kide

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Rosso

Olen muutaman kerran käynyt Rossossa syömässä, ja ensimmäisillä kerroilla ruoassa on aina ollut jotain valittamista. Perunat ovat olleet kumisia ja kastikkeet kylmiä. Kerran ylittivät odotukseni ja toivat pastalautasen jäisillä simpukoilla. Valittaminen ei ole kertaakaan auttanut. Uutta annosta ei tuoda, ellei sitä itse tosissaan vaadi. Hyvityksenä saat kahvin maidolla ja sokerilla. Täyden hinnan sai kuitenkin pulittaa.

Ruoan laaduksi arvioin OK:n enkä syömäkelvotonta, sillä edellisellä kerralla pannupitsa oli ihan hyvää. Alkusalaattibuffet on samaa tasoa kuin kouluruokaloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.03.2011
Rating: 2

Restaurant: Bull Bar & Grill

Ruoka on ylihinnoiteltua peruspubisafkaksi. Useaan otteeseen paikassa syöneenä, olen huomannut, että kokki ottaa omia vapauksia annosten koon ja sisällön kanssa. Mudcake on aivan taivaallista silloin kuin se kokilta onnistuu! Täällä tosin et saa minkäänlaista hyvitystä, mikäli annoksessa on selvästi jotain vikaa. Uuden annoksen toki saa pyytäessä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 03.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Monte Rosa

Ruoan laatu on ollu aivan mahtava. Erityisesti poroannokset ja talon itsetehdyt sorbetit ovat suussa sulavia! Viime kerralla myös tarjoilija oli erittäin innokas kertomaan ruoka-annoksista ja niihin sopivista viineistä.

Lounas on hintaansa nähden ihan loistoluokkaa. Ei neljään eri lohkoon pilkottuja tomaatteja kuten monissa saman hintaluokan lounaspaikoissa. Vaihtoehtoja on paljon.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.08.2011
Rating: 0

Restaurant: Kahvila Kauppayhtiö cafe-bar

Salaatit ja patongit ovat todella hyviä ja täyttäviä hintaansakin nähden. Raaka-aineet ovat tuoreita ja täytevaihtoehdot monipuolisia. Henkilökunta osaa ehdottaa täytteisiin sopivaa kastiketta. Teelaatuja on paljon. Opiskelijahintainen viini (3,5€) on plussaa iltasella.

Paikan sisustus on hauska, mutta pientä miinusta siitä, että musiikki on välillä turhan kovalla.

Sushi oli myös tervetullut uutuus Rovaniemelle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.03.2011
Rating: 1

Restaurant: Akropolis

Annokset ovat suuria, mutta kasvisvaihtoehtoja on aika vähän.

Palvelu on hiukan nihkeää. Saimme pöytäseurueen kanssa odotella kymmeninsen minuuttia ennen kuin meidät saateltiin eräänä arki-iltana pöytään. Olimme tehneet varauksen etukäteen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.03.2011
Rating: 0


Images


Followers