rndm

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Fafa's Sörkka

Falafel-halloumi -pita aivan uskomaton. Isommalla kaverillakin lähtee nälkä. Tilassa ei juurikaan istumatilaa (syksyllä/talvella kun ulkona ei viitsisi istua) joten tuurilla istumaan tai mukaan safkat. Palvelu vaihtelee kurtusta hymyyn kiireajasta riippumatta. Katusafkan hinnassa ei kylläkään hirveästi nostovaraa, joten toivottavasti ei hinta nouse ja laatu laske..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 10.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Glöd Bar & Grill

Perjantai-ilta. 4 tuntia vierähti illan menussa eikä ajankulua huomannut lainkaan! Lista yksipuolinen mutta kaikki annokset todella houkuttelevia. 3 alkuruokaa, pääruoka (
Paahdettu karitsan kyljysrivi, tryffelipyr eetä ja grillattuja
vihanneksi, erittäin maukas!) ja jälkiruoka (Chocolates, koko pöytäseurueen kehuma). Hintansa arvoinen koko illan menu, suosittelen! Annokset maukkaita ja hyvin alustettuja tarjoilijan puolesta. Alakerta viihtyisä eikä pöydät todellakaan liian lähellä toisiaan, ravintolassa soi viihtyisä lounge-musiikki.

Ravintolan tunnelmassa illasta riippuva riskitekijä on yksityistilaisuudet yläkerrassa. Yläkerran (juhlaväelle) alkuillasta pidetyt puheet, mikkisärinät ja loppuiltaa kohden turhan kovalle noussut musiikki vei tunnelmaa. Yksikin pöytä tuntui istuvan hiljaa loppuillasta kun yläkerran yksityisbileiden musiikki soi aivan liian kovaa alakertaakin, tämä hieman pilasi tunnelmaa heidän osaltaan, meidän seuruetta tämä ei haitannut.

Mutta kaiken kaikkiaan hyvä kokemus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 48€ Added: 13.11.2011
Rating: 1

Restaurant: Manala restaurant

Mixed grill Manala.
Viihtyisä paikka, kaupungin paras paikka grill ja pihveistä pitäville! Annoskoot suuria, asiat tehty oikein ja ilman turhia koreilua. Viihtyisä tila, isot pöytäseurueet kylläkin valtaa ravintolatilan äänialan aika kokonaisvaltaisesti.
Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 13.11.2011
Rating: 0

Restaurant: Pikku-Nepal nepalese

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.03.2011
Rating: 0

Restaurant: Lemon Grass thai

Tämän lähemmäksi Thaimaan annoksia et pääse Suomessa! Maistuvia curryannoksia, pieneksi paikaksi viihtyisä paikan päällä tai saat hyvin ripeästi annoksesi mukaankin. Ei kuitenkaan edullisimmasta päästä (12 eur per annos) mutta sitäkin maistuvampi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.03.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites