Lepolainen

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Pub Niska archipelago pizza

Kävimme syömässä pari pitsaa, toinen oli gluteeniton ja toinen tavallinen. Valitettavasti suuret puheet paikan laadukkuudesta osoittautuivat ylimitoitetuiksi. Paikka on kyllä mukava ja sijainti kiva, mutta pitsat tai ns. peltileivät toivat pahan mielen.

Gluteeniton pitsa oli surkean kokoinen rääpäle, jonka päällä lillui rasvainen juustoketto. Rääpäleen pohjana oli ilmeisesti Moilasen paksu, pullamainen pitsapohja.

Tavallinen pitsa ei hirveästi eronnut halpispitserioiden tuotteista. Vähän liian raa'aksi jätetty peruslättty. Tomaatit kyllä olivat laadukkaampia, mutta basilika oli loppu ja rasvainen juusto makasi pitsan päällä ja peitti suussa tehokkaasti kaikki vivahteet ja jätti tunkkaisen olon.

Gluteenittomana en näkisi mitään syytä mennä paikkaan pitsoja syömään. Tavalliselle pitsalle voisi antaa vielä uuden yrityksen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 15.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Vegemesta Sörnäinen vegetarian burgers

Liikeidea on hieno, mutta käytäntö ei oikein toimi. Kokkien taso vaihtelee aika paljon ja annoksen laatu ja palvelu vaihtelee sen mukana. Paikka on epäsiisti, henkilökunnan kaverit tuntuvat menevän muiden edelle tilatessa ja paikalla hengaa aina turhan paljon porukkaa pieneen liiketilaan nähden.

Purilaiset ovat kuitenkin maistuvia ja ne tarjoavat kivaa vaihtelua jollekin snägärin muussaantuneelle kasvispihvipurilaiselle. Sämpyläksi toivoisin jotain muuta kuin peruskaurapuikulaa tai -ruispaloja. Peruna-annokset ja Martikainen ovat hienoinen pettymys, mauttomia ja hintavia. Juomavalikoimasta ja luomusta täytyy antaa plussaa.

Jos hintataso olisi hieman alempana ja asiakaspalvelu tasaisempaa ja asiallisempaa, niin paikassa tulisi käytyä. Nykyisellään paikka valitettavasti jää unholaan, vaikkei kilpailua oikeastaan olekaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.11.2010
Rating: 9

Restaurant: Lemon Grass thai

Ehdoton suosikkipaikkani. Tuli käytyä ekan kerran noin vuosi sitten ja sen jälkeen on tullut käytyä parisen kertaa kuukaudessa.

Paikka on varsin pieni ja ruuhkaiseen aikaan myös ahdas. Siltikin paikan päälle on mukava jäädä aina syömään, kun henkilökunta on erittäin mukavaa ja asiallista ja antaa ruuhka-aikanakin syödä ja jutella rauhassa. Sisustus on kodinomaista ja ravintolan pienuudesta huolimatta pöydissä säilyy yksityisyyden tuntu.

Ruoat tulevat erittäin nopeasti, mutta siltikään tunnelma ei ole pikaruokalamainen. Mukaan otettaessa ruoat saa yleensä viidessä minuutissa.

Ruokien hinnat pyörivät kympin molemmin puolin ja mitään suurempaa pettymystä ei ole vielä kasvispuolelta tullut vastaan. Raaka-aineet vaikuttavat tuoreilta, maut ovat puhtaita ja raikkaita ja ruoka on värikästä ja näyttävää. Tofu inkiväärillä ja chilillä on ehdoton suosikkini ja se tuleekin aina otettua toiseksi annokseksi, jos käy ravintolassa jonkun toisen kanssa.

Lounasaikaan valikoima on hiukan suppea, mutta jos tykkää curryista, niin lounaskin toimii. Plussaa lounaan alkukeitosta ja jälkiruokahedelmästä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 17.11.2010
Rating: 4

Restaurant: Cafe Bar Romano

Ravintola on varsin tilava ja yleensä tyhjähkö. Paikassa käy usein enemmän ihmisiä bissellä kuin syömässä, mikä luo kivan nuhjuisen, mutta kodikkaan tunnelman. Palvelu on toimivaa ja vähäeleistä, jos henkilökunta tekee jonkun pienenkin mokan, niin anteeksipyytelyä saa kyllä kuulla tarpeeksi.

Peruspitsat kuuluvat itäisen kantakaupungin parempaan kastiin, vaikkeivät Mäkikuplan pitsoille vedäkään vertoja. Kuitenkin ravintolan juttu itselleni on päivän jättipitsa, joka maksaa 5,50 ja jonka saa valita kolmesta vaihtoehdosta (yksi on aina kasvis). Pitsa on iso ja ihanan ohut, juustoa ja täytteitä on sopivan vähän ja tomaattikastikekin maistuu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 20.11.2010
Rating: 1

Restaurant: Happy Dragon

Paikka on nukkavierun oloinen ja varsin pieni. Harvemmin on tullut syötyä paikan päällä mitään, mutta krapulapäivänä ihan mukavan oloinen paikka istua ja syödä. Kadulta kuulee kaikenlaista älämölöä ja Helsinginkadun vakkarit käyvät välillä pyörähtämässä myös sisällä, mutta mitään suurempaa häiriötä ei kuitenkaan ole ollut.

Keittiö on varsin rasvaisen ja nuhjuisen oloinen, mutta itse kokkaus tapahtuu siististi ja asiallisesti. Kokki on mukava tyyppi ja aika suuri osa paikan viehätyksestä.

Ruoka on halpiskiinalaista. Ei mitään erityistä haukuttavaa, mutta ei myöskään mitään kehuttavaa maun puolella. Annoskoot ovat kuitenkin suuret ja yksi annos riittää parillekin tyypille, jos nyt ei ihan ähkyä halua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 17.11.2010
Rating: 1

Restaurant: Tuk Tuk

Kompakti thairavintola ja erittäin tervetullut lisä Hesarin ja Vaasiksen ruoka-&juomatarjontaan. Paikka on hieman kliininen ja kolkko ja poikkeaa sisustukseltaan niin thairavintoloista kuin myös Kallion perussyöttölöistä. Vaikka tyylitelty linja on varmaankin harkittu, niin sisätiloihin kaipaisi hieman enemmän jotain tarttumapintaa. Toisaalta nuhjuisuudesta ei ole tietoakaan ja ikkunan edessä oleva korotettu tasanne neljälle hengelle on oikein mukava.

Henkilökunta on ystävällistä ja palvelu ihmisläheistä. Ruokavaihtoehtoja on kivan paljon ja kasvisruoat saa pyydettäessä täysin vegaanisina!

Ruoat ovat värikkäitä, tehty tuoreista raaka-aineista ja maut ovat voimakkaita. Tulisuutta löytyy tottuneellekin tavallista enemmän, eli kannattaa olla varovainen chilipalkojen suhteen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 17.11.2010
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites