huopa

31 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (31)

Restaurant: Empanada Tropical

Empanada oli itselle täysin uusi juttu. Testailtiin läpi kerralla ne kaikki ja omaan makuun maukkaimmat olivat kasvis ja juustoversiot. Paikka oli kulahtaneella ostarilla ja muut paikalla olijat tuntuivat viihtyvän lähinnä nestemäisten ruokien kanssa. Dippien kanssa mättö oli varsin hyvää, hintaan nähden jopa loistavaa ja bonuksena mehuja mitä ei ole ennen vastaan tullut.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.06.2018
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Namcha Cafe

Hyvää perusthaikkua, mutkattomassa paikassa. Smoothiet oli muuten erityishyviä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 06.04.2017
Rating: 0

Viikonlopun lounasajan buffetti oli melko selvästi itä-helsingin parasta ruokaa. Muistutti paljon fredrikinkadulla olevaa Istanbul Grilliä, tosin ehkä hieman pienempi valikoima salaattipöydässä ja peruskebabbien tilalla oli loistavia mausteisia lihapullia ja kanaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 02.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Linnoitusravintola Kamu! european à la carte

Suomen kivoja pikkukaupunkeja turistina kierrellessä Hamina oli jotenkin jäänyt pois matkakartalta. Tuli viimein käytyä ja löydettyä tämä ravintolahelmikin. Tämä oli ilmeisesti vanhin rakennus missä olen suomessa ollut ravintolassa (1700-luvulta) ja tunnelma oli aidosti historiallinen.

Satuimme bliniviikoille ja lätyt olivat hyvin kuohkeita tattariblinejä, varmaan parhaita mitä on tullut syötyä. Pitänee tulla uudelleen kokeilemaan paikan tavallisempaa tarjontaa, kun ei tuonne nyt Helsingistä uutta motaria pitkin kauaa aja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.01.2017
Rating: 0

Restaurant: GIWA korean
     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Fulbari

Olipa varmaan paras shahi paneer mitä olen syönyt. . samoin chili tofu oli aivan huippua, palvelu todella hyvää, ainoa huono sanottava on sijainti, jossa ulkona istuessa näköaloina on vanhoja teollisuusrakennuksen tiiliseiniä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 08.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Mestarikilta

Olen nyt syönyt useamman lounaspitsan ja yllättynyt miten mukavia pitsoja paikka tarjoaa lounaaksi. Lounaalla olisi myös jotain pihviä ja vastaavaa, joita ei vielä ole tullut kokeiltua. Lounashinnat ovat myös sen 1-2€ halvempia kuin muissa lounaspaikoissa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 13.04.2016
Rating: 1

Restaurant: Pasila Visio

Lounas on melko standardia ketjulounastasoa. Mikä paikassa on erittäin huomion arvoista; näköalat. Paikka lienee itselle paras lounaspaikka näköalojen suhteen. Hulppeat näkymät Pasilan yli aina keskustaan asti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.03.2016
Rating: 0

Restaurant: West Corner

Paikka näyttää melkoiselta kännikuppilalta ulkoapäin, mutta lounaalla paikka tarjoileekin ihan mukiin menevää kiinalais-thaibuffet-mättöä ja jopa varsin hyvää sushia. Sushit etenkin ovat tähän hintaluokkaan yksi parhaista buffeteista missä olen pk-seudulla käynyt. Suosittelen astumaan rohkeasti ainakin kerran sisään ja tarkastamaan lounastarjoilut.

Kiinabuffetissa ruokana on aina hapanimelää kanaa, yksi tofukasvisruoka, paistettuja kasviksia ja nuudeleita, yksi thaicurry ja 4 muuta lihakiinalaismättöä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Windsor

Ruoat ovat hyvää perusintialaista. Laatu on varsin tasainen, mutta koska ruoat eivät oikein koskaan yllätä, niin tänne ei tule mentyä kovin usein. Lounasbuffetissa on aina tarjolla normaali pitsa-kebab-paikoista tuttua salaattia, kebab-lihaa ranskalaisilla tai lohkoperunoilla ja kolme vaihtoehtoa intialaista. Yksi näistä on aina kasvisruoka, yleensä kasvispullat kermakastikkeessa tai paneeria jossain ruskeassa soossissa. Sitten on kanaa ja lammasta tai naudanlihaa. Melko tuhtia ruokaa, joten lounaan jälkeen onkin parin tunnin siesta paikallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.03.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites