Opens at 11:00

Zen Sushi Snellmaninkatu

japanese
Rating 2.4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (28)

Yksi huonoimmista asiakaspalvelukokemuksista ikinä. Sushi oli keskinkertaista, ihan hyvää laadultaan, mutta ei niin erikoista että kannattaisi tulla uudelleen. Samalla hinnalla saa muualtakin hyvän lounaan ja normaalin asiakaspalvelun.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 24.09.2018
Rating: 0
Restaurant's response

Ikävä kuulla, ettemme pystyneet vastamaan teidän odotuksianne. Voisitko kertoa tarkemmin sähköpostitse info@zensushi.fi:lle? Kiitos paljon käynnistä ja arvioinnista. Me yritämme kehittää jatkossakin.

Erinomaista kasvissushia, hyvää riisiä. Misokeitto sekä vihreä tee erinomaista. Palvelu on nopeaa, mutta ystävällisyydessä voi joskus olla hieman parantamisen varaa (usein kuitenkin ihan jees). Kuitenkin pääosin erinomaista sushia, pienessä kodikkaassa japanilaistyylisessä ympäristössä. Vakkariluonaspaikka, jonne on aina kiva mennä!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 20.04.2018
Rating: 3
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Decent sushi, really friendly service, small cozy space.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.01.2016
Rating: -2

Jouduin palauttamaan Zen Sushin California-makit takaisin keittiöön, koska ne eivät vastanneet hyvän sushiravintolan tasoa. Koskaan aiemmin en ole kuitenkaan kokenut tällaista, että ravintola perii keittiöön palautetusta annoksesta, uuden tilalle tilatun annoksen lisäksi. Ja vielä alkavat kinastella asiakkaan kanssa, että "annoksessa ei olut laadullista vikaa". Syön työni puolesta paljon ulkona, mutta Zen Sushiin en enää tule.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.09.2015
Rating: 2

Hyvä sushi paikka, josta kannattaa hakea take awayna, ravintolan ollessa erittäin pieni. Sushien taso ei ole pettänyt koskaan, vaan rakenne ja maut ovat vastanneet odotuksia. Ei ehkä tarjoa päräyttäviä kokomuksia sushi-faneille, mutta ei myöskään pettymystä. Hintataso on linjassa muiden vastaavien ravintoloiden kanssa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.08.2013
Rating: 0

Ihana pieni sushibaari. Tunnelma rauhallinen ja viihtyisä. Sushit olleet joka kerta tuoreista raaka-aineista valmistettuja ja kertaakaan en ole saanut ns. valmiiksi odottamassa ollutta annosta, vaan sushit tehdään tilaushetkellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 07.05.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.02.2013
Rating: 0

Pikkuruinen ravintola, joka koruttomuudessaan on "aito". Fiilikseen virittäytymistä auttaa myös japskisetä, joka häärää tiskin takana lounasaikaan. Tänne ei kannata tulla seurueella - ette mahdu. Yksin sen sijaan on hyvä zenittää lautasen ääressä.

Kymmenen setti riittää itselle. Aina voisi syödä enemmänkin, mutta näin ei tule ähky. Maku perus-ok ja paikan laatu on tasainen, käynnistä ei koskaan ole jäänyt paha mieli. Pehmeän pehmeä lohi on taivaallista!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.05.2012
Rating: 0

Täältä saa tavanomaista settiä kohtuuhinnalla, jos pakottava sushinnälkä yllättää juuri Kruununhaassa, kauempaa en tänne lähtisi matkustamaan.

Lounasannoksen rinnalle sai vihreää teetä. Ateria oli kuitenkin hienoinen pettymys. Riisi oli kuivahtanutta, eikä annoksista mikään jäänyt mieleen ainakaan hyvällä tavalla. Ebi-nigiri eli jättikatkaravun pyrstö, joka yleensä on suosikkini, ei maistunut valitettavasti miltään. Kokonaisuudesta erottui tonnikalamajoneesi-nigiri, kosteuden ja mehevyytensä ansiosta, mutta sekään ei makunystyröitä räjäytellyt. Ruoka oli siis tasaista perusmättöä. "Ihan hyvää", kuten aterioidessa seuralaiselle ilmaisin, mutta olen saanut monessa paikassa maistuvampaa ja tuoreempaa. Tänne menen siis uudestaan vain, jos on pakko saada sushia heti, eikä jaksa lähteä kauas Krunikasta.

Henkilökunta oli, joskaan ei erityisen persoonallisesti palvelevaa, kuitenkin mukavaa ja kohteliasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.05.2012
Rating: 0

Perussushia. Ei valittamista eikä ylistämistä. Lounaaseen kuuluu vihreä tee, mutta misokeitosta pitää maksaa ekstraa. Todella pieni paikka, mutta silti näppäränoloinen lounasravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.05.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Snellmaninkatu 16, 00170 Helsinki - Route
(09) 671 336
http://www.zensushi.fi/

Options