Mittagessen jetzt erhältlich

THAI ORCHID ITIS

Note 4.2 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei

Bewertungen (34)

Todella hyvä hinta-laatu suhde! Erinomainen lämmin ruoka myös monipuolinen. Sushi puolta voisi parantaa. Sen lastu riippuu hieman päivästä. Ihan kantispaikka lounastaa. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 07.11.2019
Note 0

Söimme ravintolassa buffet -aterian. Saimme kaksi euroa alennusta ateriaa kohden, koska buffet oli juuri päättymässä, mutta ruokaa oli vielä hyvin jäljellä. Päätimme testata tästäkin huolimatta. Ei ehkä olisi kannattanut.

Riisi oli osittain kuivunut tarjoiluastiaan pohjaan, liian kovan lämmön tai sekoituksen puutteen takia. Kastikkeessa oli jokin hyvin outo maku, joka ei ainakaan itselleni sopinut. Friteerattu kana oli sentään jopa hyvää, mutta kovin kuivaa.

En tiedä, olisiko ruoka ollut laadukkaampaa muutamaa tuntia aiemmin. Se on kuitenkin varmaa, että tähän ravintolaan en palaa koskaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 05.10.2018
Note 0

Erinomainen thaimaalainen/sushipaikka. Kävin veljeni kanssa syömässä lounasbuffetin Offerilla-tarjouksen kautta (hinta 10 €/hlö, normaali 12,90-14,90 €/hlö).

Sushit olivat erittäin hyviä. Tuoreita, maukkaita ja valikoima oli suhteellisen laaja. Parempia olen syönyt vain parissa (buffet)paikassa. Lämpimät ruuat olivat erinomaisia, parhaita syömiäni. Vahvat, selkeät maut ja monipuoliset vaihtoehdot. Kerrankin myös kevätkääryleet olivat herkullisia, isoja ja maukkaita. Ja keitto (Jääw hon), ai että se oli herkullista, heittämällä parasta syömääni! Kävin lounasajan loppupuolella, niin ainoastaan frittikana oli hieman keskimääräistä huonompaa (tuntui siltä, että sitä oli jäänyt).

Paikka on erittäin viihtyisä ja rauhallinen, ainakin torstaina lounasaikaan. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, muttei kuitenkaan tuppautuvaa. Plussana myös se, että buffetin yhteydessä oli lappu muistuttamassa ihmisiä välttämään ruokahävikkiä ("älkää ottako enemmän ruokaa kuin mitä jaksatte syödä").

Suosittelen erittäin lämpimästi, täällä täytyy käydä toistekin!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.05.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Suurin odotuksin menimme, koska olemme kuulleet paikasta hyvää. Kävimme buffet-ajan juuri loputtua ja tilasimme listalta. Emme mene toiste.

Alkupalat (tofukuutiot ja kevätkääryle-tyyppiset rullat) olivat asiakkaan ala-arvioimista. Kuusi pientä kuutiota maustamatonta tofua uppopaistettuna ja normi makeachilikastike johon sai dipata (6€). Rullissa 2kpl (6€) ei mitään ihmeellistä ja kastikkeena sama kuin tofussa, mutta vähän jauhettua pähkinää päällä.

Pääruokana vihreäcurry: ei tyypillistä makua, päämakuna ainoastaan tulisuus (joka ei ongelma noin 500 kertaa annoksen Thaimaassa syöneelle). Aineksissa pihistelty (mm.kurkkua osin kuorittuna, jotta ei tunnistaisi?). Phad Thai näytti oikealta, maistui mitäänsanomattomalta.

Sisustus ja palvelu suht ok. Loossin seinä todella tahrainen.

Tuli paha mieli. Olimme odottaneet enemmän.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 08.12.2017
Note 0

Buffetista löytyy sekä thaimaalaisia annoksia että sushia, noin 3:1, ja siihen kuuluu alkukeitto. Keiton saa yleensä valita mison ja vaihtoehdon X väliltä. Suosittelisin tom khata, jos sitä on, joka on maukasta muttei liian tulista kana-kookoskeittoa. Ruokalajeissa on vaihtelua viikosta ja päivästä riippuen, joskaan ei mielestäni tarpeeksi oikeuttamaan vkl-buffan korkeaa hintaa. Eri ruokien sisällöt on kuitenkin merkitty suht selkeästi, joten esim. kala-allergikot voivat välttää sopimattomia safkoja. Kanssaruokailijoiden kommenttien perusteella suurin vetonaula ovat wingsit, joissa on kieltämättä herkullinen kastike (ei siis mikään ihme, että ne ovat jatkuvasti lopussa). Kala/kana/liha -suhde ruokalajeissa on mielestäni kohdallaan - varoitan tosin etukäteen, että se nautawokkisapuska on tulista ja turhan sitkeää - ja kevätkääryleistä löytyy tavallista ja merileväversiota (melkein ok).

Tykkään itse silloin tällöin kiskaista pelkät sushimätöt. Plussaa tulee hintaan verraten erittäin hyvästä wasabista ja inkivääristä. Susheista ylipäänsä löytyy muutama kasvisvaihtoehto, joskus "jälkkärisushi" (makea munakas), ja joko lohta / lonkeroa / kotimaista kalaa nigirinä tai tonnaria/lohta mätimakissa. Lemppareita on tuoreen lohen lisäksi grillattu lohi, jonka päälle on (mielestäni) viskattu wingsien kastiketta - lohi kirjaimellisesti sulaa suuhun. Thai Orchidissa voi käydä kerran kahdessa kuukaudessa tyydyttämässä seuraavien kahden kuukauden sushihimon kerralla.

Yksi selkeä miinuspuoli on se, että sisustukseltaan paikka on rahtusen liian tasokas sunnuntain krapulalounaalle. ...Ei se tosin meitä ole estänyt. Vesikannuja tosin joutuu kantamaan pöytään useamman kerralla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 09.11.2016
Note 0

Shoppailukierroksen jälkeen oli nälkä ja sushi buffet kuulosti juuri oikealta valinnalta, varsinkin kun hinta oli vain 10e. No, sushien osuus oli puolet buffetista ja painotus oli kasvis susheissa. Tarjoilulautaset olivat koko ajan lähes tyhjiä ja ravintolassa oli ehkä 1/3 pöydistä asiakkaita. Aina, kun uutta tuotiin tarjolle, riitti siitä ehkä kahdelle asiakkaalle ja muut jäivät taas odottamaan. Ottimet olivat niin töhnäisiä ettei varmaan oltu vaihdettu puhtaisiin kertaakaan päivän aikana. Kalasushit eivät olleet odotuksen arvoisia. 10e hinta oli aivan liikaa. Teki mieli vaatia rahat takaisin. Jäi pettynyt olo ja jos tämä olisi ollut ensimmäinen kerta kun sushia maistan niin varmasti jäisi viimeiseksi. Onneksi tiedän, että hyvin tehty sushi on aivan toisenlaista. Muita hyviä saman genren buffetpaikkoja en viitsi edes mainita tässä koska se olisi loukkaus niitä kohtaan. Siis, jos haluat sushia, niin kierrä tämä paikka kaukaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 15.10.2016
Note 1

Käytiin 3v pojan kanssa "syömässä" saavuimme ilmeisesti vähän ennen kuin lounas buffetti loppui, en tajunnut tätä heti asia valkeni heti mentiin hakemaan ruokaa.lähes kaikki kupit ja sushit olivat tyhjiä itse sain kolme sushia ja poika paistetut nuudelirippeet ei mitään salaattia kaikki siis tyhjiä! Valitin asiasta sanottiin että kaikki on loppu? Kysyin tuleeko lisää sanoivat että voivat susheja tuoda? Poika ei syö susheja joten hänelle ei jäännyt muutakuin noi rippeet! Sanoin että oisko mahdollista kertoa asiakkaalle, kun häntä rahastetaan 18,50€ että buffassa ei ole oikeastaan mitään jäljellä. Ei puhettakaan että sais rahoja takaisin! En voi suositella ! Törkeä palvelu. Jäi todella ikävä tunnelma, ei ikinä enään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.05.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (5)
Note 1

Yllättäjä keskellä Itistä! Tulimme juuri buffetin päätyttyä, joten valitsimme listalta tofua sekä kanaa. Ruoat a la carte -listalla ovat mielenkiintoisia ja mukavan erilaisia, tulisia ja vähemmän polttavia löytyy hyvässä tasapainossa. Yllätyksenä tuli, että täälläkin toimii myös esim. Tamarinista tuttu late lunch -konsepti, eli heti lounasbuffetin jälkeen annokset olivat vain kympin!

Ruoka tuli nopeasti ja oli nätisti esillä. Kaipasimme hieman enemmän tulisuutta, sillä sitä ei ainakaan minun yhden chilin ruoastani löytynyt tippaakaan. Pöydässä ei myöskään ollut chilikastikkeita, en tiedä olisiko pyytämällä saanut. Ruoka maistui hyvälle ja raaka-aineet olivat tuoreita sekä pääraaka-ainetta runsaasti. Palvelu oli ystävällistä ja varsinkin tähän late lunch -hintaan tulen ehdottomasti käymään uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 03.01.2016
Note 1

Suosittelen! Hyvä sushi-valikoima ja kiva sisustus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 28.12.2015
Note 0

Sain buffetista lievästi pilaantuneen oloista kalaa. Tämä ei vetele. Sushissa tuoreus on kaikki kaikessa, ja asiakkaana en halua maksaa maltaita ruoasta jota en voi edes syödä. Kokeilin mahantäytteeksi sushin sijasta thairuokia mutta niissä oli liha kuivaa ja sitkeätä eikä maussa muutenkaan paljon kehumista. Oli aika pettynyt olo.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 13.08.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

ITÄKATU 1-7, 00930 Helsinki - Route
0505440111
http://WWW.THAIMAALAINENRAVINTOLA.FI

Options