Mert

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Pacifico

Hintatasoon nähden (brunssi 9,95) hyvä kasvispainotteinen tarjonta. Ummehtuneelta haisevan baarin aamiaistunnelma on letkeä, vaikka paikka on täynnä ja jono pitkä. Täällä voisi pidempäänkin istuskella. Pöydät täyttyvät nopeasti, mutta pöytävaraus on helppo tehdä netissä vaikka edellisenä iltana.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 10€ Tillagt: 10.08.2011
Betyg: 1

Restaurant: Chef & Sommelier

Aivan huippua. Rakkaus ruokaan ja tuoreisiin raaka-aineisiin todella näkyy tässä paikassa. Pienen paikan ruokalista rakentuu sesongin mukaan luomua ja lähiruokaa painottaen. Pääosassa ovat puhtaat maut, ei erikoisuuden tavoittelu. Palvelu on erinomaista; innostunutta ja tuttavallista, mutta asiantuntevaa. Kokki tulee kyyristelemään pöydän viereen näyttämään yrttejä ja papuja, joita tänään keittiössä käytetään, kertoillen poimineensa jälkiruuan marjat iltapäivällä takapihaltaan. Tästä jää hellyyttävän kotikutoinen olo, joka kuitenkin paljastuu huippuosaamiseksi annosten saapuessa. Myös ruuan kanssa suositellut viinit ovat olleet erinomaisia.

Erityistä kiitosta paikka ansaitsee kasvisannosten nostamisesta osaksi "normaalia" fine diningia, mikä ei tässä kaupungissa vielä ole kovin yleistä. Kasvisruoka yhtä huolella ja kunnioituksella mietittyä ja valmistettua kuin muutkin annokset. Kasvisyöjä saakin täällä tirauttaa pari onnen kyyneltä, toivoen että vastaavaa palvelua saisi muuallakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 10.08.2011
Betyg: 3

Restaurant: Lemon Grass thai

Yksi lempiravintoloistani Helsingissä. Suosikkiannokseni Pad thai ja Som tam ovat niin suussa sulavan makuisia, kuin karkkia söisi! Myös kookosmaitocurryt toimivat, tulisuutta löytyy tarpeeksi, joskus vähän liikaakin.
Paikka on aina lähes täynnä, mutta kuitenkin sinne aina mahtuu. Take away toimii myös.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 10.08.2011
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites