Turmeltu

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Restaurant: OSAKA SUSHI

Lounas-buffet on aivan loistava. Ruoassa on paljon makua ja on muutenkin hyvää ja laadukasta hintatasoon nähden.

Tämä nousi kiilasi kärkeen kun vertaa muihin kokemuksiin kiinalaisten ravintoloiden buffeteista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 23.11.2018
Rating: 0

Restaurant: THAI ORCHID ITIS

Söimme ravintolassa buffet -aterian. Saimme kaksi euroa alennusta ateriaa kohden, koska buffet oli juuri päättymässä, mutta ruokaa oli vielä hyvin jäljellä. Päätimme testata tästäkin huolimatta. Ei ehkä olisi kannattanut.

Riisi oli osittain kuivunut tarjoiluastiaan pohjaan, liian kovan lämmön tai sekoituksen puutteen takia. Kastikkeessa oli jokin hyvin outo maku, joka ei ainakaan itselleni sopinut. Friteerattu kana oli sentään jopa hyvää, mutta kovin kuivaa.

En tiedä, olisiko ruoka ollut laadukkaampaa muutamaa tuntia aiemmin. Se on kuitenkin varmaa, että tähän ravintolaan en palaa koskaan.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 05.10.2018
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: BBQ House steak restaurant

Loistava palvelu - loistava ruoka.

Kävimme puolisoni sekä hyvän ystävän kanssa syömässä lauantai-iltana.

Alkupalaksi otimme etanoita sekä Carpaccio naudan sisäfileestä. Molemmat alkupalat olivat hyviä ja maittavia.

Pääruoaksi tilattu naudan sisäfilee (300g) sekä entrecôtet olivat nekin hyviä. Erityisesti itselläni ollut sisäfilee oli suussa sulava. Hyvin maustettu ja kypsyys juuri sitä, mitä pitikin. Myös lisukkeet ja kastikkeet olivat maistuvia.

Vaikka ravintola oli käytännössä täynnä, palvelu oli erittäin ystävällistä ja yllättävän sulavaa.

Tästä ravintolasta jäi erittäin positiivinen mielikuva. Tulemme käymään täällä jatkossakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 21.11.2016
Rating: 0

Restaurant: Fule

Groupon -tarjouksessa viiden ruokalajin ateria. Kahdelle 18€.

Alkupalakeitto oli ok. Makua olisi voinut olla enemmän. Puolison kevätkääryleet olivat kolme sormenpaksuista käärylettä, jotka olivat keskeltä pehmeitä.

Pääruoka mm. friteerattuja katkarapuja ja kanapaloja (yht. 5kpl), nautaa kastikkeessa ja kanaa kastikkeessa. Yhdestä friteeratusta kanapalasta löytyi jännettä tms. Maku ei herättänyt suuria tunteita suuntaan eikä toiseen. Makua olisi voinut olla enemmän.

Jälkiruoaksi tarjottu jäätelö + friteerattu banaani = parempiakin syöty. Pari hassua nonparelliakin oli eksynyt sekaan.

Ravintola oli täysin tyhjä, saattoi johtua käynnin ajankohdasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 28.01.2015
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Supremo italian

Kävimme avopuolison ja kahden hyvän ystävän kanssa syömässä tässä ravintolassa. Ravintolasta kun kuulemma oli saatu hyvää ruokaa edulliseen hintaan.

Todellisuus oli kuitenkin aivan jotain muuta. Tilasin toisen ystävän kanssa härän sisäfilee -pihvit. Meille tultiin myöhemmin kertomaan, että härän sisäfilee oli loppu ja tarjoilija kehoitti vaihtamaan pihvin naudan ulkofileeseen. Teimme näin. Hetken päästä tarjoilija tuli takaisin pöytämme luokse ja kertoi, että ystäviemme tilaamat valkosipuliperunat olivat nekin loppu, joten he ottivat tilalle lohkoperunat. Toinen ystävistämme sai lohkoperunat, toinen ranskalaiset. Itse otin myös lohkoperunat, jotka sainkin. Avovaimoni tilasi pastaa ja toinen ystävistä lammasta.

Annokset olivat kuitenkin aivan järkyttäviä. Lohkoperunoissa oli outo sivumaku, joten niitä ei tehnyt mieli syödä. Saadut ranskalaiset olivat myös aivan järkyttäviä. Naudan sisäfilee -pihvit olivat.. no.. Lidlin pakastealtaasta saa parempia halvemmalla. Myöskin lammas oli pettymys. Lampaassa oli enemmän luuta kuin lihaa. Pasta oli ylikypsää. Suolaa ja mausteita annoksissa ei oltu käytetty lainkaan. Ne eivät siis oikein maistuneet miltään, poislukien perunat, joissa oli outo sivumaku.

Annoimme palautetta tarjoilijalle, jolta suomenkieli ei oikein taipunut. Käytimme siis englantia.

Silmiin pisti myös pöytään tuotu ketsuppi-pullo, jonka etiketti oli homeessa. Tai siltä se ainakin näytti. Jäi ketsuppi käyttämättä..

Ainoa positiivinen asia ateriassa oli pöytään tilattu punaviini. Se oli sentään sitä mitä pitikin olla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.11.2014
Rating: 0

Restaurant: Kahvila Saima

Ensivaikutelma paikasta oli houkutteleva. Kodikkaan oloinen vaikutelma sai kuitenkin kolauksen ravintolassa lentelevistä kärpäsistä ja ampiaisista.

Alkusalaatti ei sisältynyt lehtipihvin hintaan, keittoonkin se piti ostaa erikseen. Tämä oli pieni yllätys. Salaatti oli erittäin kallis kokoonsa nähden. Pienelle lautaselle kun ei paljoa mahtunut. Aineksetkin laadultaan keskinkertaisia ja osittain vettyneitä.

Lehtipihvi oli ihan ok. Makua oli, mutta ei pahemmin poikennut tavanomaisesta. Ranskalaisissa oli sopivasti suolaa, joskin olivat melko kovia. Annos kokonaisuutena keskinkertainen. Vastaavan annoksen olisi voinut saada miltä tahansa huoltoasemalta hiukan edullisemmin.

Keittona oli kalakeitto. Sekään ei ollut keskinkertaista kummoisempi. Keitto oli selkeästi seissyt pitkään. Maku oli tunkkainen ja koostumus sakea. Kaupan valmiskeitotkin jopa parempia kuin tämä.

Jälkiruoaksi ostettu kahvi oli sentään kahvia. Kahvi sisältyi keittolounaaseen, muttei hinnaltaan kalliimpaa lehtipihviin. Tämä aiheutti pientä hämmennystä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 30.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Hard Rock Cafe, Helsinki american

Tilattu pihvi oli erittäin hyvää ja kypsyys oli sitä, mitä tilattiin. Annoksessa olisi voinut olla kasviksia/vihanneksia hiukan monipuolisemmin. Perunamuusi oli loistavaa. Myös seuralaiseni syömä hampurilainen oli erittäin hyvä, joskin aurajuustoa oli aivan liikaa. Annoskoot olivat hintaan nähden kohtuulliset.

Talon viini ei herättänyt mitään suurempia tunteita (halvan oloinen kyykkyviini). Tosin pullon hinta oli melko huima laatuun nähden. Viinilistalta ainoastaan paria viiniä oli mahdollista saada 12cl, muuten oli ostettava koko pullo. Tämä oli pieni pettymys.

Palvelu oli loppuun asti erittäin ystävällistä. Tarjoilija puhui englantia, mutta se ei haitannut.

Ravintola oli siisti, mutta musiikki soi aivan liian kovalla. Ravintolan nimeen nähden paikan musiikkivalinnat olivat melko outoja. Hard Rock Cafe viittaisi rock -henkiseen paikkaan. Puolentoista tunnin aikana tuli kuitenkin vain kaksi kappaletta rockia, muuten soi purkkapoppi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.01.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites