Kitchen is open

Poompui B'Staurant

Rating 4.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (5)

Lounas: Nykyisin Thai Buffet, joka tarjoilee mautonta ja vetistä höttöä teräksisistä tarjoiluastioista. Riisi on kuivaa mössöä. Vaikea käsittää miten ravintola on saanut näin hyvät arvostelut, todennäköisesti ala carte on parempi. Plussat paikka on siisti ja tarjoilu pelaa vaikka ravintola on täynnä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 02.10.2019
Rating: 0

Ruoassa ei ole havaittavissa samanlaista maun full HD terävyyttä kuin alkuaikojen Pinto B'staurantin annoksissa. Ruoka on mielestäni maultaan keskinkertaista ja hieman mitäänsanomatonta. Se on vain kalpea haamu entisaikojen loistavista mauista. Kaipaan tuoreita yrttejä ja voimakkaampia makuja harmonisessa tasapainossa. Riisiä oli yllättävän vähän.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.07.2019
Rating: 2

Todella mukava lounasravintola, jossa on hyvä palvelu ja maukkaat ruoat saa buffetista nopeasti.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 28.01.2019
Rating: 0

Poompui on Kurvissa sijaitsevan Pinto B’staurantin pikkusisko. Tai jos kokoja ruvetaan vertailemaan niin paremminkin isosisko, sillä asiakaspaikkoja on noin kolminkertainen määrä Pintoon nähden. No, joka tapauksessa taustaomistus ravintoloilla on sama. Thaimaalaista ruokaa löytää lähitienoolta muutenkin hyvin.

Olen käynyt pariin otteeseen Poompuissa lounaalla. Lounasannokset (10,50 €), joita on kolmea erilaista, vaihtelevat päivittäin, mutta pääraaka-aineeksi voi valita esim. jättikatkarapuja, tofua, kanaa tai naudanlihaa. Settiin kuuluvat myös vegaaninen salaattipöytä sekä kahvi ja keksiä. Alkusalaatit ovat olleet konstailemattomia. Ensimmäisen käyntikerran kimchi yllätti pelkästään sillä, että sitä oli tarjolla. Itsetehdyt kastikkeet ovat toimineet kivasti. Salaatit tunnistaa Pinton hengenheimolaisiksi. Ne ovat simppeleitä, mutta niissä on aina jokin juttu.

En ole pistänyt muistiin testaamieni pääruokien nimiä, enkä voi väittää tuntevani thaikeittiötä niin hyvin, että tunnistaisin ruoat vain kuvien perusteella. Molemmissa lounasannoksissa oli joka tapauksessa keittopohjan lisäksi nuudeleita, vihanneksia ja chiliä. Ensimmäisessä annoksessa pääraaka-aineena oli rapuja, toisessa naudanlihaa. Edellinen annos toimi kaikin puolin jälkimmäistä paremmin. Keittoliemi ei ole ollut erityisen maukasta, mutta chilipotkua on löytynyt senkin edestä. Jura-keittimestä tuleva kahvi keksin kera antaa sekin potkua loppupäivän aherrukseen.

Sisustus Poompuissa on vaalean valoisa, avara ja freesi. Seinillä on kohtuullisesti, mutta ei mauttoman paljon, erilaista thaihenkistä taidetta. Isossa tilassa vapaita pöytiä on aina löytynyt, mikä ilahduttaa entistä Pinton ovensuussa ympäripyörähtäjää. Tarjoilu on pelannut ystävälliseen ja nauravaiseen tyyliin.

Siskoksia on vertailtu maailmansivu. Poompuikin vertautuu siskoonsa Pintoon. Käytyäni pari kertaa molemmissa julistan Pinton piirun verran paremmaksi ruokatuotteen puolesta. Miljööltään taas Poompui vie pidemmän korren.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 17.06.2018
Rating: -2

Hyvää ja laadukasta thai-ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 31.03.2018
Rating: -2

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Hämeentie 28, 00530 Helsinki - Route
040 130 8868
http://poompui.fi/

Options