Suljettu nyt

Linnoitusravintola Kamu!

eurooppalainen
Arvosana 4.3 / 5

Kamu! tarjoilee herkullista ruokaa kiireettömästi ja rakkaudella – rakkaudesta hyvään ruokaan, juomaan, tunnelmaan ja hyviin ystäviin.

Kamu! keittelee sinulle ja ystävillesi aamupuuron, kokkailee kiireettömän lounaan työpäivän keskellä ja järkkäilee iloisen illallisen isommallekin ystäväporukalle.

À la carte -listallaan Kamu! nostaa kunniaan lähiruoan, luomun ja sesongin mukaiset raaka-aineet. Haluamme työllistää lähialueen pientuottajia – lyhyet kuljetusmatkat takaavat taatusti tuoreet herkut!


Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Odotimme, odotimme ja odotimme. Saavuimme isolla porukalla keskellä viikkoa tähän paljon suitsutttuun historialliseen miljöösen. Osdotukset korkealla meidät ohjattiin pirteästi varauksemme joka oli viimeisin pöytä tyhjässä ravintolassa- erikoista. Katettu pöytä antoi kuitenkin odottaa suuria sillä palvelua saimme odottaa: Ensin juomia ikuisuuden, toinen alkupaloja ja kolmannen kerran itse annoksia. Maksua ei kuitenkaan tarvinnut odottaa sillä kassa oli ovensuussa ja marssimme itse hiukan mielenosoituksellisesti. Asiallien palvelu kuitenkin vaikka kaunsi hymy korvasi selvästi kokemuksen tällä kertaa.

Ruoka oli paikalista ja selvästi mietittyä. Ryytimaan Wehreys alkusalaattina oli hyvä calinta sillä leipäkorin leipä ja öljy-vinegar oli mitäänsanomaton. Pettymyksenä listan laineiden tuore kala ja kaswisfalafel olivat pois valinnoista. Kasvissyöjien oli päädyttävä siis kasvisburgeriin. Ei sävähdyttävää mutta sentään vegaanisia.
Lohiannos oli kahdella syöjällä lisukkeinneen erilainen,mikä herätti ihmetystä. Kuitenkin kana kysnilaukalla ja vallihaudan liha-annos olivat omintakeisia ja maistuvia. Hiukan olisi saanut olla tähän hintaan kyllä enemmän muutakin kuin peruna-soosi linjaa. Viinilista oli ok. Vain ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 28.09.2017
Arvosana: 0

Suomen kivoja pikkukaupunkeja turistina kierrellessä Hamina oli jotenkin jäänyt pois matkakartalta. Tuli viimein käytyä ja löydettyä tämä ravintolahelmikin. Tämä oli ilmeisesti vanhin rakennus missä olen suomessa ollut ravintolassa (1700-luvulta) ja tunnelma oli aidosti historiallinen.

Satuimme bliniviikoille ja lätyt olivat hyvin kuohkeita tattariblinejä, varmaan parhaita mitä on tullut syötyä. Pitänee tulla uudelleen kokeilemaan paikan tavallisempaa tarjontaa, kun ei tuonne nyt Helsingistä uutta motaria pitkin kauaa aja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.01.2017
Arvosana: 0

Erittäin viihtyisä ja tyylikäs ravintola. Tulimme Helsingistä käymään ja olimme todella tyytyväisiä tähän sokkovalintaan. Ruoka oli erinomaista ja ruokalistalla muutenkin oli paljon houkuttelevia annoksia, joissa oli käytetty hyviä raaka-aineita. Ei mikään perusravintola.
Asiakaspalvelu oli hyvää, tykkäsin henkilökuntarakenteesta. Vaikka olimme liikkeellä lauantaina viiden maissa, saimme palvelun nopeasti.
Suosittelen tuttavilleni ja tulemme varmasti uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 08.01.2016
Arvosana: 0

Perjantai-iltana kävimme syömässä, asiakkaina oli vain yksi toinen perhe. Hyödyttömän oloinen hönö neandertaali äijä söhläsi meille elämääkin hitaammin aterimet väärin päin pöytään ja antoi lapsille menun kääntöpuolen väritettäväksi niin, ettei sitä menua sitten päässyt lukemaan. Paikalla ollut naistarjoilija sentään vaikutti "normaalilta", vaikkakin melko tympeältä. Hönö ei saanut meille pöytään mitään, joten nainen sitten passasi kaiken. Mahtoi häntä ärsyttää kolleegansa, joka ei ottanut mitään kontaktia keneenkään, vaan palloili eksyneen näköisenä ees taas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.08.2015
Arvosana: 0

Äitienpäivälounasbuffet oli maistuva ja hintansa (29 e/hlö + kahvi 3,50 e) väärtti. Kahvin maksullisuus ihmetytti. Lämpimät ruoat olivat herkullisia, etenkin lohi, joka on buffeteissa monesti mautonta ja ylikypsää. Nyt rakenne ja maku toimivat hienosti. Salmiakkijäätelö jäi spesiaaliherkkuna mieleen. Paikka oli mukava yllätys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 0

Olin perjantai-iltana syömässä Kamussa 10 hengen seurueessa. Ruuat olimme tilanneet etukäteen, silti emme vielä puolen tunnin odottelunkaan jälkeen olleet saaneet ruokaa. Juomat täytyi hakea tiskiltä. Ruuat saimme lopulta, kun olin kahdesti käynyt hoputtamassa.
Karitsa oli kuivaa kengänpohjaa, vaihdoin sen grillipihviin, joka oli ylikypsää ja mautonta, lisukkeena mauttomia jättikokoisia epätasaisesti kypsytettyjä perunalohkoja. Syömättä jäi, en palaa tähän ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Ihana konsepti! Arki-iltana oli aika väljää, ruoka tuotiin nopeasti ja se oli tosi hyvää! Lista oli yllättävän kattava. Itse söin isoon nälkään pihvin, seuralainen burgerin. Jälkkäriksi ruispuolukkapaistosta. Isot plussat teelistasta! Ystävällinen palvelu. Sisustus ehkä enemmän lounaspaikkaan sopiva kuin kovin tunnelmalliseen illastamiseen. Menen toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 20.10.2014
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa, hyvällä paikalla ja mukava sisustus. Todella suuri miinus huonosta palvelusta ja todella hitaasta keittiöstä.

Tilauksen jättämisestä meni 45 minuuttia siihen kun saimme ruoan pöytään.. Vaikka tiedustelimme etukäteen kauanko jonoa jos ottaa listalta, ja tähän saimme vastaukseksi 15 min.

Kun kyselimme ruokamme perään kun 30min oli jo kulunut saimme vastaukseksi vain tympeitä ärähdyksiä ja hymyä ei tarjoilijoilta meidän suuntaan enää herunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.08.2014
Arvosana: 0

Viihtyisä. Laadukas. Pienen kaupungin helmi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.06.2014
Arvosana: 0

Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Raatihuoneenkatu 12, 49400 Hamina - Reitti
044 728 0175
http://www.ravintolakamu.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita