happyhippo

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Lemon Grass thai

Paikka on aina kuin lekalla lyöty, niin täynnä, pöytää ei juuri koskaan saa jonottamatta. Eipä ihme, ulos asti leijuu mahtavat aromit, ruoka on hyvää ja palvelu pari pykälää parempaa kuin muissa lajitoverimestoissa. Symppis paikka, curryt toimii, thaisalaatit myös.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 18.11.2012
Betyg: 0

Restaurant: Huvilan kahvila

Mahtavaa! Kahvila, jossa keliaakikko voi kerrankin valita tiskistä mitä ikinä haluaa, ja aivan yhtä hyvin maistuu sellaisellekin, joka ei erityisruokavaliota noudata. Kahvit, täytetyt sämpylät ja pala vadelmakakkua ja toinen mokoma Ellen-kakkua aivan sulivat suuhun. Kotiin viemisiksi vielä kassillinen leipiä, sämpylöitä ja karjalanpiirakoita. Ei voi muuta kuin suositella!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.11.2012
Betyg: 0

Restaurant: Rice Garden sushi

Hakaniemessä pieni ja kohtuullisen sympaattinen, siisti sushipaikka. Valmiit setit tulee yleensä valittua, sillä hinta-laatusuhde tuntuu kohtaavan niissä parhaiten. Kala on aina ollut tuoretta, viimeisimmällä kerralla riisi tuntui jotenkin mauttomalta. Tänne tulee poikettua kerta toisensa jälkeen budjettisushille, siihen tarkoitukseen paikka on mitä oivallisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 20.11.2012
Betyg: 0

Restaurant: Manala

Testasimme Manalan remontin jälkeen - ihan oli onnistunut, vaikkakin aiemmin paikka tietyllä nostalgisella tavalla oli viihtyisämpi.
Palvelu ei tällä kertaa ollut kovin kummoista, mutta eipä mitään suuria hutejakaan tapahtunut. Pakollinen narikkamaksu ruokaravintolaan ei ilahduta kaikkia, mutta saapahan sillä rotsinsa ruokailun ajaksi talteen.

Ruoka, se oli ihan ok. Ei mitään erikoista, ei mitään modernia, ehkä jopa vähän vanhanaikaista klassista ravintolaruokaa, mikä kyllä kelpasi meille. Alkuun söimme etanat ja ravut - ensimmäiset oikein maittavia, jälkimmäiset taas melko mitäänsanomattomat. Pääruoaksi jaettava marmorihärkäannos. Liha olisi kestänyt suolaa ripsauksen enemmän, muuten maut olivat ihan kelvollisia. Hintaansa nähden erittäinkin oiva setti, ruoka tosin aiemmilla kerroilla ollut asteen verran maukkaampaa.
Paikalle plussaa nälkäisten ruokkimisesta aamutunneille saakka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 18.11.2012
Betyg: 1

Restaurant: Tuk Tuk

Tuk Tuk, Kallion paras omassa lajissaan, ei epäilystäkään. Ruoka on maukasta, riittävän tulista ja tuoretta, maut tasapainoisia ja herkullisia. Paikka on pieni ja ahdas, eikä palveluun juuri panosteta, mutta etukäteen soittamalla ja ruoat mukaan tilaamalla homma hoituu kivuttomimmin, olenpa joskus tehnyt puhelimitse pöytävarauksenkin. Toivottavasti paikka pysyy ruoan suhteen tasalaatuisena, pikkulinnut laulavat kaupungilla muunkinlaista tietoa. Omat kokemukset tosin aina olleet erittäin positiivisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.11.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites