Opens at 14:00

Loosister

Betyg 2.8 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (45)

Pari pizzaa ja burgeri nyt testattu. Miljöö on leppoisa ja sijainti hyvä. Loosisterin pizzasta kuulee välillä hyvää palautetta, mutta itse kahden kokeilun jälkeen täytyy todeta, että ihan naapurista saa kyllä parempaakin pizzaa ja vielä edullisemmin. Rock burger oli hyvä perusbögö, kävin sen tosin syömässä jo kun ravintola aukesi, eli en tiedä onko parin viimeisen vuoden aikana tapahtunut muutosta suuntaan tai toiseen. Yhteenvetona: Pizzatäytteet olivat laadukkaita, mutta kokonaisuutena pizzat eivät vakuuttaneet tuolla hintaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 23.10.2016
Betyg: 0

Vegaanista vetyä kävin testaamassa. Leprasta saa kyllä paremman veyn. Toisaalta en ikinä Lappeenrannassa täysin vegaanista vetyä ole tilannutkaan (lihaton, missä kipparijuusto+kananmuna), mutta vetykiskalla saa sentään päättää mausteista/lisukkeista. Nyt en saanut. Täysin soijattomat piirakkakuoret olis kanssa ollu plussaa. Kauan joutui odottamaan annosta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.06.2016
Betyg: -1

Pizza ei ollut kaupungin halvimmasta päästä ja sitä sai odottaa puolisen tuntia, mistä onneksi varoitettiin tilauksen yhteydessä. Pizzan laatu oli kuitenkin keskivertoa parempi. Pohja oli napolilaistyylinen, eli ohuempi kuin Suomessa keskimäärin. Täytevalikoima ei ollut turhan laaja, vaan ennemminkin laatuun keskittyvä. Esimerkiksi ananas oli tuoretta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 28.04.2016
Betyg: 0

Ähh, edelleen etsimme stadin parasta hampurilaista. ..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.01.2016
Betyg: 3

Kokeilussa pet cemetery pitsa. Kyllä oli pizzassa lihaa ihan reilusti, mutta joku tässä ei natsaa. Kastike maistui erikoiselle ja osa pitsasta jäi lopulta syömättä. En voi suositella tähän hintaan kun esim. Mäkikuplasta saa kaksi maukasta pitsaa tähän hintaan. Lisäksi annosta piti odottaa TODELLA kauan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 11.01.2016 View previous reviews (4)
Betyg: 0

Burgerien taso on vuodessa vajonnut surullisesti. Loosister on mielestäni aivan loistava mesta kurvissa, mutta sunnuntainen (27.12.) käynti oli synkkä, mene ja tiedä johtuuko joulun välipäivistä. Rock Burger ja iso kylmä limu, odottelua noin 15 -20 min. Suuri kasa ranskalaisia jotka olivat kyllä hyviä, mutta burgerin leivät olivat kuivat ja pihvi on vaihdettu näköjään johonkin valmispihviin, ainakin maistui todella samantapaiselta kuin kokkikartanon einesburgerin pihvit. Wasabimajoa oli aika reippaasti jopa omaan tuliseen makuuni, onneksi kaveri sai ilmaiseksi santsilimpparin pahimman poltteen hallitsemiseksi.

Pitsat näyttivät kylläkin hyviltä, harmi vaan että itse en niistä niin välitä. Summa summarum, ehkä tänne kannattaa uudestaan tulla vain kaljalle?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 27.12.2015
Betyg: 4

Keskivertoa burgeria joutuu odottamaan melkein puoli tuntia.

Paikka eroaa muista alueen pizzeria-kebab-paikoista, mutta 15 euron hintaan luulisi saavansa jotain enemmän. Maku ja muu ihan ok, mutta kun suhteuttaa hintaan, niin jää fiilis että on maksanut turhasta.

Täällä tulee siitä huolimatta aina välillä käytyä, koska aina ei jaksa syödä 6-7 euron pizzaa. Tulisi varmasti käytyä useamminkin jos hintaa pudotettaisiin vastaamaan laatua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.11.2015
Betyg: 3

Pulled boar burger oli täysin mukiinmenevä, mutta ei millään tapaa tajunnan räjäyttävä makuelämys. Burgeria lukuun ottamatta hyvin askeettisesta ja mitään oikeaa lisäarvoa tuottamattomasta annoksesta n.15e on suhteellisen kova hinta. Vaikka paikka sijaitsee epämääräisiä hörhöjä vilisevällä alueella, niin niitä ei ollut tuolloin ainakaan paikkaan eksynyt ja muutenkin miljöö oli oikein viihtyisä. Ei pääse paikkana suosikkilistalle, mutta tarvittaessa voi uudemmankin kerran pistäytyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 0

Ihan kelpo pizzat sekä hampurilaiset ja vegaanisenakin saatavana useita annoksia. Lihattoman lokakuun erikoisuudessa, Don Corleone pizzassa erinomaisen mausteista vegesalamia, vaan juusto saisi olla jotain rapeaksi paistuvaa sillä tämä muistutti lähinnä kastiketta. Avokadopizzaa ei myöskään ihan joka paikasta saakaan ja onpa aika mainion makuista. Paitsi että listan mukaan siihen kuului myös vuohenjuustoa ja en ainakaan näkö-, haju- ja makuaistein havainnut kuin tavallista juustoa. Pizzat ovat hieman pienehköjä, ainakin hintaansa nähden, joskin reilu määrä juustoa teki Don Corleonesta kuitenkin tuhdin evään.
Tunnelma paikassa on mukavan rento ja palvelu pelaa asiallisesti sekä ripeästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 28.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Gluteeniton pitsa on vitsi. Pohjana säälittävän pieni käntty. Toisaalta pohja oli niin järkyttävän pahaa, sitkeää ja paksu, että ihan hyvä että pohja oli pieni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 22.06.2015
Betyg: 3

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Hämeentie 50, 00500 Helsingfors - Route
044 7913116
http://www.barloosister.fi/