jpiipari

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Trattoria Sogno

Kaikki tilaamamme ruuat todella hyviä ja palvelu ystävällistä. Lisukkeista erityisesti tryffelignocchit jäivät mieleen. Annokset ovat vähän reippaamman kokoisia, lisukkeita riittää hyvin yksi vaikka menussa kahta suositellaankin. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 14.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Yoki

Ruoka oli hyvää, mutta palvelusta miinusta. Lisukkeista laskutettiin liikaa ja kun tästä huomautimme, niin saimme vastaukseksi jotain epämääräistä mutinaa jostain menuiden eri painoksista, joissa on eri hinnat ja vaikka meidän menussamme hinta oli alempi (tarjoilija myös itse tarkasti asian), niin hän ei kuitenkaan korjannut laskua vaan pisti meidät maksamaan alkuperäisen summan. Mielenkiintoista muuten, että lisukkeiden hinta on noussut euron alle kuukaudessa, jossain aikaisemmassa kommentissa se oli nimittäin 3.5 €. Pikkujuttuja tavallaan, mutta jättää ikävän maun ko. paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 22.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Koha

Tilasin Vegetable Korman - suuri virhe. Korma-kastike oli ok, mutta ne kasvikset oli suoraan otettu pakastevihannespussista ja maku oli sen mukainen. Kun tästä sitten huomautin tarjoilijalle, niin hän alkoi väittämään, että kaikki Helsingin nepalilaiset ravintolat käyttävät samoja pakastevihanneksia, että miten muuten ne kasvikset muka säilyisivät.... Tämä paikka meni saman tien boikottiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 21.09.2011
Betyg: -2


Bilder


Followers