Closed now

Kahvila Kauppayhtiö

cafe-bar
Rating 4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (26)

Burger oli aika pieni. Otin henkilökunnan suosituksesta sinihomeburgerin tai jotain sen tyylistä. Ei nyt mielestäni oikein natsannut makumaailma siinä burgerissa.

Lisäksi chili friesit, jotka olivat oudolla tavalla tuliseksi saatuja. Niissäkin oli jotenkin maku hukassa. Tämän varsin pienen ja ei-niin-kulinaarisen ruoka-annoksen huuhdoin alas Karhulla ja rahaa sain palamaan yli 23 euroa tähän itsepalvelukokemukseen. Minusta paikalla on liian kovat arvosanat eat.fi:ssä. Ei se nyt mikään huono ole mutta ei kyllä kaupungin parhaitakaan kuten eat.fi antaa nyt ymmärtää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.11.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mainio paikka! Hyvät burgerit ja loistava tunnelma!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.04.2017
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.08.2016
Rating: 0

Poroburgeri oli erinomainen ja palvelu todella ystävällistä. Myös hyvä ja monipuolinen iltamenomesta Rovaniemellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.06.2016
Rating: 0

Aivan upeita paikan omia hampurilaisia! Isolle seurueellemme löytyi jokaiselle jotakin mieluista ja todella mielenkiintoisia vaihtoehtoja koko valikoimasta löytyikin. Tunnelma oli mukavan rento ja nuorekas, meitä palvellut henkilökunta todella ystävällistä ja mutkatonta. Oikein tuli hyvä fiilis koko paketista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.11.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.07.2015
Rating: 0

Yhdyn edelliseen arvosteluun ja liityn samaan boikottiin. Kävi nimittäin näin. Saavuimme perheseurueena (lapsia mukana ja kaikki selvinpäin) Sunnuntaina 3.5.2015 syömään ko paikkaan. Olimme ensimmäiset asiakkaat joten ravintola oli aika tyhjillään. Ruokailimme leppoisassa tunnelmassa ja ruoka oli hyvää. Ruokailun lopuksi soitin seurueelle ravintolassa olevalla pianolla Beethovenin kuutamosonaatin. Seurueemme keskittyi esitykseen kunnes tämä samainen sivuilta kaljupäinen tummahiuksinen tarjoilija tuli pianon viereen ja keskeytti( !!!???) soittamisen. Syyksi ilmoitti sen, että ravintolassa soi joku taustamusiikki ja että hänellä oli KRAPULA... Täytyy sanoa, että näin moukkamaiseen toimintaan en ole koskaan aiemmin törmännyt. Ruoka tosi hyvää, paikka tyylikäs, joten tarjoilunkin soisi yltävän samalle tasolle. Siksi en myöskään suosittele paikkaa. Asiakas voi onneksemme äänestää jaloillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.05.2015
Rating: 0

Todella huonoa palvelua saa aina sieltä kun se tummatukkainen nainen (kalju puoliksi) on paikalla. Ei onnistu ko. henkilöltä asiakaspalvelu yhtään. Ollaan parin kaverin kans nyt laitettu boikottiin paikka ihan sen takia.. potentiaalinen paikka mutta asiakaspalvelu kusee sen naisen kohdalta. Mm haistatteli vittua asiakkaalle kun oli alakerrassa eikä siellä sais olla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.05.2015
Rating: 0

Hampurilaiset ovat maukkaita, mutta pieniä. Lisukkeistaon maksettava vielä erikseen, eikä palvelu ole mainitsemisen arvoista. Baarina paikka on ihan viihtyisä ja sisustus rento.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 21.02.2015
Rating: 0

Salaattisämpylä yäk! Hyi .. Ei tarvi toistakertaa siis kolmatta käydä, ensimmäinen ja viimeinen. Omistajakin.. no jätänpä sanomatta mutta koeta miehistyä!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.12.2014
Rating: 0

Community

Images

People interested in this restaurant (1)


Location

Valtakatu 24, 96200 Rovaniemi - Route
(016) 3422 422
http://www.facebook.com/kauppayhtio

Options