Serving lunch

Ravintola Tilicho

nepalilainen ravintola
Rating 3.3 / 5

Ravintola Tilicho on aito nepalilainen ravintola, jonka löytää osoitteesta Liesikuja 4, 01600 Vantaa. Me olemme koonneet ruokalistamme perinteisistä ja herkullisista nepalilaisista ruokalajeista. Sen lisäksi tarjoamme myös valikoiman suosittuja eteläaasialaisia annoksia mukaan lukien curry-, tikka-, kofta ja tandoori-annoksia sekä naan-leipää. Useista annoksistamme on tarjolla myös kasvisvaihtoehto. Tulkaa maistamaan, kokemaan ja nauttimaan ainutlaatuisesta nepalilaisesta vieraanvaraisuudesta!


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (24)

Söin lounaaksi chicken tikka -annoksen. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, naan-leipä ja kahvi/tee. Lounasruoka oli hyvää, ei mitään valittamista.

Ravintola sijaitsee hieman sivussa muista lounaspaikoista, jotka ovat Myyrmannin kauppakeskuksessa (tämä Tilichokin oli ennen Myyrmannin kauppakeskuksessa), joten siksi ehkä Tilichoon ei tule niin helposti sattumalta mentyä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.06.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella ystävällinen, nopea ja joustava palvelu. Ruokalista on monipuolinen ja ruoka on erinomaista. Ravintolatila on viihtyisä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.02.2017
Rating: 0

Ystävällinen ja nopea palvelu. Ruoka erinomaista ja ruokalista monipuolinen. Ravintola on viihtyisä, lisäksi plussaa takeaway-alennuksesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 14.01.2017
Rating: 0

Vakiolounaspaikka. Ruoka hyvää ja tuoretta. Annokset hyviä. Yleensä ac listalta joko chiken tikka tai joku kahdesta annoksesta puolitettuna samalla lautasella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 950€ Added: 16.07.2015
Rating: -1

Surkea ruoka. Erittäin kallis. Epäkohtelias palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 25.04.2015
Rating: -1

Lauantain buffet-lounas oli todellinen pettymys. Ei edusta nepalilaista ruokaa edes tyydyttävällä tasolla. Ala cartea en ole kokeillut.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 11.04.2015
Rating: 0

We went for dinner after a long shopping day and it turned out to be very very bad experience. We have been eating in many Nepalese restaurants in Helsinki for years and my girlfriend is also from Nepal. Some are excellent and some are just OK, but this one turned out to be a nightmare.

The service was not bad, very happy and friendly guys. Swift order with a smile on their face. What we didn't like was the food. The plate they used was just not suitable for a' la carte. It was very light, tiny steel, even dirty looking plate. The main course was not warm enough and it smelt very weird/bad. Rice was plain and not warm at all and the chutney that was given was full of artificial color. Except the naan bread nothing was fresh and edible at all.

I really hope they learn from a genuine feedback and improve their way of doing business, otherwise, I am sure they will shot their doors soon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.04.2015
Rating: 0

Erinomainen paikka jossa herkullinen ruoka on tärkeintä. Olen syönyt kasvislistan kaikki annokset läpi, eikä vastaan ole yhtään huonoa annosta tullut. Puoliso on pitäytynyt enimmäkseen liha/kana annoksissa ja hinkuaa aina tasaisin väliajoin laillani takaisin. Lounasta emme ole Tilichossa milloinkaan syöneet, vaan annokset ovat olleet a la carte. Todella ystävällinen ja lämminhenkinen palvelu. Ympäristö on vaatimaton, mutta tämä paikka satsaakin ruokaan krumeluunin ja verhoilun sijaan. Parasta Nepalilaista mitä Suomesta löytyy!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 07.03.2015
Rating: -1

Lounaslistalta löytyi todella makoisat sabzi koftat ja listassa oli jopa erityisruokavaliomerkinnät. Tästä plussaa! Pieni pettymys oli ettei papadumeja tarjottu lounaalla ja ettei ruokaan kuulunut minkäänlaista papu-/linssipataa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.03.2015
Rating: 1

Aivan loistava a la carte ja erittäin ystävällinen palvelu. Vähintään pari kertaa kuussa pakko napata Sabzi Koftat mukaan. Ehdottomasti paras Nepalilainen, mitä Suomessa on tullut vastaan. Suosittelen erityisesti vege menuta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 17.01.2015
Rating: -3

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (5)


Location

Liesikuja 4, 01600 Vantaa - Route
0453558040
http://www.ravintolatilicho.fi/main/vantaa/

Options