Keittiö auki

Namcha Cafe

kahvila, aasialaista
Arvosana 3.6 / 5

Aasialaishenkinen lounaskahvila, jossa tarjolla erikoiskahvijuomia, Bonsai-teejuomaa ja omavalintaista smoothieita!


Arvostelut (7)

Paikkaa pitää suloinen aasialainen myyjä, jolla on asiakaspalvelu hallussa. Joka päivä lounaalla valittavana muutamasta vaihtuvasta annoksesta versio joko tofulla/kanalla/lihalla. Lounas on edullinen, alle 9 euroa ja kahvi kuuluu mukaan. Kaikki lounaat ovat olleet hyviä, erityisesti mieleeni jäi vihreä tofucurry, joka vei kielen mennessään! Tofunpalat oli oikein rapeutettu pannulla ennen curryyn laittamista. Täytetyt patongit ovat myös isoja ja maukkaita ja täynnä makua. Kookoskeksit todella hyviä. Kakkupalat kohtuullisen hintaisia ja kotikutoisia (eli herkullisia). Tänne on aina mukava mennä lounaalle tai kahville. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.04.2018
Arvosana: 0

Hyvää perusthaikkua, mutkattomassa paikassa. Smoothiet oli muuten erityishyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.04.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Nautimme hyvää paikan päällä tehtyä kanawokkia ja makoisaa chaita. Lounaslistalla oli valinnanvaraa siskonmakkarakeitosta thai-ruokiin, jälkiruuaksi kaurakakkuja moneen makuun. Lauantaisin erikoismenu. Siisti, rauhallinen ja kodikas kahvila jossa voi lukea päivän lehdet tai jutustella mukavan omistajan kanssa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 29.01.2016
Arvosana: 0

Ihana paikka! Maukkaita keittoja ja itsetehtyjä leivonnaisia. Bonsai-juoma, eli vihreä tee latte on makeutettu kondensoidulla maidolla, niin hyvää! Todella ystävällistä ja iloista palvelua. Jos jää paikan päälle syömään, kahvilan omistaja tulee usein vielä tarjoamaan maistiaisia pöytään. Hinnat myös keskivertoa matalammat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.08.2015
Arvosana: 0

Herttainen kahvila. Kana-sipulikeitto herkullista, tuoretta leipää sivussa. Paikan pitäjän suosittelema ananas-mango-inkivääri-smoothie ihanaa; makuvalikoima laaja, saa valita ainekset myös itse. ihanaa palvelua: kaveri osti suuren rusinakeksin, sai toisen kaupan päälle "kaverille myös". Lisäksi paikan pitäjä toi vielä ilmaiseksi pienet lasilliset banaani-marja-smoothieta meille molemmille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.06.2015
Arvosana: 0

Pieni kahvila-teehuone jossa itse leivottuakin. Lounaskeitto hyvää ja edullista, 6.50, lisäksi saa leipää. Erittäin ystävällinen palvelu.
Hunaja-inkivääritee pelasti pakkaspäivänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.12.2014
Arvosana: 0

Bonsai-juoma hyvää ja terveellistä. Jauhelihakeitto oli hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.12.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Haapaniemenkatu 3, 00530 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita