Tiina444

10 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Restaurant: Papu Cafe

Kävin kahvilla ja seuralaiseni söivät lounasta. Join erinomaista vihreää teetä sekä pienen tuulihattumaisen leivonnaisen, joka oli niin herkullista, että se oikein suli suussa! Pitää ehdottomasti käydä toistekin. Palvelu oli ystävällistä ja kohteliasta.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 10€ Added: 21.04.2018
Rating: 0

Restaurant: Lemon Grass thai

Kävin lounaalla syömässä ja valitsin keltaisen tofucurryn. Paikka on pieni ja aika ahdas eikä asiakaspalvelu ollut mitään huikeaa, mutta ruoka oli herkullista ja alkupalaksi tuodut tuoreet melonin palaset ihastuttivat. Alkukeitto oli myös maukas. Curryn maku oli herkullinen ja ruokaa oli riittävästi. Lisää tunnelmaa saa siitä, että viereen voi istua kuka vain, koska ravintola on niin pieni. Hinnat kohtuulliset, laatu hyvä. Käyn varmasti uudelleenkin, mutta paikassa on jotain hieman epämukavaa (ahtaus?), joka ei saa minua vierailemaan täällä useammin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 20.04.2018
Rating: 0

Restaurant: Kolmon3n

Olen käynyt muutaman kerran lounaalla ja valinnut aina kasvisvaihtoehdon. Kasvislasagne oli herkullista ja annos suurikokoinen. Salaattipöytä on minusta hyvä ja maistuva, mutta kieltämättä ei kovinkaan keskeliäs (salattia, kurkkua, tomaattia, kastikkeita ja rapeita päällisiä). Ravintola itsessään on todella kivasti sisustettu, asiakaspalvelu hyvää, lounaalla on usein ruuhkaa. Tuntuu, että ruuassa on ajatusta ja yritystä sekä raaka-aineet ovat raikkaita ja tuoreita. Tätä voi suositella!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 20.04.2018
Rating: 0

Restaurant: Namcha Cafe

Paikkaa pitää suloinen aasialainen myyjä, jolla on asiakaspalvelu hallussa. Joka päivä lounaalla valittavana muutamasta vaihtuvasta annoksesta versio joko tofulla/kanalla/lihalla. Lounas on edullinen, alle 9 euroa ja kahvi kuuluu mukaan. Kaikki lounaat ovat olleet hyviä, erityisesti mieleeni jäi vihreä tofucurry, joka vei kielen mennessään! Tofunpalat oli oikein rapeutettu pannulla ennen curryyn laittamista. Täytetyt patongit ovat myös isoja ja maukkaita ja täynnä makua. Kookoskeksit todella hyviä. Kakkupalat kohtuullisen hintaisia ja kotikutoisia (eli herkullisia). Tänne on aina mukava mennä lounaalle tai kahville. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.04.2018
Rating: 0

Restaurant: Lounaskahvila Raiku lunch-café

Lounas on hyvä ja maittava. Kasvisruuat ovat täynnä makua, mausteita on käytetty hienosti ja suolassa ei säästelty. Salaattipöytä kattava ja palvelu mukavaa. Ruoka on kotiruokamaista pienellä twistillä, eli oikein mukava peruslounas. Ympäristö ei ole mikään kaunein mahdollinen, mutta sopii hieman rujoon Kallio-ympäristöön. En ole kertaakaan lähtenyt täältä pettyneenä, vaan ruoka on ollut aina maistuvaa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 20.04.2018
Rating: 0

Restaurant: Sävel restaurant

Lounas on monipuolinen ja kattava; salaattipöytä runsas, keitot hyviä, jälkiruoka usein hyvä (mutta usein myös aika makea). Kahvi ja tee kuuluu hintaan. Plussaa vegaanisista ruokavaihtoehdoista, joita on joka päivä ja ne ovat olleet hyviä. Sain täällä parhaat pinaattiletut ikinä! Annokset ovat isoja, kyllä lähtee nälkä. Voi takuulla suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 20.04.2018
Rating: 0

Restaurant: Zen Sushi Snellmaninkatu japanese

Erinomaista kasvissushia, hyvää riisiä. Misokeitto sekä vihreä tee erinomaista. Palvelu on nopeaa, mutta ystävällisyydessä voi joskus olla hieman parantamisen varaa (usein kuitenkin ihan jees). Kuitenkin pääosin erinomaista sushia, pienessä kodikkaassa japanilaistyylisessä ympäristössä. Vakkariluonaspaikka, jonne on aina kiva mennä!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 20.04.2018
Rating: 3

Restaurant: Espresso Edge café

Olen syönyt useamman kerran Espresso Edgessä lounasta ja varsinkin vegan platea voi suositella tai uuniperuna-annosta. Myös kolmen juuston leipä on hyvä (vaikka aika hintava). Muutaman kerran olen ottanut keiton ja mielestäni keitto on kummallakin kerralla ollut hieman mautonta, suolatonta ja jotenkin hieman oudonmakuista ja koostumukseltaan varsin ohutta. Keittoja en siis voi suositella. Mielestäni Espresso Edgessä on hyvää ideaa ja annokset hyviä, mutta mausteita voisi käyttää reilummalla kädellä ja vegaaninen mustapapuseos riisillä (kuuluu vegan plateen) on hieman mautonta ja tylsää. Yritystä on ja tuotteet ovat raikkaita ja annokset kekseliäitä, mutta pieni intohimoinen loppusilaus, mausteiden käyttö tai jokin pieni ekstra nostaisi ruoka-annoksien tasoa ihan hyvästä, hyväksi tai erittäin hyväksi. Tulen kuitenkin varmasti käymään uudelleen, varsinkin sijainnin takia. Iso minus tulee erittäin epämukavista tuoleista! (Varsinkin rautaiset pikkuiset "parveketuolit" ovat aika epämiellyttäviä istua pitkän aikaa!)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 20.04.2018
Rating: 0

Restaurant: Döner Harju City

Hain mukaan seitan-leivän. Leipä oli hyvälaatuista, rapeaa ja mukavasti lämmitettyä. Annoksessa oli myös runsaasti tuoreita yrttejä, kuten minttua ja korianteria ja tämä toi hyvä säväyksen leipään. Kuitenkin kokonaisvaikutelma oli hieman lattea, olisin toivonut enemmän mausteisuutta/chiliä/poltetta. Seitan oli maukasta, mutta mausteita olisi saanut olla reilummin. Ehkä paikan päällä syödessä on mahdollisuus lisätä tulisia kastikkeita tms.? Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä, ripeää ja mukavaa. Voisin käydä uudelleen, mutta pyytäisin chiliä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.04.2018
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites