Lasagne

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Amarillo Mikonkatu

Amarillo on ollut ns. kestosuosikki meidän perheessä läpi vuosien. Ruoka maistuu aina todella hyvin ja se onkin ainoa syy miksi sinne palaa aina uudestaan.
Helsingin Amarillon palvelu on yleensä TODELLA hidasta, syyksi olemme arvioineet työntekijöiden liian vähäisen määrän. Vaikka ravintolassa olisi tyhjiä pöytiä vaikka millä mitalla, silti jonossa joutuu odottamaan kauan, koska tarjoilijoilla ei yksinkertaisesti ole aikaa tulla ohjaamaan pöytiin. Viimeksi käydessä pettymys oli kyllä melkoinen, kun avomiehen kanssa huomasimme, että lempiannostamme (Tres pork amigos) ei enää löydy listalta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 29.07.2011
Rating: -1

Restaurant: Chico's Forum american

Tilasin chicken caesar -salaatin, enkä ole varmaan ikinä lähtenyt ravintolasta niin kiukkuisena. Ruoka tuli suht nopeasti, mutta se oli suoraan sanottuna pahaa! Caesar-kastike oli ihan hirveän makuista ja parmesanjuusto ei todellakaan ollut parmesania. Seuralaisen kuiva hampurilainen palaneella pihvillä ei myöskään saanut kiitosta. Kokemus on viime kesältä, mutta on säilynyt mielessä kammottavana tähän asti, ei enää ikinä Chicosiin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.07.2011
Rating: 3

Eilen tuli käytyä Pitapitassa toista kertaa.
Tilasin chili con carnen riisillä, joka olisi kyllä maistunut varmaan paremmin pitan kanssa kuitenkin. Riisi oli kouluruokalamaista ja kateus iski seuralaisen buffalokanapitaa kohtaan!
En myöskään nauttinut aurajuusto creme fraichesta mitenkään suunnattomasti, koska se ei maistunut oikealta aurajuustolta.
Annos oli muuten hyvä ja niin suurikokoinen, että täytyi pakata loput mukaan. Plussaa todella tuoreen makuisesta salaatista ja herkullisesta valkosipulikastikkeesta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.07.2011
Rating: 0

Restaurant: D'Wok Mongolian Grill fast mongolian

Olen ollu D'wokin "vakioasiakas" jo useamman vuoden ajan (jo silloin kun se sijaitsi Narinkantorin kupeessa). Mielestäni ruoka on maistuvaa pikaruokaa ja ehdottomasti terveellisempi vaihtoehto mäkkärille. En ole buffettia kokeillut ikinä, mutta "listalta" paistetut nuudelit & kana sekä friteerattu kana & riisi ovat toimineet aina. Eikä kyllä ole ollut jälkeäkään hernemaissipaprikasta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 29.07.2011
Rating: 0

Restaurant: Mandarin Court chinese(cantonese)

Käytiin lounaalla ja oli kyllä todella positiivinen yllätys! Ruoka oli hyvää ja jopa limppari sisältyi hintaan. Ruuan laatua myös tarkkailtiin ahkerasti, kokoajan oli joku työntekijä hääräämässä ja ottamassa pois esim. kuivahtaneita chicken wingsejä.
Sushi oli myös iha kelpoa, ei parasta mitä olen saanut, mutta hintaan nähden syötävää.
Jos jotain huonoa pitää sanoa, niin kasvissyöjälle ei mikään ihannepaikka, kasvisvaihtoehtoja kun oli lounaassa vain yksi (paistetut kasvikset). Liha-annoksista löytyi kanaa, kalaa, nautaa ja possua, yksi kutakin vaihtoehtoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 29.07.2011
Rating: 0

Restaurant: Seaside Garden chinese

Kokemus oli ERITTÄIN miellyttävä, jopa yllättävä. Ruoka oli hintaan nähden todella hyvää ja kauniin näköistä, sitä peruskiinalaista, mutta ei kuitenkaan mautonta. Lisäksi pöydissä oli lisämausteita, tulisuutta sai siis lisätä maun mukaan. Ravintola oli myös sisustukseltaan kaunis ja viihtyisä ja palvelu suorastaan superia, tarjoilijarouva oli ystävällinen ja aasialaiseen tapaan kohtelias!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 26.10.2010
Rating: 0


Images


Followers