Kitchen is open

Namcha Cafe

Rating 3.6 / 5

Reviews (7)

Paikkaa pitää suloinen aasialainen myyjä, jolla on asiakaspalvelu hallussa. Joka päivä lounaalla valittavana muutamasta vaihtuvasta annoksesta versio joko tofulla/kanalla/lihalla. Lounas on edullinen, alle 9 euroa ja kahvi kuuluu mukaan. Kaikki lounaat ovat olleet hyviä, erityisesti mieleeni jäi vihreä tofucurry, joka vei kielen mennessään! Tofunpalat oli oikein rapeutettu pannulla ennen curryyn laittamista. Täytetyt patongit ovat myös isoja ja maukkaita ja täynnä makua. Kookoskeksit todella hyviä. Kakkupalat kohtuullisen hintaisia ja kotikutoisia (eli herkullisia). Tänne on aina mukava mennä lounaalle tai kahville. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.04.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvää perusthaikkua, mutkattomassa paikassa. Smoothiet oli muuten erityishyviä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 06.04.2017
Rating: 0

Nautimme hyvää paikan päällä tehtyä kanawokkia ja makoisaa chaita. Lounaslistalla oli valinnanvaraa siskonmakkarakeitosta thai-ruokiin, jälkiruuaksi kaurakakkuja moneen makuun. Lauantaisin erikoismenu. Siisti, rauhallinen ja kodikas kahvila jossa voi lukea päivän lehdet tai jutustella mukavan omistajan kanssa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 29.01.2016
Rating: 0

Ihana paikka! Maukkaita keittoja ja itsetehtyjä leivonnaisia. Bonsai-juoma, eli vihreä tee latte on makeutettu kondensoidulla maidolla, niin hyvää! Todella ystävällistä ja iloista palvelua. Jos jää paikan päälle syömään, kahvilan omistaja tulee usein vielä tarjoamaan maistiaisia pöytään. Hinnat myös keskivertoa matalammat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.08.2015
Rating: 0

Herttainen kahvila. Kana-sipulikeitto herkullista, tuoretta leipää sivussa. Paikan pitäjän suosittelema ananas-mango-inkivääri-smoothie ihanaa; makuvalikoima laaja, saa valita ainekset myös itse. ihanaa palvelua: kaveri osti suuren rusinakeksin, sai toisen kaupan päälle "kaverille myös". Lisäksi paikan pitäjä toi vielä ilmaiseksi pienet lasilliset banaani-marja-smoothieta meille molemmille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.06.2015
Rating: 0

Pieni kahvila-teehuone jossa itse leivottuakin. Lounaskeitto hyvää ja edullista, 6.50, lisäksi saa leipää. Erittäin ystävällinen palvelu.
Hunaja-inkivääritee pelasti pakkaspäivänä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.12.2014
Rating: 0

Bonsai-juoma hyvää ja terveellistä. Jauhelihakeitto oli hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.12.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Haapaniemenkatu 3, 00530 Helsinki - Route

Options