Keittiö auki

Ravintola Toros TexMex

Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (28)

Texmex-kyltin innoittamana päädyimme kyseiseen ravintolaan pullean burriton perässä. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu nopeaa, mutta.. Ruoka oli ala-arvoista. Mieheni tilasi liha-enchilladan, ja minä kanaburriton. Enchillada saapui pöytään täysin tunnistamattomana, rasvaisen, sormenpaksuisen juustokerroksen peittämänä. Sisältä paljastui jauhelihan korvikkeelta vaikuttavaa epämääräistä kastiketta, peitettynä surullisella, märällä maissilätyllä. Oma annokseni ei myöskään ollut iloinen yllätys. Jälkeensä vatsanpurut jättänyt, vanhalta sukalta näyttänyt tortilla, sisälsi pakastettuja vihanneksia, kaupan halvimpia salsankaltaisia jäljitelimiä, sekä sissijuuston näköistä, epämääräistä valkoista soossia. Käteen jäi ravintolasta vain paha mieli, ja märät pierut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.01.2017
Arvosana: 0

Viihtyisä paikka tavata kiireettä vanha ystävä. Henkilökunta erittäin ystävällinen, palveleva, ammatillinen. Alkusalaatti tuore ja hyvä. Maukkaat pizzat (vaikka pohja hieman sitkeä) tulivat sopivan ajan päästä. Kiitoksia paljon! Kävimme 6.6.2016.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.06.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Emme edes saaneet tilattua ruokaa ennen kuin "ravintolan" epäystävällinen henkilökunta suuttui seurueellemme aivan syyttä. Tuloksena perusteettomia ylimääräisiä maksuja sekä joukko erittäin pettyneitä asiakkaita. En suosittele tukemaan tälläistä "ravintolaa" edes katsomalla sen suuntaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: -1

Kylläpä on nykyään todella törkeät hinnat ainakin laatuun nähden. Pizzan puolituskin 4e ja tämä surkean salaattipöydän ja vanhan kahvin takia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

Hinta-laatusuhde aivan pielessä. Annoskoot pienentynyt yli puolella, hinta taas noussut. Keittiöstä kaikuu ärsyttävä nauru. En suosittele paikkaa kenellekään enään. Viimeinen ruokakerta jäi viimeiseksi. Entinen vakiopaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 07.08.2015
Arvosana: 0

Tilasimme ystävieni kanssa samat annokset mutta jokainen annos oli eri kokoinen. Toisella pieni annos ja toisella iso. Asiakaspalvelu oli myös erittäin kehnoa kyseisenä päivänä mutta muuten on ollut hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.06.2015
Arvosana: 0

Saksassa ja Torros ravintolassa saa tasalaatuista hyvää pihvilihaa. Vaimon lehtipihvi täydellinen oma Sveitsinleikkeeni tosi hyvä. Kiva kun sistustu on hieman piristetty. Tasalaatuista hyvää ja puhdasta ruokaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 02.06.2015
Arvosana: 0

Henkilökunta vaihtuu erittäin tiuhaa tahtia, pistää ihmetyttämään miksi eivät viihdy? ? Ruoka mitäänsanomatonta ja ravintolan ideasta on vaikea saada kiinni, todella sekava...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.10.2014
Arvosana: 0

Edullinen ja viihtyisä paikka, jossa on tullut käytyä usein. Mukavan ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 18.07.2014
Arvosana: 1


Odotin ruokaa melkein tunti ja annos oli pieni. Palvelu oli kuitenkin ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.08.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hämeenkatu 21, 15110 Lahti - Reitti
03-7122 122
http://www.torostexmex.com/