta ja Loviisasta. Oli mukavaa ohjata heidät teille, kaikille ensimmäinen kerta. Ei moitteen sijaa. Ruoka oli hyvää ja tarjoilijat hyväntuulisia ja pitivät meidät asiakkaat tyytyväisinä. Tänne toistekin !

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.12.2015
Arvosana: -1

Lounasruoka todella pahaa. Yksi huonoimmista lounaista koskaan. Söin kalaa, jonka piti olla punakampelaa, mutta se oli puuroutunuttu mössöä, joka oli hukutettu johonkin makeaan kammottavaan kastikkeeseen. Salaattipöydässä kolme salaattia: jäävuorisalaatti, jäävuorisalaatti caesar-kastikkeella ja (eines)punajuurisalaatti. Ja tästä kaikesta hinta 11,50 euroa. Auts!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 22.12.2015
Arvosana: 1

Ruoka saman tasoista kuin kehnoimmissa lounasravintoloissa. Ei todella kohtaa hintatasoa. Alkuruokana caprese sisälsi kaksi ohutta siivua mozzarellaa ja kaksi palaa tomaattia, sekä pienen mytyn vihersalaattia. Surkein yritys tästä ruokalajista, mitä olen ikinä eteeni saanut. Pääruokana lohi oli yhtä mautonta mössöä ja jälkiruokana tarjoiltu panna cotta ei tainnut sisältää vaniljaa ollenkaan. Tilauksiemme kanssa sählättiin sekä alku- että pääruokien kohdalla ja ruuissa kesti aika tovi. Ei enää tänne syömään. Ainoa kehu tulee miestarjoilijasta, joka piti hyvin kontaktia meihin ja palveli ystävällisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 15.12.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki - Reitti
010 766 4000
http://www.virginoil.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita