Hytinpoika

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kaikinpuolin erinomainen ruoka. Suomen parasta pihviä ja lisukkeetkin olivat erinomaiset sekä tarjoilijan suosittelema viini hupeni alta aika yksikön. Mukavan rento paikka ja tähän vielä huumorintajuinen ja osaava henkilökunta. Hintansa väärti. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 18.03.2015
Betyg: 7

Restaurant: Lemon Grass thai

En odottanut ravintolalta juurikaan mitään halusin vain syödä thaikku sapuskaa, mutta tästä kehkeytyi todennäköisesti vuosisadan rakkaustarina. En ole syönyt Suomessa missään näin hyvää Thaimaalaista ruokaa ja jopa osa Thaimaan ruuista kalpenivat näitten sapuskoitten rinnalla! Ruoka parani mitä enemmän sitä suuhunsa pisti. Paikka oli mukavan pieni ja nätisti sisustettu sekä palvelu hyvää. Suosittelen kavereilleni ja tuttujen tutuille!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.03.2015
Betyg: 0
Restaurangen svarar:

Kiitos positiivisesta palautteesta ja tervetuloa uudestaan. Keittiössä työskentelee ihmisiä, jotka eivät juuri asiakkaalle näy mutta heille on hyvin tärkeää saada palautetta omasta työstään. Terveisin Lemon Grass / Mara


Restaurant: Loosister

Hyvää pitsaa hyvässä paikassa ja mukava henkilökunta! Hieman korkeahko hinta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 18.03.2015
Betyg: 0

Restaurant: Seaside Garden

Otin kantonin kanaa kun moni oli sitä kehunut täälläkin palstalla, mutta mielestä ruoka ei ollu keskivertoa parempaa eikä mitenkään hehkuttamisen arvoista. Jos sattuu olemaan krapula päivä niin kyllä tämä kebabin korvaa. Mielestäni hinta on kuitenkin hieman yläkanttiin ruoan tasoon nähden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 18.03.2015
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites