Suljettu nyt

Kahvila Kauppayhtiö

kahvila-baari
Arvosana 4 / 5

Kahvila Kauppayhtiö - Kahvila jossa kaikki on kaupan.
KY on kahvila jossa kaikki on kaupan. Tuoli jolla istut voi olla sinun! Myös muu irtaimisto, kuten valaisimet ja pientavara ovat myynnissä. Ainutlaatuinen sisustus uusiutuu jatkuvasti tavaran vaihtaessa omistajaa.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (26)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Burger oli aika pieni. Otin henkilökunnan suosituksesta sinihomeburgerin tai jotain sen tyylistä. Ei nyt mielestäni oikein natsannut makumaailma siinä burgerissa.

Lisäksi chili friesit, jotka olivat oudolla tavalla tuliseksi saatuja. Niissäkin oli jotenkin maku hukassa. Tämän varsin pienen ja ei-niin-kulinaarisen ruoka-annoksen huuhdoin alas Karhulla ja rahaa sain palamaan yli 23 euroa tähän itsepalvelukokemukseen. Minusta paikalla on liian kovat arvosanat eat.fi:ssä. Ei se nyt mikään huono ole mutta ei kyllä kaupungin parhaitakaan kuten eat.fi antaa nyt ymmärtää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2017
Arvosana: 0

Mainio paikka! Hyvät burgerit ja loistava tunnelma!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.04.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.08.2016
Arvosana: 0

Poroburgeri oli erinomainen ja palvelu todella ystävällistä. Myös hyvä ja monipuolinen iltamenomesta Rovaniemellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.06.2016
Arvosana: 0

Aivan upeita paikan omia hampurilaisia! Isolle seurueellemme löytyi jokaiselle jotakin mieluista ja todella mielenkiintoisia vaihtoehtoja koko valikoimasta löytyikin. Tunnelma oli mukavan rento ja nuorekas, meitä palvellut henkilökunta todella ystävällistä ja mutkatonta. Oikein tuli hyvä fiilis koko paketista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.11.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

Yhdyn edelliseen arvosteluun ja liityn samaan boikottiin. Kävi nimittäin näin. Saavuimme perheseurueena (lapsia mukana ja kaikki selvinpäin) Sunnuntaina 3.5.2015 syömään ko paikkaan. Olimme ensimmäiset asiakkaat joten ravintola oli aika tyhjillään. Ruokailimme leppoisassa tunnelmassa ja ruoka oli hyvää. Ruokailun lopuksi soitin seurueelle ravintolassa olevalla pianolla Beethovenin kuutamosonaatin. Seurueemme keskittyi esitykseen kunnes tämä samainen sivuilta kaljupäinen tummahiuksinen tarjoilija tuli pianon viereen ja keskeytti( !!!???) soittamisen. Syyksi ilmoitti sen, että ravintolassa soi joku taustamusiikki ja että hänellä oli KRAPULA... Täytyy sanoa, että näin moukkamaiseen toimintaan en ole koskaan aiemmin törmännyt. Ruoka tosi hyvää, paikka tyylikäs, joten tarjoilunkin soisi yltävän samalle tasolle. Siksi en myöskään suosittele paikkaa. Asiakas voi onneksemme äänestää jaloillaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: 0

Todella huonoa palvelua saa aina sieltä kun se tummatukkainen nainen (kalju puoliksi) on paikalla. Ei onnistu ko. henkilöltä asiakaspalvelu yhtään. Ollaan parin kaverin kans nyt laitettu boikottiin paikka ihan sen takia.. potentiaalinen paikka mutta asiakaspalvelu kusee sen naisen kohdalta. Mm haistatteli vittua asiakkaalle kun oli alakerrassa eikä siellä sais olla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: 0

Hampurilaiset ovat maukkaita, mutta pieniä. Lisukkeistaon maksettava vielä erikseen, eikä palvelu ole mainitsemisen arvoista. Baarina paikka on ihan viihtyisä ja sisustus rento.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 21.02.2015
Arvosana: 0

Salaattisämpylä yäk! Hyi .. Ei tarvi toistakertaa siis kolmatta käydä, ensimmäinen ja viimeinen. Omistajakin.. no jätänpä sanomatta mutta koeta miehistyä!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.12.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (8)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Valtakatu 24, 96200 Rovaniemi - Reitti
(016) 3422 422
http://www.facebook.com/kauppayhtio

Vaihtoehtoisia ravintoloita